Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

28 haziran pazar menusu
Sabah
10:40
Dükan krepi domates salatalık peynir zeytin yeşil çay

12:30 Bi haslanmis mısır
13:30 7_8 kiraz

15:00 bi büyük fincan şekersiz türk kahvesi iki kare bitter çikolata
16:30 Bi bardak ayran

18:00 5kofte,bol salata bi dilim tb ekmeği

21:30gibi kabuk tarcin limon karanfilli soda

Spor 1saat tempolu yürüyüş
50 mekik
50 kalca hareketi
50 sirt kol hareketi
20sn plank
Su ins 3lt tamamliyacagim

Menun tam benlik sadece kısır akşam olmamis öğlen olsa yakardn belki

Sporun harika

Annem geldik. Her şey mi sağlıksız olur. Her şey mi karbonhidrat olur Akşam toparladım ama peşine dondurma yedik. Neyse erkenden yemiştik. Gece sahilde yürüyeceğim

Bugünün menüsü
Kah 1 d ekmek menemen salatalık 3 zeytin peynir 1. 2 d kavun yarım kurabiye
Ara sütlü kahve kuru incir kuru kayısı yarım kurabiye
Ara meyir
Akşam köfteli nohut bulgur pilavı kabak yemeği ayran 1 2 çatal kavun

Reglim yakın tatlı krizleri geliyor. Bu hafta 2 ana 1 ara öpün yaparm. Dün gece kurabiye yemedim bugüne sakladım hakkımı.

Annem geldik. Her şey mi sağlıksız olur. Her şey mi karbonhidrat olur Akşam toparladım ama peşine dondurma yedik. Neyse erkenden yemiştik. Gece sahilde yürüyeceğim
Canım yediklerini dengelemeye çalışırsan sorun olmaz. Fazla yiyince fazla spor. Diğer öğünü hafif yap. Valla ben de annemdeym. Elimden geldikçe dikkat edyrm. Miktarını az tutuyorum herkes 5.6 poaca yedi 2 günde bem yarım poaça. Herkes çayın yanına 3.4 kurabiye yedi ben yarım yarım yedim. Belli bi kiloya kadar bu şekilde devam etmeliyiz.

Yazı şiir denemelerim var evet uzun zamandır yazmıyorum ama zaman geçiyor hissettiğimiz şeyler değişiyor

Bugun ki menumu yazayim
Sabah 5 kayisi yarim eksi elma
Oglen haslanmis misir 1tumden biraz fazla
Aksam 200 gram karpuz
8-9 maden suyu 2saatde 1
Yesil cay ,siyah cay
Sabah 1saat eliptik bisiklete bindim.

Süper emeğinin karşılığını alıyorsun canım. Bir daha gelmesin 90 lar
Amin canim

Ne guzel yazmissin Bonus cogu kisiyle paylasamadiklarimi paylasabiliyorum sizlere. Çünkü hepimizin ortak noktalari var..
Sevabiyla günahıyla gelmek degilmi, gunahimla geldim bu defa. 3 gundur hic dikkat edemedim. Cunku hunharca temizlik yapiyoruz, hic dinlenemiyorum, emziriyorum, bu sebeplerden ne bulursam yiyorum. 1 hafta izinli olayim. Carsi pazara cikip otlarimi alayim diyorum.pilav makarna yememeliyim sebze aldirmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…