Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohaaa falan oldum yani..:))

Büyük değil duble büyük başarı...Nasıl 70 kilo alabiliyor kafam ona takıldı,üniversitede kaç yıl okumuşki..??

Adamın bünye bayağı hızlı hem kilo almada hemide kilo vermede..

Demekki ayda 5 kg.falan vermiş.CADIARZU.

Son düzenleme:

canımcım olsun haftya haber veririz kilolarımızı yerimseniben ist.daki iş tamm ama ben dvlet kadrosundan da geçiş yapabilir miyim ki diye zorluyorm du bkalım bu yaz sonunda belli olur ama devlet olmazsa özel üni.ye gideceğim ist.a

facedeki arkdaşına da çok sevindim insan başaran birilerini görünce daha iyi motive oluyor. iş gerçekten beyinde bitiyor. demet mesela her şeyden önce zihin egzersizi yaptığını söyler:)) kaydirigubbakcemile2

aramıza hoşgeldin canım. menünü inceledim. kahvaltın çok güzel ama diğer öğünlerin zayıf gibi geldi bana. bence artırmalısın

Hoşbulduk Şimdilik böyle yapıyorum ki başlangıç olarak iki haftada 3-4 kilo gitsin ki motive olayım..Yoksa hiç tutamam boğazımı ben biliyorum

60 kilo veren biri tabi iyi bir bilgi kaynağı bizim için,ipuçlarını merakla bekliyor olacağım şahsen zemuszemus

Bende inanamadım çünkü bana üniversite yıllarındaki halini gösterdi zayıf bir adam alkolden ve yatmaktan kilo almış öyle diyor alkolik derecesinde içki içiyormuş birde demekki bünyesi de müsaitti... Ben kendisinden izin alayım akşam şişman ve zayıf hallerinin resimlerini ekleyeceğim. Ama o da aşmış artık kendini şişman manifesto gibi çok fazla spor yapıyormuş günde 25 km koşuyormuş bilmiyorumkismile bir noktadan sonra insanın yaşam biçimi oluyor demek ki... 20 kilo daha vereceğine inanıyor bakalım umarım bende bir şişman manifesto yada bir turkcerap gibi olabilirim ... :Saruboceq:

İşin için çok sevindim umarım devlet tarafından istediğin şekilde olur :Saruboceq:

Ben inanıyorum zayıflayacağıma ama egzersizi ve yürüyüşü arttırmam lazım hatta haftaya bir haftalık kısa bi tatil yapacağım ardından erzuruma döndüğümde bir spor salonuna yazılmayıda düşünüyorum.

Kpss den atanabilirim umarım ama açıkçası şuanda önemsediğim tek şey zayıflamak iş güç umrumda değil ben psikolojik olarak iyi olmadan hiçbirşey beni mutlu etmeyecek ... :gitme:

bugün rejimimin ilk günü
sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
domates salatalık
ara öğün
bir şeftali sert olanlardan
öğle
4 kaşık yoğurt
bir tane biber dolması(annem yapmış dayanamam bari tadına bakıyım)
ara öğün
salata 1 kaşık zeytinyagıyla hazırlanmış (tatlı kaşığı abartmayım ilk hafta çok kilo verirsem morelim yerine gelir devam etmeme yardım eder:)
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek

proteinin az olduğunun farkındayım yarın telefi etcem:)

Hoşgeldin aramıza..

KAç kilosun.? Gayet iyi beslenmişsin hatta az bile..:)Akşam sebze ekleyebilirdin menüne..

carnivale işin hayırlı olsun,umarım istediğin doğrultuda ilerler herşey...

Kesinlikle kilo verirsin inanıyorum ben..Önemli olan hevesinin kırılmaması için çok aç kalmaman..zaten daha önce bu konuda başarıların var..yerimseniben

Seni ve carnivaleyi heyecanla takip ediyorumki,eski motivasyonumu yakalıyayım tekrar..
Bizim eski şişko üyelerin hepsi zayıfladı zaar yok hiçbiri.:roflol::roflol:.

Bende bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ''tek beynimiz şişman'' kitabını aldım...

Farklı bir kitap.Diğer bir kibrit kutusu peynir,mıy mıy rejim kitaplarına benzemiyor... :)
Tek umudum bu kitap,eğer yinede başarılı olamazsam alıp başımı gidicem dağlara..:roflol: :roflol:

Şimdi kendimi kodladım bakalım kilo vermeye yönelik,yerimsenibendurumu bildireceğim ama bir süre sonra..Çünkü çizelgemdeki kilonun üzerindeyim..:bbo:

Yenacım benim hakkımdaki güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni. Biz carnivaleyle yol arkadaşıyız elele bitiricez bu maratonu inşallah. herzaman dediğim gibi 2011 bizim yılımız olacak önümüzde kocaman bir 6 ay var motivasyonumuz bozulmadığı sürece bize engel olabilecek bir yiyecek yok. ıstiyorum ve başaracağım...

Kitabını okurken seni etkileyen anektodları bizimle paylaşırsan çok seviinirim. Umarım senin de herşey gönlünce olur.

Hoşgeldin aramıza..
KAç kilosun.? Gayet iyi beslenmişsin hatta az bile..:)Akşam sebze ekleyebilirdin menüne..

110 kiloyum 60 dicem günlerde gelcek inş :) banada az geldi kendimi suya verdim tok tutuyor sebze olarak kabak düşündüm sagol tavsiye için

Son düzenleme:

merak ettim kitabı inş yardımı olur senden yeni tiyolar bekleriz

Son düzenleme:
Bugün arkadaşlarla dışardaydık çok açtım ve sadece makarna yeme şansımız vardı makarna yedim saat 5 sularında ama daha hiçbirşey yemiycem dedim makarna çok yağlıydı vicdan azabı çekiyorum :gitme:

bende dışarı çıkmamak için bahaneler üretiyorum dışarda saglıklı beslenme şansımız pek yok malum yarın biraz az karbonhidrat alırsın umutbahar :lepi:

carnivale işin hayırlı olsun,umarım istediğin doğrultuda ilerler herşey...

canımmm benimmmm çok sefiyom ben seni yaffff güsel dileklerin için sonsuzzzz teşekkürler... olumunekankayizsmile

Allah'ın izniyle hayırlısıyla olsun her şey herkes için... :Saruboceq:

canımcım baharla beni takip ettiğini yazmışsın. çok teşekkür ederim demek ki doğru yolda ilerliyoruz. cetvelimde dikkat edersen bir tırtıl ve bir kelebek var kozamızdan çk güzel hayırlı ve mutlu bi şekilde ıkarız inşallah ben burdaki herkesin çabasına büyük saygı duyuyorum. inanıyorum ki herkes, hepimiz er ya da geç kurtulcaz bu yüklerden. bugün düşündüm yani altmış kilo bi adama elli kilo yük ver her gün, her işinde kaldırıp asla indirmeden yaşamanı iste, adam delirir. :bbo:bizimki de ööle bişi. günah yani her şeyden önce, eziyet... ama zararın neresinden dönülse kardır. işi önce beyninde bitirp kendinle anlaşacaksın bence vereliniortak

baharımın da dediği gibi biz yol arkadaşıyız 2010 dönüştüğümüz yıl olcak inşallah hayırlısıyla...
üşenmedim yazdım beş yıllık kalkınma planını ehehee hayır hayat bi yerde bazılarını ya da hepsini birden engelleyebilir Allah korusun. ama yani yağmur yağabilir diye pikniğe gitmemezlik yapmadım ben hiç. şemsiyemi de alıp ööle gittim... ben hedefimi koydum, yürüyoum sen de bizim yol arkadaşımızsın sen de bu yıl bitir bu işi inşallah... :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…