Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yettim

Hayırlı cumalar...

Tatilden döneli bir kaç gün oldu, tatil sonrası çamaşır yıkama faslındayım, hala 2 makine var, yıkıyorum da kurumuyor.. Yağmur yağıyor sürekli..
Temizlik yapıyorum, yaklaşık 1 ay sonra taşınacağım. Ev almıştık henüz bitmedi işleri, şuanki ev sahibi de sıkıştırıyor çıkalım diye.. Biz çıkmadan başka birine kiraya vermiş evi, kapora da almış hatta. Eylül 1 olunca ev boş olsun diyor. Kontrat falan olmadığı için biraz zor durumda kaldık yani.. Kendi evimiz tam hazır olmasa da eşyaları koymam gerekecek. Biraz sıkıntılı bi süreç bizim için..

Diyet nanay tabiiki bu haftaki bildirimi pas geçtim, yarın tartılıp bismillah demek niyetindeyim...

Herkes iyidir inşallah, geçmişi şöyle bi üstünden okudum..

Bonus 74FRIDA döndüm :)
asumanzeynep hoşgeldin ablaların ballısı
Tgcervanne0133 geçmiş olsun.. İyisiniz herhalde şimdi
Amine Busra kızına da geçmiş olsun canım..
Bulamiyorum sen nasıl oldun kuzum

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..

Daha sık görüşürüz inşallah artık..

Kolay gelsin kuzum
Evsahibine gıcık oldum ama vardır bir hayır Allahın izniyle

Slm kizlar
Sarjim %2 kaldi ve sarj aletini evde unutmusum. Eve gidip telefon sirasi bana gelene kadar cok gec olur. Aklima gelmisken hemen size bakayim dedim bildirim yapayim.

Gecen hafta 95.9
Bu hafta antibiyotiklerden dolayi biraz sistim hatta pazar 98.5 pazartesi 98 cikmistim
Bugun 97.2 ciktim anca bu kadar toparlayabildim
Fark +1.3

Bayram haftasi bildirim yapmicaz di mi ben koyde olucam orada tarti yok
Kotu olmus canim yaa neyse saglik olsunda nasilsin iyilestin mi
Sagolcnm cok sukur daha iyiyim 3 doz antibiyotigim kaldi
Ay ne kötü olmuş hasibe ya nasipten çıkmış demek
Aynen cnm nasip degilmis demekki
Kötü olmuş ama yapacak bişey yok nasip değilmiş
Nasip degilmis dedik bizde Allah baska kaza vermesin
Sagolcnm daha iyiyim cok sukur. Hastayken hic duzelmicek gibi hissediyordum. Senin ev sahibinede gicik oldum daha sen cikmadan ne demek baskasina kiralamak ve kapora almak

Merhaba arkadaslar geçmişi henuz okuyamadim . Yaris var yine sanirim . Guzel sonuclar gelir insallah . Sabah tartildim
Gecen hafta tartilamamistim
Bugun 89.7 kg geldim
Tatilde kilo aldim biraz ama saglik olsun veririm insallah cok uzatmadan . Haftaya cuma koye giderim tartilamam . Koyde pek telefon çekmediği icin çok takip de edemem ama diyete devam edicem insallah . Dun 15.evlilik yıldönümümüzü kutladik son aylarda disarda yemiyorduk pek ama dun cikalim dedik yemegin arkasindan guzel bir künefeci var karsinda ona gidelim dediler gidersem kesin yerim diye allem kallem edip arabaya yöneldim arada kaynadi bende yırttım diye sevinirken esim pasta almis eve donerken .mecbur kaldim yarim dilim yedim . Artik dikkat edicem insallah.

Eklentiler

• IMG20200723114105.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 46
İyi akşamlar

Kahvaltı 1 şekerli kahve 1 dilim kızarmış ekmek

Öğlen: 2 haşlanmış yumurta, 3 küçük havuç, bir kk eski kaşar

Akşam: 200 gr kadar ızgara tavuk göğsü bir tabak salata

Yemekten önce ve sonra bir dilim kavun

Bayağı zorlanmaya başladım. öğlenki peynir ile akşamki kavun listemin kaçamakları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…