Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evde olduğu için canın çekmiş tebrik ederim canım nasıl geçiyor ilk gunler aliştinmi diyet moduna

İki kare bitterle durmuyorum canım. Alınca hep bitiriyorum. O yüzden en iyisi tamamen bırakmak

İki kare bitterle durmuyorum canım. Alınca hep bitiriyorum. O yüzden en iyisi tamamen bırakmak
Dün bir yerde ev yapımı kek ikram ettiler yemedim diyorki kadın kekimden yemeni tavsiye ederdim çok güzel diyor 1dilim bari yeseydin diyor bende. Dedim onun 1 dilimi beni kesmez yedimmi daha çok yiyesim gelir en iyisi ağzıma surmemek sizin ki de o hesap olmuş

Ee hani yemek???

Koyde yeme duzenim komple gitti.... Cok yorgunum temizlik beni mahvetti. Bu sabah telefona saate bakmak icin kalktim birden bacagim tutmadi yere yigildim. Sonra uzandim dizime kadar uyuştu bacagim. Bugub yine alt kati temizledim. İki kapi kaldi pimapen ciflenecek. Sonra yemek yapcaz...

Canim hakkaten neden bukadar tüketiyorsun kendini .@tgcervanne0133 ünde dedigi gibi ne kadar kotu olabilir ki .Allah korusun bisey olur sonra sağlığına telafisi olmaz . Anliyorum zihnini birazda dagitayim diye yapiyorsun ama sagligin giderse bu sefer insanlara muhtac olabilirsin ki bunun sana verecegi zarar cok daha fazla olur kuzum.

Bacım azıcık dinlen kafan dağılsın diye tatile gittin,temizliğe gömüldun..yeter artık,b.k yok zaaar bu evde..dinlen artık.
Annem hicbisey yapmiyor. Kardeslerimde yapsa da soylene soylene. Esyalar eksik baza vs gelcek oda temizdi yine kirlendi tozdan kafayi yicem. Daginiklik hic rahatsiz etmiyo onlari. İki makina çamaşır var katlanacak, aksam yemegi yok, bulaşık makinasi dolacak. Hic bitmiyor hic. Sanki iş yüküm dahada artti. Cocuklarimla hic ilgilenemez oldum

Yok isim bir an evvel bitsinde rahata ereyim istiyorum. Bende istiyorum o balkonda oturayinda bi kahve iceyim ama yok bitmiyo bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…