- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ne yiyorsak da buraya gelelim. Haftada bikaç gün dikkat etsek bile çok iyi bizler için..bir yıldır 86 civarıydm abarttm 90 oldum fark 4 kilo ama kendimi 20 kilo almış gibi hissedyrm. Oturup kalkmam o kadar farklılaştı ki fil gibiyim valla. Düşün 80 altında olsam ne kadar rahat edeceğim kucağmdazanki bir ilkokul çocuğuyla geziyor gibiyimvalla ben çok iyi değilim canım. koptum iyice. yiyorum
20 kilo zayifladigimizi düşünsene canım.. içimizden 4 tane 5kg lik yağ bidonu çıkacak..rahatlığa bak beee.Ne yiyorsak da buraya gelelim. Haftada bikaç gün dikkat etsek bile çok iyi bizler için..bir yıldır 86 civarıydm abarttm 90 oldum fark 4 kilo ama kendimi 20 kilo almış gibi hissedyrm. Oturup kalkmam o kadar farklılaştı ki fil gibiyim valla. Düşün 80 altında olsam ne kadar rahat edeceğim kucağmdazanki bir ilkokul çocuğuyla geziyor gibiyim
merhaba insülin direncim çok yüksek olduğu için başlamıştı doktor glifor bana, polikistik over da var zaten. tavsiyem kendi kafanıza göre başlamayın dahiliye ile kan sonucuna göre başlayın, inanılmaz agız kuruluğu yaptı bir süre kullandım biraz faydasını gördüm ama diyet ve sporla desteklemezseniz hiçbir ilaç fayda vermez.Merhaba bende senebasından berı yavas yavas 10 kilo almayı basarıp 95 kilo oldum. 85 iken bile nasıl zayıflayacagım dıye dertlenirken bu sene ıyıce aldım. 38 yasındayım. Eskıden u kilolarda asla degildim. Bosluktan ve evde cocukla oldu. Midem de buyudu. Glikopaj icmeyi dusunuyorum ilk 10 kilo takibinde. Kullanan oldu mu aranızda? Bugun yavas yavas baslıyorum dıyete.
Diyet modundayim fakat baş agrım beni cildirtiyyiiiiiiii...Bu migren atakları en sonunda beni öldürecek sanırım.Mutlu haftalaaaar
Hiç dürtmüyonuz nerdesin diye
Diyet moduna girenlere, girmeye çalışanlara ve modda olanlara saygılar efenim ❤
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
Namaria
D demetc
aaynaa
Sarayca
Tgcervanne0133
Mthn83
şu 100 lü hanelerden bir kurtulsaydım ya
Yanına sise al canım,yudum yudum iç.İnşallah kurtuluruz birlikte.
Su içemiyodun dimi ayna bende bak içemiyorum çay içmişim bu saate kadar sadece 1 bardak içmişim suyu.
Hemen kalkıp içelim.
Yanına sise al canım,yudum yudum iç.
Ben su ile yaşadığım icin bubu anlamıyorum tabi de,icmeye calisin en azindan caniniz istemesede.Ölmüyorumda ha susuzluktan
Kocakarılar gibi sardım sıkıca yazmayla..Bu işe yarıyor birazBaşın nasıl olduTgcervanne0133
Kocakarılar gibi sardım sıkıca yazmayla..Bu işe yarıyor biraz
Sabah uyanınca hemen yarım litre limonlu su için benceİnşallah kurtuluruz birlikte.
Su içemiyodun dimi ayna bende bak içemiyorum çay içmişim bu saate kadar sadece 1 bardak içmişim suyu.
Hemen kalkıp içelim.
Geçmişolsun buz iyi gelebilir gerçektenKocakarılar gibi sardım sıkıca yazmayla..Bu işe yarıyor biraz
Alternatif tib denedin miDiyet modundayim fakat baş agrım beni cildirtiyyiiiiiiii...Bu migren atakları en sonunda beni öldürecek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?