Günaydın kızlar
Dün facede beni bir adam eklemişti :sm_confused: şişman manifetso ortak arkadaş olarak göründüğü için bende rejimle alakalı olduğunu düşünerek kabul ettim iyiki de etmişim a.s saat 12 gibi başlayan sohbetimiz 2 de son buldu. bana ilk sorusu
- sende mi rejimdesin ? oldu evet dedim -sen ? ben 60 kilo verdim ama bir 20 kilo daha vereceğim boyu 1.87 şuanki kilosu 100 ve 30 yaşında bir adam 160 kilo olarak başlamış rejime ama çocukluktan gelen bir kilo problemi değil üniversite yıllarındayken 70 kilo olan bir adam. Çok şaşırdım :sm_confused: 13 ayda vermiş 60 kiloyu diyet ve yürüyüşle ve söylediği ilk şey herşeyi bırak sadece hedefe odaklan ve beyninde bitir herşeyi.
bana önerileri oldu bol bol protein almam gerektiğini yoksa kiloların kaslardan gideceğini söyledi protein kaynağı ürünler balık, yumurtanın beyaz kısmı, tavuk göğsü,lor peyniri bunlardan tüketmelisin dedi beyaz peynir yeme dedi mesela yağlı olduğu için protein değil yağ ihtiva ediyormuş. Birde nabız ölçen saat varmış en ucuzu 65 TL :bbo: nabızölçer saatle kalp ritmine uygun şekilde yürüdüğünde gerçekten yağ yakmaya başlanılıyormuş bunlardan bahsetti kendisinden başka ipuçları alırsam paylaşırım ... olumunekankayizsmile
Canımmm istanbuldaydın demek seni göremeyince şaşırdım zatenEeee sonuç belli mi gidiyormusun istanbuldaki yeni hayatına ne zaaman haber vereceklermiş sana ???
Oy için çok tşk ederim canım olumunekankayizsmile
Kilonu da bildiremedin bu hafta sen 1. olurdun belki de ... bilmiyorumkismile kısmettt haftaya inşallahhh =)
aramıza hoşgeldin canım. menünü inceledim. kahvaltın çok güzel ama diğer öğünlerin zayıf gibi geldi bana. bence artırmalısın
Günaydın kızlar
Dün facede beni bir adam eklemişti :sm_confused: şişman manifetso ortak arkadaş olarak göründüğü için bende rejimle alakalı olduğunu düşünerek kabul ettim iyiki de etmişim a.s saat 12 gibi başlayan sohbetimiz 2 de son buldu. bana ilk sorusu
- sende mi rejimdesin ? oldu evet dedim -sen ? ben 60 kilo verdim ama bir 20 kilo daha vereceğim boyu 1.87 şuanki kilosu 100 ve 30 yaşında bir adam 160 kilo olarak başlamış rejime ama çocukluktan gelen bir kilo problemi değil üniversite yıllarındayken 70 kilo olan bir adam. Çok şaşırdım :sm_confused: 13 ayda vermiş 60 kiloyu diyet ve yürüyüşle ve söylediği ilk şey herşeyi bırak sadece hedefe odaklan ve beyninde bitir herşeyi.
bana önerileri oldu bol bol protein almam gerektiğini yoksa kiloların kaslardan gideceğini söyledi protein kaynağı ürünler balık, yumurtanın beyaz kısmı, tavuk göğsü,lor peyniri bunlardan tüketmelisin dedi beyaz peynir yeme dedi mesela yağlı olduğu için protein değil yağ ihtiva ediyormuş. Birde nabız ölçen saat varmış en ucuzu 65 TL :bbo: nabızölçer saatle kalp ritmine uygun şekilde yürüdüğünde gerçekten yağ yakmaya başlanılıyormuş bunlardan bahsetti kendisinden başka ipuçları alırsam paylaşırım ... olumunekankayizsmile
Ohaaa falan oldum yani..:))
Büyük değil duble büyük başarı...Nasıl 70 kilo alabiliyor kafam ona takıldı,üniversitede kaç yıl okumuşki..??
Adamın bünye bayağı hızlı hem kilo almada hemide kilo vermede..
Demekki ayda 5 kg.falan vermiş.CADIARZU.
canımcım olsun haftya haber veririz kilolarımızı yerimseniben ist.daki iş tamm ama ben dvlet kadrosundan da geçiş yapabilir miyim ki diye zorluyorm du bkalım bu yaz sonunda belli olur ama devlet olmazsa özel üni.ye gideceğim ist.a
facedeki arkdaşına da çok sevindim insan başaran birilerini görünce daha iyi motive oluyor. iş gerçekten beyinde bitiyor. demet mesela her şeyden önce zihin egzersizi yaptığını söyler:)) kaydirigubbakcemile2
bugün rejimimin ilk günü
sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
domates salatalık
ara öğün
bir şeftali sert olanlardan
öğle
4 kaşık yoğurt
bir tane biber dolması(annem yapmış dayanamam bari tadına bakıyım)
ara öğün
salata 1 kaşık zeytinyagıyla hazırlanmış (tatlı kaşığı abartmayım ilk hafta çok kilo verirsem morelim yerine gelir devam etmeme yardım eder:)
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
proteinin az olduğunun farkındayım yarın telefi etcem:)
Bende inanamadım çünkü bana üniversite yıllarındaki halini gösterdi zayıf bir adam alkolden ve yatmaktan kilo almış öyle diyor alkolik derecesinde içki içiyormuş birde demekki bünyesi de müsaitti... Ben kendisinden izin alayım akşam şişman ve zayıf hallerinin resimlerini ekleyeceğim. Ama o da aşmış artık kendini şişman manifesto gibi çok fazla spor yapıyormuş günde 25 km koşuyormuş bilmiyorumkismile bir noktadan sonra insanın yaşam biçimi oluyor demek ki... 20 kilo daha vereceğine inanıyor bakalım umarım bende bir şişman manifesto yada bir turkcerap gibi olabilirim ... :Saruboceq:
Hoşgeldin aramıza..
KAç kilosun.? Gayet iyi beslenmişsin hatta az bile..:)Akşam sebze ekleyebilirdin menüne..
Bende bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ''tek beynimiz şişman'' kitabını aldım...
Farklı bir kitap.Diğer bir kibrit kutusu peynir,mıy mıy rejim kitaplarına benzemiyor... :)
Tek umudum bu kitap,eğer yinede başarılı olamazsam alıp başımı gidicem dağlara..:roflol: :roflol:
Şimdi kendimi kodladım bakalım kilo vermeye yönelik,yerimsenibendurumu bildireceğim ama bir süre sonra..Çünkü çizelgemdeki kilonun üzerindeyim..:bbo:
[
evettt işte 160 kilodan 100 kiloya düşen arkadaş ...
bende dışarı çıkmamak için bahaneler üretiyorum dışarda saglıklı beslenme şansımız pek yok malum yarın biraz az karbonhidrat alırsın umutbahar :lepi:Bugün arkadaşlarla dışardaydık çok açtım ve sadece makarna yeme şansımız vardı makarna yedim saat 5 sularında ama daha hiçbirşey yemiycem dedim makarna çok yağlıydı vicdan azabı çekiyorum :gitme:
carnivale işin hayırlı olsun,umarım istediğin doğrultuda ilerler herşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?