Tatlı isteği için tarçın dan faydalanabilirsin tarçınlı süt mesela ya da yeşil çay a kabuk tarçın ekleyip içebilirsin suyuna kabuk tarçın atabilirsin vs..ara ögün dondurma yedim tatlı isteğimi önlemem lazım biraz daha..
Afiyet olsun yanına salata da yeseydinakşam yemeği sadece 8 kaşık etli kurufasulye..
daha başka bir şey yemedim bir de bir kupa çay
evet yapayım onu şu dondurmadan vazgeçersem çok daha iyi olacaktır benim için..Tatlı isteği için tarçın dan faydalanabilirsin tarçınlı süt mesela ya da yeşil çay a kabuk tarçın ekleyip içebilirsin suyuna kabuk tarçın atabilirsin vs..
Afiyet olsun yanına salata da yeseydin
Başarılı bir menü. Su spor da var. 10 numara 5 yıldız19ağustos menüm
Sabah 09:00 sahanda bi yumurta bi dilim peynir 5zeytin bi domates bi salatalık tb ekmegi bir dilim yeşil çay
11:00 Bi ay seklinde kavun
14:00 5kofte bi kase çorba bi kase salata
16:30 (eltimde)
Bi kase bol yesillikli kısır,domates salatalık 2catal peynir 2sekersiz çay
20:00 sade kahve
21:30 4kasik tarçınlı yoğurt
22:30gibi kayısı çayı
Şu 4lt
Spor 45dk yürüyüş
Senin de iyi asuman ablaBenim menüm
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık nane 1 galeta
Ara kahve 1 kuru kayısı
Öğle firinda pişmiş karışık sebze yoğurt bir parça tavuk
Akşam 2 kaşık barbunya 2 kaşık bulgur pilavı salata yoğurt
Biraz sonra beyaz çay
Eşim gelince türk kahvesi içebilirim bikaç da fındık belki
Canım emin ol vakti geldiğinde olur. Ben de çok bekledim ne zamanki kafamdan attım çocuk fikrini o ay nasip oldu olduğu gibi yaşa hayatını. Kardeşin de atanır inş.her karanlık gecenin sabahı vardr unutma. Görümcemin eltisine gitmştm ilk evlendğm yıl.kadının evi tertemizdi çok dikkatimi çekti ne kadar temiz ve düzenli bir ev dedim. Kadın üzüldü Hiç çocuk yok evde o yüzden dedi. 13 yıldır evliymiş. Ben de kuzenimin 13.yılında oldu dedim kadın çok zor dedi. Ve bikaç ay sonra hamile olduğunu öğrendi. Çocuğu şimdi 3. Sınıfa geçtiALLAH'IM sabır versin canım çok üzücü can yakıcı bir durumdur senin için...melek annesisin ..
ben de 8 senedir bekliyorum meleğimi bayramlar zehir oluyor herkes çocuğu kucağnda artık inan çocukları olanlar bile yaklaşmıyor gibi bir tuhaf haller 2 ay önce annemi de kaybettim 16 sene önce babamı hem yetim hem öksüz kaldım bir erkek kardeşim var o da benimle yaşıyor atanmaya uğraşıyor..
insan acılarını sarmak istiyor evladım olsa ona sararım derdimi diyrum artk görümcelerim olmuyorsa da kendini buna hazırla alıştır çocuğun olmayacağına diyorlar söylemesi ne kadar kolay geliyor onlara içimi nasıl yakıyorlar ahhh ahh
Leslie abla candırBen de bugün şeytanın bacağını kırdım. Leslie 30 dk yaptm. Devamı gelir inş
Miss serin havaserin bir istanbul sabahindan günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?