Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatil hic umduğum gibi olmadi. 40 gun oldu bir nefes alamadan haftaya eve donucem. Donunce de ev temizligi yerlesme falan derken.... Kisaca gelemiyorum. Zaten diyete uygun davranamiyorum. İzne ayriliyorum. Umarim en kisa zamanda bir duzen kurup araniza katilabilirim. Zira vermem gereken 50 kg var. Ve bu basit birsey degil. İcimden insan cikacak resmen. 1 yılda olmayacak belki. Ama seneye bayrama geldigimde bana o lafları acimasizca soyleyen insanciklara istersem nasil basarabildigimi gostermek istiyorum. Ondan da onemlisi kendi sagligim ve cocuklarim icin. En azindan 30 kg atmak ilk hedefim. Sanirim 109 110 kg bandindayim şuan. Yarin sabah tartilcam

Ooohhh harika, sana altın pahaliyken altın değerinde birşey söyleyeyim; birde çıkmadan 2-3 yk yoğurt ye beslenmenede dikkat ettin mi en az 1.5 gider 1 haftada

Benim var

Mesajlarımızı buraya taşıdım
Bugün yürüyüşe başladım yuruduklerimizden birinin tarlası varmış bahçeden osteidignizi toplayın dedi ben semizotu topladım

Ama ilk ve son gün oldu eşim yarindan itibaren izne ayrılıyor ve gece anneme gideceğim

buralardan kopma canım.

Fas çayı var bende. içeriğinde kaliteli bir yeşil çay ve Fas'ta yetişen spearmint cinsi nane yaprağı var. bu nanenin kokusu ve tadı çok keskin ve fresh. sıcak da demlemiştim ama soğuk çay olarak harika oluyor. koyu demleyip içine 1 şişe de madensuyu döküyorum. yarım da limon. dukan çayı gibi müthiş oluyor. nane mideyi de çok rahatlatıyor. aynısı olması şart değil. evde yeşil çayınız varsa içine nane atıp bu şekilde demleyin. çok güzel tavsiye ederim. şekersiz soğuk içecek seçeneği

İyi geceler
Ben de 2 gündür evden çıkmadım
Bugün detoks iyi gitti aç ve huzurluyum kavurmalar tatlılar beni yenemedi :))
Bir de yürüsem süper olurdu

kavurma sorun değil canım. kurban etinin şifasından faydalan. önemli olan ölçülü yemek. ama tabi tatlı yeme yarın fırsatın olursa yürürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…