Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel canım. demek sende de guatr var?

BEYZUSçum iyi tatiller sana,bol bol dinlen,emekliliğinin tadını çıkar,hakettin sen...
Kendine çok iyi bak,beslenmene dikkat et..Arada kaçamak yap ama sürekli olmasın lütfen...olumunekankayizsmile
Seni çok ama çok özleyeceğim...

tamam canım sonuçları bekliyoruz ben ve ayaklarım:)))) inşallah iyi gelir ya

iyi tatillerrrrrr alkisalkisalkis

canım bizde eti testiyle toprağa gömerler altına ateş yakıp çıkınca etten başka bişi olur o et üstü bişi:)))

hayır sırf bu yüzden memlekete gidiyorum zaman zaman onlar kendileri için geldiğimi sanıyor :roflol:

gözünüz aydın emekli olmuşsunuz hisleriniz normal boşluğa düştünüz bi anda hemen toparlarsınız kendinizi hayırlı olsun tekrar emekliliğiniz
iyi tatiller

ohh canm çekti yawkaydirigubbakcemile3

Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş.
Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız???
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise söyle olmuş:
İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus : Evi terk ederim.
Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan : Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz!

:roflol::roflol::roflol:

:roflol: ay çok hoşsun. demekki yağlı etle yapılıyo. ay ne leziz olur.

sevgili pregant, sevgili neslihang harika oluyor gerçekten birgün deneriz birlikte kızlar üsülmeyinn hemen her doğu ilinde pişirilir öperim:))))))))))olumunekankayizsmile

kızlar sabahki ödem hafifledi bugün tam üç buçuk litra su içtim halen daha ayaklarım şiş ama yine de biraz idi şu an tartıda yarım kilo az görünüyorum ödemi olanlara tavsiyem lütfen su için bir de bir karışım almıştım ben içinde civanperçemi, kiraz sapı vs. her şey var o da çok iyi geldi ama sadece kiraz saplarını da kaynatabilirsiniz acaip farkediyo hem tadı da güzel

yenacım atasözünü güzel buldum çalıyorum demişsin harika bi söz di mi tam bize hitap ediyo canım umarım hep hatırlarız tatlım şu kilolardan kurtulana kadarolumunekankayizsmile

Selam kızlar... Bu hafta acayip bi asabiyet var bende. Acaba diyet psikolojisi mi?anlamadım. Ama acayip sinirliyim. Bağırıp çağırmak için fırsat kolluyorum. Sinirlenmemek için kimseyle konuşmuyorum bile.Neyse güzel bir gün dileğiyle hepinize. Umarım sakin bir gün olur.alsanaalsanasmile

Merhaba ben aranıza katılmak istiyorum 97 kiloyum zayıflamamda bana yardımcı olurmusunuz

Merhaba dermanabla hoşgeldin aramıza Valla hepimize Allah yardım ediyor ama burdaki yorumlarla insan rejime motive oluyor. Acayip gaz almış durumdayım mesela ben zayıflamadan bırakmıycam rejimi. Şu çizelgeye şartlandırıyor zaten insan kendini. İnşallaah istediğin kiloya ulaşır ve kalırsın :Saruboceq:

Teşekkür ederim inşallah kilo veririm bunu çok istiyorum 7 aylık bir bebeğim var emziriyorum nasıl bir diyet yapacağımı tam olarak bilmiyorum

Evet ekincik rejim psikolojisi ama sıkma kendini öncelikle felsefeye alışman gerekiyor. ''Yemek için yaşama, yaşamak için ye.'' Tamamıyla psikolojik birşey bu. Ama iş ortamında da gergin günler geçiriyor olabilirsin. Günde bir fincan rezene çayı rahatlatır seni pamuk gibi olursun buyrunnnnnnnnn :1hug:

Teşekkür ederim kilo vermeyi çok istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı pek bilmiyorum 7 aylık bir bebeğim var emziriyorum nasıl bir diyet yapmalıyım beni yönlendirirseniz sevinirim kilo vermeyi çok istiyorum

Teşekkür ederim inşallah kilo veririm bunu çok istiyorum 7 aylık bir bebeğim var emziriyorum nasıl bir diyet yapacağımı tam olarak bilmiyorum

Valla dermanabla ben bekar olduğum için bu konuda yardımcı olamayacağım çünkü bizim denediğimiz birçok yöntemi emziren hanımlar deneyemiyor sana ve bebeğine zararlı olacak bilgiler vermek istemem. Ama burda evli çocuklu birçok ablamız var onlar sana yardımcı olacaktır. Tekrar hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…