Teşekkür ederim kilo vermeyi çok istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı pek bilmiyorum 7 aylık bir bebeğim var emziriyorum nasıl bir diyet yapmalıyım beni yönlendirirseniz sevinirim kilo vermeyi çok istiyorum
cuma günü yaklaşıyor kızlar :)
Kendine bizimkiler gibi bir kilo çizelgesi oluşturmak istiyorsan yardımcı olabilirim :) Şuandaki kilonu ve hedef kilonu yazman yeterli.
Evet Umutbahar bende o çizelgeden yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı anladım ama nereye yapıştıracağımı bulamadım yardımcı olursan sevinirim bu arada 99 kiloydum yediklerime biraz dikkat ederek 1 ayda 2 kilo verdim şu an 97 kiloyum boyum 178 ve 78 kilo olmak istiyorum 19 kilo nasıl vericem bilmiyorum:çok üzgünüm:
Oooo ablacım 19 kilo da sorun mu :) takma kafana hallederizbenim gibi 45-50 kilo fazlan olsa napcaktın :))) özel msjla atıyorum çizelgeyi nereye yapıştıracağını. Bu arada abla diyorum da yaş kaç :)
Yaşım 36 senin kaç
bende çizelge yapamadım arkadaşlar. yapıyorum ama getirip nasıl yapıştırıcam..? olmuyor bi türlü. banada yardım ederseniz sevinirim.
boyum 1.64 kilom 115 80 kiloya düşmek istiyorum şimdiki hedefim bu.
Teşekkür ederim inşallah kilo veririm bunu çok istiyorum 7 aylık bir bebeğim var emziriyorum nasıl bir diyet yapacağımı tam olarak bilmiyorum
ben sonunda buldum nasıl olacağını sayfanın köşesinde isminiz var yar hoşgeldiniz yazıyor ordan tıklayıp çizelge yazan yere yapıştırıyorsunuz
ben sonunda buldum nasıl olacağını sayfanın köşesinde isminiz var yar hoşgeldiniz yazıyor ordan tıklayıp çizelge yazan yere yapıştırıyorsunuz
ben bihter gibi zayif olmak istiyorum dermi$immmmmmmmmmmm :)
kilo almisim gecen cumadan bu yana yaklasik 800gr, cok üzgünüm moralim sifir. bu hafta asiri kacamaklarimda olmadi sadece bi kac parca pide yedim patlican salatasiyla anlamadimki naptim ben acaba ooffoooffffffffffffffff
Merhaba hoşbulduk daha sıkı bir diyete başlamadım sadece günde 6 öğün yemeye çalışıyorum ekmek eskiden beri yemem zaten miktarları biraz azalttım bol su içmeye çalışıyorum birde ender saraç sabah akşam 10 ar dakika ip atlayın hızlı tempoyla demişti onu uygulamaya çalışıyorum emdiği kadar emzirmeyi düşünüyorum büyük kızım 9 aydan sonra bırakmıştı emmeyi küçük kızım şu an 7,5 aylık hala emiyor ek gıdaya başladım fazla yemiyor ama inşallah şu kilolardan bir an önce kurtulurum
merhabalar, hoşgeldin. benim 3 yaşında bir kızım var hamileliğimde 30 kilo aldım ve malesef veremedim. eğer emziriyorsan çok sıkı bir diyet yapma. ama süt olsun diye tatlı hamurişi gibi ağır şeyler yemeyede gerek yok. bol su, yeşillik, bulgur çok ii süt yapar mesela. bunlara ağırlık verip kendine güzel bir liste yapabilirsin bence. ben yapamadım ama depresyon ilacı kullandım ve insülin direncim yüksek. bu yüzden veremedim. adet düzensizliğimde var... bende yok yok yani... şimdi diyetime başladım ve vericem inşallah. bence sende verebilirsin. birde ek gıdalara geçtikten sonra yani 6. aydan sonra emzirmek çok gerekli değil demişti doktorum. sende sor bence doktoruna.
gözünüz aydın emekli olmuşsunuz hisleriniz normal boşluğa düştünüz bi anda hemen toparlarsınız kendinizi hayırlı olsun tekrar emekliliğiniz
iyi tatiller
Teşekkürler canım.Umarım çabuk toparlanırım....Şeniz
Çok teşekkürler..Sizlere de iyi bir yaz diliyorum....Şeniziyi tatillerrrrrr alkisalkisalkis
Sağol tatlım......Bende sana iyilikler,huzur diliyorum......Oğlundan her daim iyi haberler al inşallah....Şenizablacımmmm iyi tatiller iyi eğlenceler...bizde seni çokkkkkk seviyoruzzzzzzopuyorumnanaktan
BEYZUSçum iyi tatiller sana,bol bol dinlen,emekliliğinin tadını çıkar,hakettin sen...
Kendine çok iyi bak,beslenmene dikkat et..Arada kaçamak yap ama sürekli olmasın lütfen...olumunekankayizsmile
Seni çok ama çok özleyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?