hanımlar istanbuldakiler bi buluşma düzenlesekmi katılım olurmu sizde ne dersiniz tombişler buluşmasıkaydirigubbakcemile2
sevgili pregant, sevgili neslihang harika oluyor gerçekten birgün deneriz birlikte kızlar üsülmeyinn hemen her doğu ilinde pişirilir öperim:))))))))))olumunekankayizsmile
Merhaba ben aranıza katılmak istiyorum 97 kiloyum zayıflamamda bana yardımcı olurmusunuz
Teşekkür ederim kilo vermeyi çok istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı pek bilmiyorum 7 aylık bir bebeğim var emziriyorum nasıl bir diyet yapmalıyım beni yönlendirirseniz sevinirim kilo vermeyi çok istiyorum
UYANIK ANNE....))
Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar.Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmet'in annesini yemeğe davet ederler.Mehmet'in annesi akşam yemeği süresince Handan'ı uzun uzun süzer ve aslında Handan'ın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu, acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup,olmadığını merak eder.Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki:
Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok. Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner. Aradan bir iki gün sonra Handan der ki:
Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum.Mehmet yanıtlar: Annemin almıs olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım.Oturur ve yazar:
Anneciğim , gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum. Fakat konu şu ki: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp.Sevgiler oğlun Mehmet.
Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup gelir: Sevgili oğlum: Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum. Fakat konu şu ki: Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı,gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu.Sevgilerle annen...
:)))))))
hanımlar istanbuldakiler bi buluşma düzenlesekmi katılım olurmu sizde ne dersiniz tombişler buluşmasıkaydirigubbakcemile2
Günaydın herkeşlere...Geçmiş falan okuduğum yok herşeyden bii haberim.
Kahvaltı yaptım çay içiyorum. eyi hafta sonları diliyorum. Esen kalın.
günaydın nasılsın bonusssss
az kaldı doğurucam bacım haftaya inşallah normal istemiyom epidural doğum yapacam hayırlısıyla geliyom anam yanına bak aceyip gazla geliyom doğumda inşallah gider kilolarım 10 kilo aldım allah şükür kızımda 20 almıştım süt olsun diyede dikkat edersm eski kiloma dönerim senin oğlana gene kız doğuruyom bakkk artıkın birini alırsınnn
Bebeem iyiyim sen nasılsın özledim senle muhabbeti olumunekankayizsmile
Teyzesinin kuşu nasıl ne zaman doğuyo
günaydın fıstık hanımlarrr... hayırlı cumalar...
kızlar zayıflamak iyi de benim vücutta pembe çatlaklar olmaya başladı ne yapsam fındık yağı mı sürsem bilemedim walla
az kaldı doğurucam bacım haftaya inşallah normal istemiyom epidural doğum yapacam hayırlısıyla geliyom anam yanına bak aceyip gazla geliyom doğumda inşallah gider kilolarım 10 kilo aldım allah şükür kızımda 20 almıştım süt olsun diyede dikkat edersm eski kiloma dönerim senin oğlana gene kız doğuruyom bakkk artıkın birini alırsınnn
yağmurgözlü günaydın geçen sene yağmurda yaşadıkların geldi aklıma bu sene bi olay yaşamadın inşallah selle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?