Bugün yürüyüşe başladım yuruduklerimizden birinin tarlası varmış bahçeden osteidignizi toplayın dedi ben semizotu topladımOoohhh harika, sana altın pahaliyken altın değerinde birşey söyleyeyim; birde çıkmadan 2-3 yk yoğurt yebeslenmenede dikkat ettin mi en az 1.5 gider 1 haftada
Benim var
Mesajlarımızı buraya taşıdım
Tatil hic umduğum gibi olmadi. 40 gun oldu bir nefes alamadan haftaya eve donucem. Donunce de ev temizligi yerlesme falan derken.... Kisaca gelemiyorum. Zaten diyete uygun davranamiyorum. İzne ayriliyorum. Umarim en kisa zamanda bir duzen kurup araniza katilabilirim. Zira vermem gereken 50 kg var. Ve bu basit birsey degil. İcimden insan cikacak resmen. 1 yılda olmayacak belki. Ama seneye bayrama geldigimde bana o lafları acimasizca soyleyen insanciklara istersem nasil basarabildigimi gostermek istiyorum. Ondan da onemlisi kendi sagligim ve cocuklarim icin. En azindan 30 kg atmak ilk hedefim. Sanirim 109 110 kg bandindayim şuan. Yarin sabah tartilcam
Bende çok bunaldım :/evde oturmaktan her yerim uyuştu. 4 gündür evden çıkmadım. spor da yapmadım.
Bende çok bunaldım :/
İyi geceler
Ben de 2 gündür evden çıkmadım
Bugün detoks iyi gitti aç ve huzurluyum kavurmalar tatlılar beni yenemedi :))
Bir de yürüsem süper olurdu
Haklısın ilk 3 gün yedim kurban etinden ama dün detoks tarzı yaptigim için yemedim canım
kavurma sorun değil canım. kurban etinin şifasından faydalan. önemli olan ölçülü yemek. ama tabi tatlı yemeyarın fırsatın olursa yürürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?