Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ara ögün dondurma yedim tatlı isteğimi önlemem lazım biraz daha..
Tatlı isteği için tarçın dan faydalanabilirsin tarçınlı süt mesela ya da yeşil çay a kabuk tarçın ekleyip içebilirsin suyuna kabuk tarçın atabilirsin vs..
akşam yemeği sadece 8 kaşık etli kurufasulye..
daha başka bir şey yemedim bir de bir kupa çay
Afiyet olsun yanına salata da yeseydin

Benim menüm
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık nane 1 galeta
Ara kahve 1 kuru kayısı
Öğle firinda pişmiş karışık sebze yoğurt bir parça tavuk
Akşam 2 kaşık barbunya 2 kaşık bulgur pilavı salata yoğurt
Biraz sonra beyaz çay
Eşim gelince türk kahvesi içebilirim bikaç da fındık belki

Tatlı isteği için tarçın dan faydalanabilirsin tarçınlı süt mesela ya da yeşil çay a kabuk tarçın ekleyip içebilirsin suyuna kabuk tarçın atabilirsin vs..

Afiyet olsun yanına salata da yeseydin
evet yapayım onu şu dondurmadan vazgeçersem çok daha iyi olacaktır benim için..

Başarılı bir menü. Su spor da var. 10 numara 5 yıldız

Senin de iyi asuman abla

Canım emin ol vakti geldiğinde olur. Ben de çok bekledim ne zamanki kafamdan attım çocuk fikrini o ay nasip oldu olduğu gibi yaşa hayatını. Kardeşin de atanır inş.her karanlık gecenin sabahı vardr unutma. Görümcemin eltisine gitmştm ilk evlendğm yıl.kadının evi tertemizdi çok dikkatimi çekti ne kadar temiz ve düzenli bir ev dedim. Kadın üzüldü Hiç çocuk yok evde o yüzden dedi. 13 yıldır evliymiş. Ben de kuzenimin 13.yılında oldu dedim kadın çok zor dedi. Ve bikaç ay sonra hamile olduğunu öğrendi. Çocuğu şimdi 3. Sınıfa geçti

Slm kizlar

Bugun supriz bir sekilde nobet tutuyorum. Nobetci arkadas hastalandi rapor aldi. Arkadasin biri yillik izinde biri nobetten cikti digerinin nikahi var bugun mecbur nobet bana kaldi.

Nobete kalacagim belli olinca oglen kahvaltiligimi yemedim mercimek corbasi ve 4-5 ceviz yedim saat 13te.

15.15te sade turk kahvesi

Aksam yemegi bana uygun gelmezse kahvaltiligimi yerim diye dusundum. Yemekte bana uygun olarak marul salatasi ve tavuk sote vardi. Tavugun icinden patatesleri cikardim. Salatayla karistirdim. Yanimda getirdigim domates salatalik dereotu ve maydanozla cogalttim. Saat 17.30da yedim

21.30 hindiba kahve

01.30 filtre kahve

Nobette olunca kahveler geceye sarkti

Kesintsz sporla 6. Günüm 50 dakika yürüyüş yaptım. Olumlama açtım dinledim birz birde eser yenenler zayıflama videosu actm derken zaman geçti.
Sizce olumlama videolari nasıl dinleyen ise yaradi diyen var mı? Birde sizlerin farklı yaptğı motive edici şeyler var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…