Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ben çok iyi değilim canım. koptum iyice. yiyorum
Ne yiyorsak da buraya gelelim. Haftada bikaç gün dikkat etsek bile çok iyi bizler için..bir yıldır 86 civarıydm abarttm 90 oldum fark 4 kilo ama kendimi 20 kilo almış gibi hissedyrm. Oturup kalkmam o kadar farklılaştı ki fil gibiyim valla. Düşün 80 altında olsam ne kadar rahat edeceğim kucağmdazanki bir ilkokul çocuğuyla geziyor gibiyim

20 kilo zayifladigimizi düşünsene canım.. içimizden 4 tane 5kg lik yağ bidonu çıkacak..rahatlığa bak beee.

Merhaba bende senebasından berı yavas yavas 10 kilo almayı basarıp 95 kilo oldum. 85 iken bile nasıl zayıflayacagım dıye dertlenirken bu sene ıyıce aldım. 38 yasındayım. Eskıden u kilolarda asla degildim. Bosluktan ve evde cocukla oldu. Midem de buyudu. Glikopaj icmeyi dusunuyorum ilk 10 kilo takibinde. Kullanan oldu mu aranızda? Bugun yavas yavas baslıyorum dıyete.

merhaba insülin direncim çok yüksek olduğu için başlamıştı doktor glifor bana, polikistik over da var zaten. tavsiyem kendi kafanıza göre başlamayın dahiliye ile kan sonucuna göre başlayın, inanılmaz agız kuruluğu yaptı bir süre kullandım biraz faydasını gördüm ama diyet ve sporla desteklemezseniz hiçbir ilaç fayda vermez.
şu an kullanmıyorum yemek yiyerek yükselttiğim insülin direncini sağlıklı beslenerek ve egzersizle kırmak daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…