Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

uyku sorunundan dolayı dengesiz menüm

sabah 08.00
1,5 yumurtadan peynirli soğanlı baharatlı omlet
2 ceviz
domates salatalık
1 dilim ekmek

ara
1/2 dan az fazla şeftali
2 ceviz
2 çikolata
1 fincan filtre kahve

öğlen 14.00
4 yk etli türlü yemeği
3 yk ev yoğurdu
salatalık
1 dilim ev yapımı çavdar ekmeği

ara
1 küçük dilim hindistancevizi sütlü hindistancevizi şekerli (azdı) irmik tatlısı
küçük kase çekirdek
1 kupa fermente siyah çay
1 soğuk naneli yeşil çay

akşam 19.15
4 balık köftesi (ben yaptım)
4 yk karışık kızartma
salata
1,5 dilim çavdar ekmeği

az sonra 2 kupa yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt su

spor yok.

kızlar biliyorum kesinlikle diyet menüsü değil. ama bilerek yazdım. bugün hesapta yoktu ama çok sersem gibiydim tüm gün. menüye de böyle yansıdı. ama yazmazsam kaçardım. o nedenle yazdım. yarın güzel olacak

Cok tesekkur ederım:) 30 yasındayım, yenı gırdım yazınca kotu hıssettm bırden
Bekarım, calısıyorum kızlar.Koronadan dolayı yapabılırsek etraf sakınlesince evlilik durumum var:)
Boyum 1.68, 80 kg.2 ana ogun 2 ara ogun seklınde beslenıyorum.3 ara ogun de olabılıyor.
Abur cubura duskunum.Bır de strese dayalı daha cok yemek yıyorum.

Grubun kuralları neler baya bır msj var.gunel kılolar tartılma gunu vs hepsını okuyamadm:)

burada herkes kendine uygun bir sağlıklı beslenme modeli seçip sporunu da kendine uygun bulup yapmaya çalışıyor canım. cuma günü kilo bildirim günümüz. hepimiz sabahtan aç karnına ve iç çamaşırıyla tartılıp kilomuzu yazıyoruz.

Merhabalar arkadaşlar nasılsız gelemedim köydeyim burda net sıkıntısı var. telefon bile bağzı noktalardan oda zar zor çekiyor. arife günü gelmiştim istanbuldan çıktığından beride yediklerime dikkat edemiyorum o kadar sıkı bir listem vardıki ama sonu iyi olmadı. hiç artısız gelsem benim için o kadar çok sevindirici olurki anlatamam fakat bu pek mümkün görünmüyor dönüşüm ne zaman olucak bilmiyorum burda biraz işlerimiz var herşey düşündüğüm gibi geçerse cuma gibi yolla çıkabiliriz ki bu benim istediğim bişey .....

Benden haberler bu kadar. kendinize iyi bakın Erzurumdan kucak dolusu sevgiler gönderiyorum size

2.ara öğün dışında gayet güzel ki fulya iyi yaptın yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…