Kolay gelsinHuuu Huuu Günaydın ❤❤❤
Kızlar yediklerimize dikkat edelim cuma bildirim yapmiyoruz diye bi rahatlık olmasın
üzerinizde sizlerinde benim uzerimde olsun
kizimin kahvaltısını yaptirip bayram temizliğine start veriyorum an itibariyle
Yaaa çok güzel benim yerime de yüz nerde yüzüyorsunuzGünaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım şimdi hazırlanıp denize gidicez bakalım ⛱🏖
Bana hergün bayram bir hunili olarakMinikk basaracagiz birlikte sagligin herseyden onemli
Iyiyim bende cok sukur yarisa baslamisken ziyaretlerimizi artiralim dedim
Araya bayram giriyor o yuzden cok birsey diyemicegim baklava borek yersiniz
Günaydın canim
Kahvaltı yapıyorum ❤Eki Görüntüle 2667447
Ben sabah 2 dlm çavdar ekmegi arasında peynirle tost yemiştimTam olarak 2 katını yedim çünkü senden 38 kilo fazlayım
Ben sabah 2 dlm çavdar ekmegi arasında peynirle tost yemiştim
Yürüyüş yapiyorum ben ac karnına gelence acıkıyorumTürlü türlü işler peşindesin çift kahvaltı yapmışsın insanlar burda bi tanesini zor buluyo
Ammmaaaa bonuscuğum akşam 6 dan sonra yemiyorum
Canım bir tam anlamıyla versen kendini ben çok çok eminim sen çok rahat 1 senede tüm kilonu verirsin.En güzel olması gerekeni o zaten.
Dün akşam ablamda kabak çorbası yedim doymadım zerre kadar ban napar 1 kase çorba. Üstüne çıktık yürüdük çok güzel kıyafteler gördüm ve hiç birini alamayacağımı düşünerek açlığımı o şekilde bıraktım.
Bi kahve içtim en sonunda.
Ayakkabımı rahat denemek istiyorum zorlanmak midemden eğilememek istemiyorum
İşte ben hep veriyorum araya bişey giriyor çok güzel gidiyoduk tatil dengeyi bozdu mesela.Canım bir tam anlamıyla versen kendini ben çok çok eminim sen çok rahat 1 senede tüm kilonu verirsin.
Bırak ayakkabıyı kıyafet mağazalarından çıkmazsın, ben ilk kot gömlek denemezdim harika bir histi umarım daha iyisini sen yaşarsın ❤
Bu arada ayakta küçülüyor kilo verince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?