- 8 Mart 2020
- 5.835
- 28.207
- 548
Nasıl tadı hiç denemedim faydası oluyormu?Tuğçe de durumlar; hibiskus keyfisi
kolay gelsin canımBattaniyeleri mi yıkamayı unutmusumbugun onlari halledecegim..
Ödem çayı hibiskus ta..hadi da kusburnuna benziyor..yeşilçay dan bayağı iyi yani:))Nasıl tadı hiç denemedim faydası oluyormu?
kolay gelsin canım
Bu sene eylul pek umut vadedici degil salgindan dolayi. Evlere kapanıcaz yine, hemde ben iki kucuk cocukla. Ama bu sefer kg vermezsem ayip olur. Hedef hazirana kadar 30 kg olsun. 9 koca ay, olur bence :) ocağa kadar 15 kg olsun ki fazla kg hizli gider zaten. Montlara girebileyim :) gezmeye gitmicez ama hastaneye postaneye giderken bile bakiyorum kadinlar suslenip gidiyor. Ben paçoz gibi ne bulabilirsem
Evet dün bahçeye gittik meyveleri dalından koparıp yedik.Geçmiş olsun canım
Menün bol meyveli olmuş
Sürpriz yumurta ve ice tea cezalandırılmalı
Günaydın Âmin güzelliklerle gelsin
Afiyet şifa olsunEvet dün bahçeye gittik meyveleri dalından koparıp yedik.
Ben sana inanıyorum hayatım,istersen tıkır tıkır gider o kilolar..istediğin kiloya inince de postane pastane beklemeden,evde şıkır şıkır gez dur:)))Bu sene eylul pek umut vadedici degil salgindan dolayi. Evlere kapanıcaz yine, hemde ben iki kucuk cocukla. Ama bu sefer kg vermezsem ayip olur. Hedef hazirana kadar 30 kg olsun. 9 koca ay, olur bence :) ocağa kadar 15 kg olsun ki fazla kg hizli gider zaten. Montlara girebileyim :) gezmeye gitmicez ama hastaneye postaneye giderken bile bakiyorum kadinlar suslenip gidiyor. Ben paçoz gibi ne bulabilirsem
Eşi sağlıkçı olanlar ise gitmeyecekmisArtık evimize döndük sağ salim.
Eşimin okulunda öğretmen arkadsnn eşi saglikcyms ve bu sabah kendimi iyi hisstmyrm deyince herkesi eve yollamslar.
Eşim istersen tekrar doneblrsn dedi ama artık illallh geldi bana evimdym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?