Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah bakalım doğurayım geliyom bizimde bingöle tain çıktı inşallah eşimle birlikte gideriz bi evime yerleşeyim gelicem aranıza doğum tain hepsi karışık hayatımın inşallah bi düzene girerim 2 aya kadar

Sutemcim bilmiyorum ki kılcal damar mı başka bir şey mi? Tek bildiğim acayip kaşınıyorlar. Ama ben kaşımıyorum çünkü kaşıdıkça daha kolay ve çok çatlıyormuş. Fındık yağını da duymuştum birilerinden ama galiba kullanmak için geç kaldım. Çünkü daha vücut çatlamadan kullanmak lazım. İşte diyete fazla dalınca bu noktaları hep gözardı ediyoruz. Nerelerin çatladığı belli. Göğüs üstü, karın, bel kenarları kol altı, bacaklar... Niye zamanında tedbirini almam ki. Neyse vücudumdaki çatlakların sayısı günden güne artıyor. Galiba kilo verdikten sonra bugünlerden hatıra olacak bu çatlaklar hep hatırlayacağız. Bi zamanlar tombiktim diye.

APPLEARZU .............101,5.............................?
Bonus.................. .88.4 ..............................89.4
carnivale...................127..............................125.5 ............................1.5
egedeniz03.................89,6.............................89,5................................0.1
Derin......................115.5............................?
elifsevde....................111,6 ......................?
Gelincik.....................88,9'................................87,2 ............................1.7
halley.......................110..............................?
Nur1835 ..................68 .................................?
pregant.....................75.............................74 ..................................1
sutem ......................104,1..............................103,4 .........................0.7
seferan.....................139.5 .............................?
Seçil00.......................84,4...........................???
tursari......................85.5 ...................................???
tebessum77.................86.4 ............................?
UmuTBahaR.................125..............................122.1
YENA........................90 ................................?
yasafat ....................109.5..........................?
Yağmurgözlü................109 .................................108,5..........................0.5
zalimi........................85.5 ..............................83 ...............................2.5
zeynep957 .................93.5...............................94.1

fındık yağını yağını falan bilmem ama salyangoz kremi kullanmayı düşünüyorum bakalım araştırcam

1.lerimiz:hooray:

zalimi .........2.5

2.lerimiz:teytey:

_gelincik................1.7
carnivale.................1.5
pregant....................1

3.lerimiz :sm_cool:
sutem......0.7
Yağmurgözlü...0.5

VEEEEEEEE BU HAFTANIN NAZARLIGIII
.................egedeniz03.............0.1

Merhaba arkadaşlar bugün size yeni denediğim ve benim, arkadaşım, annem ve kuzenim için mucize olan bir karışımdan bahsedeceğim :))
(tv programına başlar gibi oldu)
Ben çok kilolu değilim artık yaklasık 3 yıldırda kadınlar klubunu takıp edıyorum ıyıkı var :)) ve nasıl kılo verdıgım nelerı denedıgım hep yazıyor bakarsanız sureklı kılo alıp alıp verıyordum ve sureklı bır sıslik vardı vücudumda şimdi 59 ıle 60 arasında degısıyor kılo rejım yapmıyorum kı ben 74 kılodan hatta bi dönem 83 kilodan bu kıloya geldım neler kullanmadım neler..... şimdi sabıt uzun bir suredır kılom.
Kuzenım bana bır karısımdan bahsettı ve denedık ınanın aynı hafta 3 kılo gıttı vücuttakı şişliği atıyor terletıyor ve açıktırmıyor ha bunun belkı kullandığımız zayıflama yüzüğüylede ilgisi olabılır oda akapunktur etkisi yapıyor ve yağ yakımı saglıyor metabolizma kolay çalıştığı için kolay kılo verıyorsunuz süpr bişey yaklasık 5 aydır ayrılmaz parçam oldu manyetik zayıflama yüzüğümde. Kullandığımız bıtkısel karısım daha öncekılerden çok farklı bununla kuzenım 13 kılo verdı hamılelıkten sonra kılo veremıyordu bellı bı kıloya gelıp durmustu çayla ve akapunktur yüzüğüyle metabolızması hızlandı.
Çayın tarifi: sinameki, ardıç tohumu, funda yaprağı, biberiye, at kuyruğu (mucize bir bitki), papatya, limon yağı!
bitkileri bır kupaya veya demliğe birer tutam karıstırarak koyuyoruz önemli papatya ve sinameki az mıktarda olacak şekilde üzerine kaynar su döküp 2-3 damla limon yağı damlatıyoruz üstüne kapatıp on dakika demlenmesini bekleyip sabah öğlen aksam ılık bırer su bardağı içiyorsunuz. ve üç gün içinde inanın farkı görüyorsunuz...
umarım yardımcı olabılırım...

Merhaba kizlar Almanyada yasiyorum gecen yil bu kapsüller deste ile 8 kilo verdim
cünki elma sirkesini yutamiyordum bi göz atin dilerseniz

xxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Paylaşımın için teşekkürler ama bu çayın diüretik etki dışında bir işe yarayacağını zannetmiyorum..
Hadi biberiye hazmı kolaylaştırıyor da diğerlerinde pek bir numara yok gibi..
Daha doğrusu her türlü otu çöpü denemiş biri olarak tek başına hiç bişey mucize değildir...

Akupunktur yüzüğü nasıl bişey..??

citolcüm kilo bildirmeyi unutmuşum..İlk defa..Çünkü diyet yapmayıda unutmuştum o bakımdan...P:roflol::roflol:

Hayırlı cumalar arkadaşlar...
Yarın dua edin bizim için,ilk büyük sınavına girecek kızım...
Allah çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmasın...:Saruboceq:

Bu arada kilo verenleri tebrik ediyorum..a.s..

zemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

İnan bana bende hertürlü otu çöpü denedim ama ilk defa vücudum bu kadar rahat etti gerçektende diüretik ama ilginç bir şekilde iştah kapatıyor ve terletiyor yüzük bana isviçreden kuzenımden geldi akapunktur uzmanı zaten kendısı eskıden yoktu türkiyede ama şimdi çoğu yerde var sanırım oda manyetık etkı yapan bir yuzuk biz ayak baş parmağına takılıyor değişik bişey... ilk biz çok pahalı almıştık ama şimdi ucuzladı sanırım.. tam olarakda bilmiyorum japonyada yılın ürünü şeçilmiş ama :)
otlar konusunda da ben daha önce hiç at kuyruğunu ve limon yagını denememıstım onlar ılk oldu ve bu sekılde kullanıncada gayet rahat oldu ama ben yürüyüşde yapıyorum fakat annem ve kuzenım çok kılo verdı ben daha çok korumaya çalısıyorum belkı de küçük bi, ihtimal 56 ya düşersem dıye uğrasıyorum hiç olmadım o kıloda ama inşallah olur...
sadece tavsıye benımkısı ıhtıyacı olan arkadaslar degerlendırebılır ama lütfen kendınızde bır arastırın

Örtmenim kızma..
Sınavı bi atlatalım,herşey çok güzel olacak..:))

senin kız girmiyomuydu sınava olumunekankayizsmile valla keşke bizim veliler de senin kadar ilgili olsa. bizimkiler tenezzül edip sınav giriş kağıtlarını almaya bile gelmiyolar okula. biz evlerini arıyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…