SABAH
1 bardak su + troid ilacım
YOLDA
2 grissini + 1 küçük şişe su
KAHVALTI
1 kk yağsız peynir
2 yaprak marul
1 tutam maydanoz ( ödem için )
4 zeytin
1 dilim ekmek ( çavdar )
çay
ARA
1 türk kahvesi
yarım elma
ÖĞLE
4 yk kıymalı patlıcan
1 tabak salata ( yağsız,tuzsuz,göbek,maydanoz,kırmızı lahana,havuç)
1 dilim ekmek ( çavdar )
ARA
yeşilçay
2,3 galeta
1 dilim karpuz
AKŞAM
zeytinyağlı barbunya
öğlenki salatanın aynısı..:))
1 dilim ekmek
ARA
1yy süt veya meyve
Merhaba güzellikler.....Şeniz
Uzunca bir süredir topiğe giremiyorum;emekli olmaya gün sayıyorum ve 2 günüm kaldı.:a015::a015:
Duygularım karmakarışık;hem sevinçli hemde hüzünlüyüm.Bu nedenle topiğe bile giremedim.Kendimi dengelemeyi bekledim ama dengelenemiyorum.
Bu gün iş arkadaşlarım veda yemeği verdiler.Birde armağan almışlar bana .Çok mutlu oldum.Hem ağladım hem yedim....alsanaalsanasmileYemişken üzerine iki çeşitte tatlı yedim..kaydirigubbakcemileSiz yapmayın ama ben dengesizim dedim ya......
Cumadan sonra yazlığa gidiyorum.Orada internet yok.Çamaşır yıkamaya eve gelince sizlere hemen yazarım.Uzun süre topiğe giremezsem sakın kirli çamaşırlarını bile yıkamıyor pasaklı demeyin....:roflol::roflol::roflol::roflol:Çok yatak takımı, iç çamaşır vs götürdüm.......Açıklamamıda yapınca rahatladım.......
Bu gün çok veda ettim ,çok ağladım,size veda etmiyorum çünkü sizlerden ayrılmak yok....Sadece azıcık tatil yapacağım...........Hepinizi çok seviyorum.Allaha emanet olun....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
alemsin ablacım yaa güldürdün beni sabah sabah....))
aynen bende canım..2 gündür ne çekiyorum bilsen...ayakbileklerim kütük gibi...birde regl oldum sabah...onun ödemi galiba...bilmiyorumkismile
bitkisel bir ilaç çıkmış bacaklardaki ağrı ve ödem için...ANTİSTAX tablet ve jel...ben dün jelini aldım..sabah akşam sürülüyor...aslında tabletini almak için gittim yokmuş...faydasını görrüsem yazarım cnm..
Merhaba güzellikler.....Şeniz
Uzunca bir süredir topiğe giremiyorum;emekli olmaya gün sayıyorum ve 2 günüm kaldı.:a015::a015:
Duygularım karmakarışık;hem sevinçli hemde hüzünlüyüm.Bu nedenle topiğe bile giremedim.Kendimi dengelemeyi bekledim ama dengelenemiyorum.
Bu gün iş arkadaşlarım veda yemeği verdiler.Birde armağan almışlar bana .Çok mutlu oldum.Hem ağladım hem yedim....alsanaalsanasmileYemişken üzerine iki çeşitte tatlı yedim..kaydirigubbakcemileSiz yapmayın ama ben dengesizim dedim ya......
Cumadan sonra yazlığa gidiyorum.Orada internet yok.Çamaşır yıkamaya eve gelince sizlere hemen yazarım.Uzun süre topiğe giremezsem sakın kirli çamaşırlarını bile yıkamıyor pasaklı demeyin....:roflol::roflol::roflol::roflol:Çok yatak takımı, iç çamaşır vs götürdüm.......Açıklamamıda yapınca rahatladım.......
Bu gün çok veda ettim ,çok ağladım,size veda etmiyorum çünkü sizlerden ayrılmak yok....Sadece azıcık tatil yapacağım...........Hepinizi çok seviyorum.Allaha emanet olun....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
bravo canım haketmişsin o zaman o pastayı. tebrikler.devamı da takır takır erisin işallah yağlarının... ayy o özel hazırlanan etimerk ettim doğrusu ben etoburum valla. çok severim her türlüsünü cokacimcoook
gözünüz aydın emekli olmuşsunuz hisleriniz normal boşluğa düştünüz bi anda hemen toparlarsınız kendinizi hayırlı olsun tekrar emekliliğinizMerhaba güzellikler.....Şeniz
ohh canm çekti yawkaydirigubbakcemile3canım bizde eti testiyle toprağa gömerler altına ateş yakıp çıkınca etten başka bişi olur o et üstü bişi:)))
hayır sırf bu yüzden memlekete gidiyorum zaman zaman onlar kendileri için geldiğimi sanıyor :roflol:
çok güzel canım. demek sende de guatr var?
canım bizde eti testiyle toprağa gömerler altına ateş yakıp çıkınca etten başka bişi olur o et üstü bişi:)))
hayır sırf bu yüzden memlekete gidiyorum zaman zaman onlar kendileri için geldiğimi sanıyor :roflol:
evet canım yaa kilolarımın ve yavaş verişimin büyük sebebi hipotiroidim olması...çok yavaş çalışıyor metabolizmam ve aşırı ödem var....
Merhaba ben aranıza katılmak istiyorum 97 kiloyum zayıflamamda bana yardımcı olurmusunuz
Selam kızlar... Bu hafta acayip bi asabiyet var bende. Acaba diyet psikolojisi mi?anlamadım. Ama acayip sinirliyim. Bağırıp çağırmak için fırsat kolluyorum. Sinirlenmemek için kimseyle konuşmuyorum bile.Neyse güzel bir gün dileğiyle hepinize. Umarım sakin bir gün olur.alsanaalsanasmile
Merhaba dermanabla hoşgeldin aramızaValla hepimize Allah yardım ediyor ama burdaki yorumlarla insan rejime motive oluyor. Acayip gaz almış durumdayım mesela ben zayıflamadan bırakmıycam rejimi. Şu çizelgeye şartlandırıyor zaten insan kendini. İnşallaah istediğin kiloya ulaşır ve kalırsın :Saruboceq:
Teşekkür ederim inşallah kilo veririm bunu çok istiyorum 7 aylık bir bebeğim var emziriyorum nasıl bir diyet yapacağımı tam olarak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?