- 8 Mart 2020
- 6.182
- 29.691
- 548
En son 2sene önce memlekete gittim annemle (annem çalışıyor senelik iznini yaz tatilinde kullandi)Annem hicbisey yapmiyor. Kardeslerimde yapsa da soylene soylene. Esyalar eksik baza vs gelcek oda temizdi yine kirlendi tozdan kafayi yicem. Daginiklik hic rahatsiz etmiyo onlari. İki makina çamaşır var katlanacak, aksam yemegi yok, bulaşık makinasi dolacak. Hic bitmiyor hic. Sanki iş yüküm dahada artti. Cocuklarimla hic ilgilenemez oldum
Hiç uğraşma yemek uedirecegim diye bazı çocuklar simarnak icin yemiyor malesefGünaydın kızlar.. bir-kac gündür benim ufaklığa takmış durumdayım.. resmen afrikalı çocuklara doğru yol alıyor,kemikleri geliyor yavrumun elime aldığımda..biraz toparlamak araştırmacı gazeteci modundayim sürekli,neyse kendinize dikkat edin bakalim ugrarim
Daha 6 aylik kiz:)))benim gibi birinin nasıl böyle bebeği olur aklım almıyor..ben 5300gr doğmuşum,bu 6 aylik 6200Hiç uğraşma yemek uedirecegim diye bazı çocuklar simarnak icin yemiyor malesef
Ben daha büyük diye düşündümDaha 6 aylik kiz:)))benim gibi birinin nasıl böyle bebeği olur aklım almıyor..ben 5300gr doğmuşum,bu 6 aylik 6200
Ya tabi benim gibi olmasini beklemiyorum ama azicik toparlanmasi lazim..
Şimdilik artı yok bende bonusum :))Günaydın
Yoğunluğum vardı dün gelemedim bugünde evde olmıycam.
Siz ne alemdesiniz? Artı gelen var mı.
E eboe
Nur1835
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
Amine Busra
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
Şimdilik artı yok bende bonusum :))
Sen nasılsın :)
Bende artı var maalesef regle oldum , bende çok yoğunum diyeti bozmamaya çalışıyorumGünaydın
Yoğunluğum vardı dün gelemedim bugünde evde olmıycam.
Siz ne alemdesiniz? Artı gelen var mı.
E eboe
Nur1835
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
Amine Busra
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
Bende artı var maalesef regle oldum , bende çok yoğunum diyeti bozmamaya çalışıyorum
Seninde günün yaklaşıyordu onun artisidir kesinHiç bozmamıştım da cumadan beri dün akşam ufak tefek bişeyler yedim inş cumaya kötü bi sonuç görmem
Seninde günün yaklaşıyordu onun artisidir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?