Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biri beni sevgili günlüğe çağırmış sağolsun. Burası benim için günlük aylık yıllık bı yer değil. Yıllar geçse de dün ayrilmisim gibi geri döneceğim arkadaş kapısı. Kelimelere dökmeden de beni anlayacak bağrına basacak bı çatı. İyi ki varsınız kızlar.
Henüz güzel birşeyler yapmadım kendim için. Yapınca koşa koşa geleceğim.
Lütfen yilmayin yıkılmayin. Ben hep destekciniz olucam

Selam herkese
Bugun annemlere gittik aksam uzeri .gunduz biseyler hazirladim annemler icin kapidan biraktik arka bahceye gectik balkonda onlar bahcede biz 1saat uzaktan sohbet ettim cocuklari sevdiler . Bizimkiler hem yaşli hemde ciddi solunum hastaliklari var . Onlari korumaya calisiyoruz. Bitsin artik bu hastalik illeti .
Cok yoruldum evde ama kalori yaktiran hareketler degil pek . Spor yapacak gucum de yok bugun. Yatmadan yediklerimi yazayim dedim.
Sabah
5 kayisi 1eksi elma
Oglen
1haslanmis mısır
Aksam
yarim haslanmis misir salata
Az oncede 1 tane erik yedim .
Aksama kadar 6-7 maden suyu

Selamlar
Kahvaltı klasik diyet kahvaltı
Öğlen 3 yk makarna, taze fasulye
Ara yarım haşlanmış Mısır
Akşam 3yk makarna, taze fasulye
Ara yarım haşlanmış mısır
çok iyi olmada da çikolatasız biz gün oldu çok şükür

Kızlar dün gece 00:00 da canım acaip derecede revani çekti ve evde de vardı bi kere yesem mi dedm sonra o bikereler hiç bitmez kendim için yemekten vazgeçtim diyetisyen doktorum bana sunu demişti" kendini sev senden bitane daha olmıycak asla" bu sözü hiç aklımdan cıkmıyor çok sükür hıç kaçamak yapmadan devam ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…