Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben dukan bırasını bır haftadır ıcıyorum.Yemeğime dıkkat edıyorum ama kesınlıkle ac kalmıyorum daha hafıf seyler sabah ve oglen yıyorum aksam bazen kacıyor.ilk haftadan 2 kilo verdim.boy 171 kilom 81 olmuştu.Ve ben bu kıloyu hayatımda hıc gormemıstım karantınada gordum.ıvır zıvır seyler yemeyı kestım.ekmek bıraktım.canı pilav cekınce sehrıye salatası yapıyorum.haslanmış tavukla bence deneyin.

Cumartesi

12:30
4 kaşık yulaf
1 şeftali
1 kase yoğurt
1 avuç leblebi

18:30
Fırında yulaflı mücver
Yoğurt
Toplam hepsinde 4 kaşık yulaf vardı zaten

21:30
Küçük pasta tabağında karpuz
1 dilim kalan mücverden

1,8 lt su
1,5 lt dukan

3 mil lesli
15 dk bölgesel

Pazar

11:00
2 yumurta sahanda
1 kase sosisli domatesli sos
1 kk beyaz peynir
2-3 ceviz, 7 tane dut kurusu

1 kare bitter arada

17:30
1 tabak zeytinyağlı bamya
4-5 kaşık tavuk sote
1 kase cacık
1 dilin ekmek alıyodum aldım mı hiç hatırlamıyorum

1,5 lt su
1,25 lt dukan

2 mil lesli
15 dk bölgesel

slm kızlar günaydın
burda yeme işleri çok düzensiz oluyor akşam 9da 9:30da akşam yemeğini anca yiyoruz. nasıl bir düzen oturtcam bilmiyorum.
Bonus E eboe burda tartı yok cnm 12sinde eve dönüş yapıcam inşallah. önümüzdeki 2 hafta beni izinli sayarsınız.

ben bu haftaki yarışta olmam cnm. 2 hafta sonra inşallah
SPOR TABLOSU

NOKULLANICISPOR DKSI
1​
600 dk​
2​
260 dk​
3​
90 dk​

eline sağlık cnm

Hasibe 91 mi oldu ne zaman

evet cnm malesef. korona sağolsun yaradı bana. hem iş hem ev stresi. evde kendimi izole etmem, cocuklardan uzakta. stresten yedim durdum sonuç bu işte şimdi yine vermeye çalışıyorum

Benim haftasonu kötü geçmedi, kahvaltıyı bol domatesli salatalikli peynirli yumurtalı yedim.

C.tesi aksadı fırında tavuk pişirdik, döner niyetine salatayla yedik

Dün akşamda yeşil mercimek vardı yemekte .

Ve tabi ki yeni kankim dükan biram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…