- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
Harika tebrikler daim olsunKilo bildirimi
Geçen hafta 119
Bugün 116.7
Fark 2.3
% 1.93
Başlangıç için çok memnunum sonuçtan
Devamı sular seller gibi gelsin hepimizin inşaAllah
Süper tebriklerGeçen hafta 106,5
Bu hafta 103,3
Fark 3,3
Artı olmasın da devam ettikce eksi de gelir nasılsa
Ben tutamıyorum ondan oluyor diyet ekmeği yesemde iki dilim yemem gerekirken 3-4 dilim yiyorumArtı olmasın da devam ettikce eksi de gelir nasılsa
Ben katılamayacağım canım. Kilo almışım, 94 olmuşum zaten düzenli yazamıyorum. Öpüyorum siziGünayydınn ❤
Hayırlı cumalar ☘
İnş güzel bildirimlerimiz olur.
Bugün 2 haftalık yarışımızı başlatıyoruz.
Ona göre menüler ve sporlar gelsin efenim
Ben çok kasamıycam bayram falan diyen yazsın sonuca eklemeyelim
Canım taş zeminde tartıl daha doğru çıkar
Haftaya öyle yapayım canım sagolCanım taş zeminde tartıl daha doğru çıkar
Benim tartımda parke üzerinde yerinden az sola çekip tartılıyorum heer hafta mutfağa taşımayayım diye veya banyoyaaCanım taş zeminde tartıl daha doğru çıkar
Güzel övgüler alman ne güzel.hakketin ama insanın bazende ana öğün yerine bir dondurma yiyesi geliyor doğrusu iyi yapmışsın, yazın en mahsum tatlısı benim gözümde dondurmaSizi yine ihmal ettim biliyorum
Gruptan ayrılma kilom 75.9 şuan kilom 74.8
Diyeti bozdugum zamanlarda dondurma yedim. Uçuk şeyler yemedim. Sıvı ağırlıklı diyet yaptim.
Dün kinamiz vardı ve ben amacima ulastim balık elbisemi giydim. Afeti Devran oldum anlayacağınız. Basenlerden dolayı şüphelerim vardı ama birçok kişiden onay aldım. Güzel seçim dediler. Çok mutluyum. Pazar günü düğün var. O beni o kadar heyecanlandirmiyor doğrusu. 69 u görme umudum azaldı açıkçası.
Her yerimin sarkmasi ayrı bı sorun
Bugün yorgun ama kendimle gururluyum.
Her düğünde olduğu gibi bu düğünde de can sıkan şeyler oldu. Şuan canımı sikmamaya kararlı gibiyim ama çok ta inanmıyorum bu konuda istikrarlı olacağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?