- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Günaydın canımSarayca etiketlere ekliyim mi senide hoşgeldin
Ah yürünmez mi normalde ama Kızım yarım saat arkamdan ağlamışŞurda yürümezsen olmaz zaten
Ah yürünmez mi normalde ama Kızım yarım saat arkamdan ağlamış
Vakti gelince olur emin ol. Sen elinden geleni yap nasibinde varsa olur. Çok şükür benim bir çocuğum var canım 3 yaşında 2. düşünüyorum. Benim gebelik biraz sıkıntılı. Gebelikte her gün iğne kullanyrm bir de.ben de canım en az 85 e inince 3. tüp bebeği düşünüyorum birbirimizi gaza getirelim birbirimize yardım edelim gerçekten de...
ben her sferinde kilomu sordum ama yok sorun değil diye içime yalan su serpen doktorlar oldu en son gittiğim doktor ALLAH RAZI OLSUN.. ondan kilo vermeden olmaz kendiliğinden bile olabilir yani senin çocuğun olur sadece kiloların sorun dedi pkon sana kilo yapıyor dedi. artık kesin karar verdim 5 kilo verdim bakalım 1 ayda az ama daha çok gitmeli drısı bizlere de inşallah birinci evladımız da olur ikisi de üçü de ALLAH hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere de inşallah amin
Merhaba 🖐❤
Günaydın canım. Ekle valla çok sevinirim.
Bu arada takip ediyordum sizin grubu bu nedenle yabancı değilsiniz.
Spor hocamın bana dedgi buydu 40 dakika altında yapılan ki ben hafif yürüyüş yaptgm icin belki de asla yağ yakamzsn demişti.Nasıl asla yakmıyor 25 dk.da yağ yakımı olmaya başlar.
45-60 dk ya tamamlamak en iyisi doğrusu ama şu an o kadar yapamadığım için yaptığım kardır.
35 dk yürüdüm 10 dk yakım süresi olmuştur.
Sen devam ettiğin için yağ yakım süresi uzamıştır buda çok güzel.
Yapabilen devam etsin sonucu mükemmel olucak.
İnşallah hep birlikte verelim.Çok bi kilon yok kuzum kolay verirsin inşallah.
Erken uyanıyor canım, ondan daha erken kalkmam mümkün değilDaha erken çıksan olur mu? Uyuduğu zaman?
Yanında kim var sezdirme çıktığını idare etsinler az
hayırlsı ile sağlıcakla bizim de bir ilk çocuğumuz olup evimiz şenlenseydi ne mutlu olacağım anlatmam hamile kaldığıma bile uzun süre inanamam sanırım..Vakti gelince olur emin ol. Sen elinden geleni yap nasibinde varsa olur. Çok şükür benim bir çocuğum var canım 3 yaşında 2. düşünüyorum. Benim gebelik biraz sıkıntılı. Gebelikte her gün iğne kullanyrm bir de.
Seni çooook iyi anlıyorum. Uzın süre gebelik bekledim. Bir defasında olsa da düşük olsa bari bir bebeğin tutunabileceğini bilseydim demiştm. Tabi çok yanlış bir dua. Aşılama sonrası bile olmayınca umudumu kaybettim. Sonrasında kendiliğinden hamile kaldım dünyalar bizim olmuştu..o kadar sevinçli umutlu bir hamilelik yaşadım ki anlatamam. Evde test yaptığım kiti bile atmaya kıyamadım. Sakladım. 9 ay umut heyecan bebeğime kavuşma hasreti..sorunsuz sıkıntısz bir gebrlikti.9 ayın sonunda vaktinde Doğum başladı. Dr sezaryan önerdi girdim çıktım. Odaya çıktm bebeğimi bekledim bekledim bekledim gelmedi. Akan sütüme bakıp bebeğimi sordum gelecek dediler ama gelmedi. Çok büyük bir acı Aölah düşmanıma bile vermesin. Doğum yapıp elimizde bevek çantası boş kucakla evde hazır beşiği başına gelmek... Anlatmaya bile yüreğim dayanmıyor.. Sadece burada bazen yazabiliyrm. Kimseyle kolay kolay anlatamam. Gitti bebeğim melek oldu. Sonrasında çok şükür bir bebeğim daha oldu. Sonrasında da bu kış bir dış gebelik ve amrliyatm oldu. Herkesin bir imtihanı var bu dünyada. Benimki de buymuş diyorum.hayırlsı ile sağlıcakla bizim de bir ilk çocuğumuz olup evimiz şenlenseydi ne mutlu olacağım anlatmam hamile kaldığıma bile uzun süre inanamam sanırım..
ALLAH'IM sabır versin canım çok üzücü can yakıcı bir durumdur senin için...melek annesisin ..Seni çooook iyi anlıyorum. Uzın süre gebelik bekledim. Bir defasında olsa da düşük olsa bari bir bebeğin tutunabileceğini bilseydim demiştm. Tabi çok yanlış bir dua. Aşılama sonrası bile olmayınca umudumu kaybettim. Sonrasında kendiliğinden hamile kaldım dünyalar bizim olmuştu..o kadar sevinçli umutlu bir hamilelik yaşadım ki anlatamam. Evde test yaptığım kiti bile atmaya kıyamadım. Sakladım. 9 ay umut heyecan bebeğime kavuşma hasreti..sorunsuz sıkıntısz bir gebrlikti.9 ayın sonunda vaktinde Doğum başladı. Dr sezaryan önerdi girdim çıktım. Odaya çıktm bebeğimi bekledim bekledim bekledim gelmedi. Akan sütüme bakıp bebeğimi sordum gelecek dediler ama gelmedi. Çok büyük bir acı Aölah düşmanıma bile vermesin. Doğum yapıp elimizde bevek çantası boş kucakla evde hazır beşiği başına gelmek... Anlatmaya bile yüreğim dayanmıyor.. Sadece burada bazen yazabiliyrm. Kimseyle kolay kolay anlatamam. Gitti bebeğim melek oldu. Sonrasında çok şükür bir bebeğim daha oldu. Sonrasında da bu kış bir dış gebelik ve amrliyatm oldu. Herkesin bir imtihanı var bu dünyada. Benimki de buymuş diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?