Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla istanbulda olsam kesinlikle gelirdim. Ben yolda bile kilolu bir kız görünce seviniyorum yalnız değilim diye öyle bir ortamda çok rahat olurdum herhalde. Psikolojik olarakta rahatlarsınız ve motive olursunuz.

sevgili pregant, sevgili neslihang harika oluyor gerçekten birgün deneriz birlikte kızlar üsülmeyinn hemen her doğu ilinde pişirilir öperim:))))))))))olumunekankayizsmile

malatyada kaburga dolması yerdik. hayatımda yediğim en güzel etti. çok özledim valla. et ve doğu deyince aklıma geldi.

Teşekkür ederim kilo vermeyi çok istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı pek bilmiyorum 7 aylık bir bebeğim var emziriyorum nasıl bir diyet yapmalıyım beni yönlendirirseniz sevinirim kilo vermeyi çok istiyorum

ben bebeğim 10 aylıkken diyetisyene başlamıştım. şimdi 15aylık emiyor. sütüm azaldı ama emiyor. benim diyetisyen doyurucu listeler veriyor. ben zaten buraya yazıyorum. belki faydası olur.

:jeyyar: :roflol::roflol:

menü
sabah
1 kk peynir
1 dl ekmek
2 salatalık

ara
1 dl kavun
2 kayısı

öğlen
4 parmak karpuz
2 dilim peynir
1 dl ekmek
1 kase yourt

ara
2 kayısı
1 elma

akşam
6 kaşık bamya
8 kaşık kuru fasülle
salata

ara
20 erik :)

spor
35 dk yürüyüş
25 dk koşu
144 mekik
100 bel çevirme

bu arada her ana ve ara öğünden önce 2 bardak su içmeye çalışıyorum.

Günaydın herkeşlere...Geçmiş falan okuduğum yok herşeyden bii haberim.

Kahvaltı yaptım çay içiyorum. eyi hafta sonları diliyorum. Esen kalın.

Günaydınnnnnn :)

Bugün büyük gün sabah uyandım gözlerimi açtığımda ilk baskül aklıma geldi :) Citole msj gönderelilm bakalım bakalım kim şampiyon bu hafta :)

kızlar zayıflamak iyi de benim vücutta pembe çatlaklar olmaya başladı ne yapsam fındık yağı mı sürsem bilemedim walla

eet o çatlaklar bendede olmaya başladı 95 beden sütyen giyiyordum ama sırtı olmuyordu başkasının şimdi 75 beden büyük geliyor göğüs üst tarafları sırf çatlak oldu kollarım zayıfladıkça çatlıyor hani doğum yapanlarda olurmuş ya karında çatlak öyle işte

Son düzenleme:

Bebeem iyiyim sen nasılsın özledim senle muhabbeti olumunekankayizsmile

Teyzesinin kuşu nasıl ne zaman doğuyo
az kaldı doğurucam bacım haftaya inşallah normal istemiyom epidural doğum yapacam hayırlısıyla geliyom anam yanına bak aceyip gazla geliyom doğumda inşallah gider kilolarım 10 kilo aldım allah şükür kızımda 20 almıştım süt olsun diyede dikkat edersm eski kiloma dönerim senin oğlana gene kız doğuruyom bakkk artıkın birini alırsınnn
günaydın fıstık hanımlarrr... hayırlı cumalar...

yağmurgözlü günaydın geçen sene yağmurda yaşadıkların geldi aklıma bu sene bi olay yaşamadın inşallah selle ilgili

ayy canım benim az kalmış kısss...hadi hayırlısıyla doğurda gel aramıza...çok şükür canım bu sefer yağmurda sorun yaşamadım...

Allah rahmet eylesin o belediye işçisine çok üzüldüm..((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…