Evde olduğu için canın çekmiş tebrik ederim canım nasıl geçiyor ilk gunler aliştinmi diyet modunaKızlar dün gece 00:00 da canım acaip derecede revani çekti ve evde de vardı bi kere yesem mi dedm sonra o bikereler hiç bitmez kendim için yemekten vazgeçtim diyetisyen doktorum bana sunu demişti" kendini sev senden bitane daha olmıycak asla" bu sözü hiç aklımdan cıkmıyor çok sükür hıç kaçamak yapmadan devam ediyorumm
Aynen devam inşallah bakalım eksiler gelecek mi bu hafta gerçekten çok çaba gosteriyorum ikili rakamları bir görsem başka bişi istememGünaydın ❤
Nasıl iyimi herkes?
Bozmayın devam edin inşallah bende bozmuyorum çünkü ❤
Regl kurbanı olmazsam bi sıkıntı yok.
E eboe
Nur1835
MuMu85
bengisu022
Amine Busra
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
İki kare bitterle durmuyorum canım. Alınca hep bitiriyorum. O yüzden en iyisi tamamen bırakmakMinik Duduklu Tencere aferin çocuğum biz pilav yiyelim diye anlaştık zaten dimi
@nisandeniz ölçülü yemişsin ama haftada 1 gün tek öğün en iyisi makarnada.
3 kaşık nedir ağzımı ıslattığıma değmezbitter çikolata al kendine hergün ye 2 kare yemiş olmanın verdiği rahatlıkla başka istemezsin
Bir regle kurbanı da ben olabilirimGünaydın ❤
Nasıl iyimi herkes?
E eboe
Nur1835
MuMu85
bengisu022
Amine Busra
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
Dün bir yerde ev yapımı kek ikram ettiler yemedim diyorki kadın kekimden yemeni tavsiye ederdim çok güzel diyor 1dilim bari yeseydin diyor bende. Dedim onun 1 dilimi beni kesmez yedimmi daha çok yiyesim gelir en iyisi ağzıma surmemek sizin ki de o hesap olmuşİki kare bitterle durmuyorum canım. Alınca hep bitiriyorum. O yüzden en iyisi tamamen bırakmak
Günaydın ❤
Nasıl iyimi herkes?
E eboe
Nur1835
MuMu85
bengisu022
Amine Busra
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
Ee hani yemek???Selam herkese
Bugun annemlere gittik aksam uzeri .gunduz biseyler hazirladim annemler icin kapidan biraktik arka bahceye gectik balkonda onlar bahcede biz 1saat uzaktan sohbet ettim cocuklari sevdiler . Bizimkiler hem yaşli hemde ciddi solunum hastaliklari var . Onlari korumaya calisiyoruz. Bitsin artik bu hastalik illeti .
Cok yoruldum evde ama kalori yaktiran hareketler degil pek . Spor yapacak gucum de yok bugun. Yatmadan yediklerimi yazayim dedim.
Sabah
5 kayisi 1eksi elma
Oglen
1haslanmis mısır
Aksam
yarim haslanmis misir salata
Az oncede 1 tane erik yedim .
Aksama kadar 6-7 maden suyu
Teşekkür ederm canm ck iyiym suanda insallah cuma günü eksileri gördükce daha da motive olucamEvde olduğu için canın çekmiş tebrik ederim canım nasıl geçiyor ilk gunler aliştinmi diyet moduna
Bacım azıcık dinlen kafan dağılsın diye tatile gittin,temizliğe gömüldun..yeter artık,b.k yok zaaar bu evde..dinlen artık.
Canim akapunktura başladim ilk hafta yemek pek yok meyve yiyorum . Haftaya sebze yemegi gelicek insalalh .Ee hani yemek???
Canim hakkaten neden bukadar tüketiyorsun kendini .@tgcervanne0133 ünde dedigi gibi ne kadar kotu olabilir ki .Allah korusun bisey olur sonra sağlığına telafisi olmaz . Anliyorum zihnini birazda dagitayim diye yapiyorsun ama sagligin giderse bu sefer insanlara muhtac olabilirsin ki bunun sana verecegi zarar cok daha fazla olur kuzum.Koyde yeme duzenim komple gitti.... Cok yorgunum temizlik beni mahvetti. Bu sabah telefona saate bakmak icin kalktim birden bacagim tutmadi yere yigildim. Sonra uzandim dizime kadar uyuştu bacagim. Bugub yine alt kati temizledim. İki kapi kaldi pimapen ciflenecek. Sonra yemek yapcaz...
Annem hicbisey yapmiyor. Kardeslerimde yapsa da soylene soylene. Esyalar eksik baza vs gelcek oda temizdi yine kirlendi tozdan kafayi yicem. Daginiklik hic rahatsiz etmiyo onlari. İki makina çamaşır var katlanacak, aksam yemegi yok, bulaşık makinasi dolacak. Hic bitmiyor hic. Sanki iş yüküm dahada artti. Cocuklarimla hic ilgilenemez oldumBacım azıcık dinlen kafan dağılsın diye tatile gittin,temizliğe gömüldun..yeter artık,b.k yok zaaar bu evde..dinlen artık.
Yok isim bir an evvel bitsinde rahata ereyim istiyorum. Bende istiyorum o balkonda oturayinda bi kahve iceyim ama yok bitmiyo bitmiyorCanim hakkaten neden bukadar tüketiyorsun kendini .@tgcervanne0133 ünde dedigi gibi ne kadar kotu olabilir ki .Allah korusun bisey olur sonra sağlığına telafisi olmaz . Anliyorum zihnini birazda dagitayim diye yapiyorsun ama sagligin giderse bu sefer insanlara muhtac olabilirsin ki bunun sana verecegi zarar cok daha fazla olur kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?