Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben katılamayacağım canım. Kilo almışım, 94 olmuşum zaten düzenli yazamıyorum. Öpüyorum sizi

Sizi yine ihmal ettim biliyorum
Gruptan ayrılma kilom 75.9 şuan kilom 74.8
Diyeti bozdugum zamanlarda dondurma yedim. Uçuk şeyler yemedim. Sıvı ağırlıklı diyet yaptim.
Dün kinamiz vardı ve ben amacima ulastim balık elbisemi giydim. Afeti Devran oldum anlayacağınız. Basenlerden dolayı şüphelerim vardı ama birçok kişiden onay aldım. Güzel seçim dediler. Çok mutluyum. Pazar günü düğün var. O beni o kadar heyecanlandirmiyor doğrusu. 69 u görme umudum azaldı açıkçası.
Her yerimin sarkmasi ayrı bı sorun
Bugün yorgun ama kendimle gururluyum.
Her düğünde olduğu gibi bu düğünde de can sıkan şeyler oldu. Şuan canımı sikmamaya kararlı gibiyim ama çok ta inanmıyorum bu konuda istikrarlı olacağıma

Güzel övgüler alman ne güzel.hakketin ama insanın bazende ana öğün yerine bir dondurma yiyesi geliyor doğrusu iyi yapmışsın, yazın en mahsum tatlısı benim gözümde dondurma

Mutlulukla pazarı atlatın inşallah her düğünde oluyor ufak gerginlikler kafana takma pazartesi herşey bitmiş gitmiş olucak .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…