- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kolay gelsin kuzumYettim
Hayırlı cumalar...
Tatilden döneli bir kaç gün oldu, tatil sonrası çamaşır yıkama faslındayım, hala 2 makine var, yıkıyorum da kurumuyor.. Yağmur yağıyor sürekli..
Temizlik yapıyorum, yaklaşık 1 ay sonra taşınacağım. Ev almıştık henüz bitmedi işleri, şuanki ev sahibi de sıkıştırıyor çıkalım diye.. Biz çıkmadan başka birine kiraya vermiş evi, kapora da almış hatta. Eylül 1 olunca ev boş olsun diyor. Kontrat falan olmadığı için biraz zor durumda kaldık yani.. Kendi evimiz tam hazır olmasa da eşyaları koymam gerekecek. Biraz sıkıntılı bi süreç bizim için..
Diyet nanay tabiikibu haftaki bildirimi pas geçtim, yarın tartılıp bismillah demek niyetindeyim...
Herkes iyidir inşallah, geçmişi şöyle bi üstünden okudum..
Bonus 74FRIDA döndüm :)
asumanzeynep hoşgeldin ablaların ballısı
Tgcervanne0133 geçmiş olsun.. İyisiniz herhalde şimdi
Amine Busra kızına da geçmiş olsun canım..
Bulamiyorum sen nasıl oldun kuzum
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Daha sık görüşürüz inşallah artık..
Bayram haftasi bildirim yapmicaz di mi ben koyde olucam orada tarti yokGünayyydınnn ❤
Son güne geldik
Dün yarış konuşmuştuk yarın başlatıyoruz araya bayram gireceği için 2 haftalık olucak.
Vay ben görmedim duymadım yok.
E eboe
Nur1835
asumanzeynep
74FRIDA
@MuMu85
bengisu022
@huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
@60kiloyum
@Minik Meleklerim
@Beyazkugu87
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Zeyzeyay91
@LeonOcean
Amine Busra
Bulamiyorum
KumsalveDeniz
Namaria
Sagolcnm cok sukur daha iyiyim 3 doz antibiyotigim kaldiKotu olmus canim yaa neyse saglik olsunda nasilsin iyilestin mi
Aynen cnm nasip degilmis demekkiAy ne kötü olmuş hasibe ya nasipten çıkmış demek
Nasip degilmis dedik bizde Allah baska kaza vermesinKötü olmuş ama yapacak bişey yok nasip değilmiş
Sagolcnm daha iyiyim cok sukur. Hastayken hic duzelmicek gibi hissediyordum. Senin ev sahibinede gicik oldum daha sen cikmadan ne demek baskasina kiralamak ve kapora almakYettim
Hayırlı cumalar...
Tatilden döneli bir kaç gün oldu, tatil sonrası çamaşır yıkama faslındayım, hala 2 makine var, yıkıyorum da kurumuyor.. Yağmur yağıyor sürekli..
Temizlik yapıyorum, yaklaşık 1 ay sonra taşınacağım. Ev almıştık henüz bitmedi işleri, şuanki ev sahibi de sıkıştırıyor çıkalım diye.. Biz çıkmadan başka birine kiraya vermiş evi, kapora da almış hatta. Eylül 1 olunca ev boş olsun diyor. Kontrat falan olmadığı için biraz zor durumda kaldık yani.. Kendi evimiz tam hazır olmasa da eşyaları koymam gerekecek. Biraz sıkıntılı bi süreç bizim için..
Diyet nanay tabiikibu haftaki bildirimi pas geçtim, yarın tartılıp bismillah demek niyetindeyim...
Herkes iyidir inşallah, geçmişi şöyle bi üstünden okudum..
Bonus 74FRIDA döndüm :)
asumanzeynep hoşgeldin ablaların ballısı
Tgcervanne0133 geçmiş olsun.. İyisiniz herhalde şimdi
Amine Busra kızına da geçmiş olsun canım..
Bulamiyorum sen nasıl oldun kuzum
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Daha sık görüşürüz inşallah artık..
Güzel övgüler alman ne güzel.hakketin ama insanın bazende ana öğün yerine bir dondurma yiyesi geliyor doğrusu iyi yapmışsın, yazın en mahsum tatlısı benim gözümde dondurma
Mutlulukla pazarı atlatın inşallah her düğünde oluyor ufak gerginlikler kafana takma pazartesi herşey bitmiş gitmiş olucak .....
Evet, 11 de tartıldımTokmuydu bu tartı?
Evet, 11 de tartıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?