- 8 Nisan 2017
- 57.304
- 307.958
- 698
Yarısı düşünmedim de boğazımı kismayi yanlış anlaşılmasınBugün çok düşündüm taşındım bonus nasıl karasizligimi koracagim bilmiyorim ama benim 65 olmam lazım
İyiyim çok şükür sen nasılsn canımNasilsin canim
Hosbuldum canim ❤
Kız arabayı kaça almıştınız siz?Yarısı düşünmedim de boğazımı kismayi yanlış anlaşılmasın
Bugün çok düşündüm taşındım bonus nasıl karasizligimi koracagim bilmiyorim ama benim 65 olmam lazım
Nirden bildinBu hafta sabittin bizden acisini cikartacaksin degil mi
Minikk basaracagiz birlikte sagligin herseyden onemliBugün çok düşündüm taşındım bonus nasıl karasizligimi koracagim bilmiyorim ama benim 65 olmam lazım
Iyiyim bende cok sukur yarisa baslamisken ziyaretlerimizi artiralim dedimİyiyim çok şükür sen nasılsn canım
Araya bayram giriyor o yuzden cok birsey diyemicegim baklava borek yersinizNirden bildin
Günaydın canim
Kuzum katilmak istiyorum ama şöyle bir durum var bayrama burada yokum o kesin gibi bayram sonrasi ağustos un ilk haftasi ufak bir tatil düşüncemiz de var kesin olmamakla birlikte . Tartilamayabilirim o yuzden net bisey diyemiyorum . Aslinda yarisa girince daha özenli oluyorum dahil olmak istiyorum ama bilemedim
Ben bu yarismada olamam gibi. Cocuklarla ugrasmaktan baska bisey yapamiyorum şu sıra
Herkeselere gunaydin hanimlar
Kuzum katilmak istiyorum ama şöyle bir durum var bayrama burada yokum o kesin gibi bayram sonrasi ağustos un ilk haftasi ufak bir tatil düşüncemiz de var kesin olmamakla birlikte . Tartilamayabilirim o yuzden net bisey diyemiyorum . Aslinda yarisa girince daha özenli oluyorum dahil olmak istiyorum ama bilemedim
Ben bu yarismada olamam gibi. Cocuklarla ugrasmaktan baska bisey yapamiyorum şu sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?