- 8 Nisan 2017
- 57.278
- 307.504
- 698
Günaydın canım ❤
Kaç haftadır tartı arti gösteriyordu bu hafta eksidesin o yüzden bu mutluluk
Evdeyim bişey yapabildiğim yok sürekli elde telefon ya eba dayız ya canlı derste ödevler ebadan hepKaç haftadır tartı arti gösteriyordu bu hafta eksidesin o yüzden bu mutlulukdevami gelsin canım ins
Neler yapiyorsun anlat bakalım
Allah yardımcınız olsun zor gerçekten çocuklar için de anneler içindeEvdeyim bişey yapabildiğim yok sürekli elde telefon ya eba dayız ya canlı derste ödevler ebadan hep
Süpersin canimİyi akşamlar
Benim iyi gidiyor sayılır diyet
Yürüyüş de yaptım bugün
Sadece azcık üzüm yedim fazladan
Diyeti kör topal ayakta tutmaya çalışıyorum çok zor bu dönemde amaAllah yardımcınız olsun zor gerçekten çocuklar için de anneler içinde
Diyet ne alemde minik Kuşum
Süpersin canim
Üzümude sınırlı koy kasene cok koyunca yeniliyor
Bende ıyiyim çok şükür diyetim devam ediyor listede olunca daha disiplinli olunuyor yoksa çoktan 90li kilolari görmüş olacaktım Allah korusunDiyeti kör topal ayakta tutmaya çalışıyorum çok zor bu dönemde ama☺ sen nasılsın
Orası öyle canım ama benim hayatımda spor olsa on numara olacak spor yürüyüş hiç olmayınca yemek konusuna dikkat ediyorum ama bir yere kadar oluyor ..çocukları bırakıp gitme gibi bir imkan yokBende ıyiyim çok şükür diyetim devam ediyor listede olunca daha disiplinli olunuyor yoksa çoktan 90li kilolari görmüş olacaktım Allah korusun
Kaseye alsam iyi de gidip gelip 2 tane ağzıma atıyorum o sıkıntı :)Allah yardımcınız olsun zor gerçekten çocuklar için de anneler içinde
Diyet ne alemde minik Kuşum
Süpersin canim
Üzümude sınırlı koy kasene cok koyunca yeniliyor
Hiç yoktan evde hareketler yapmaya çalış canım oturup kalkma hareketi bile olurOrası öyle canım ama benim hayatımda spor olsa on numara olacak spor yürüyüş hiç olmayınca yemek konusuna dikkat ediyorum ama bir yere kadar oluyor ..çocukları bırakıp gitme gibi bir imkan yokeşim vardiyalı
Bende her gün dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum hafta sonu 2gun dışarda yürüyorumOrası öyle canım ama benim hayatımda spor olsa on numara olacak spor yürüyüş hiç olmayınca yemek konusuna dikkat ediyorum ama bir yere kadar oluyor ..çocukları bırakıp gitme gibi bir imkan yokeşim vardiyalı
Hadi hayırlısı olsun canım güzel bir başlangıç olsunSessizligimi biraktim bu aksam artik icselleştirerek geldim. Ben diyet demek yerine saglikli beslenme diyecegim buna. Hedefler koymak beni hep daha cok yoruyor. Önemli olan 3 ayda 15 kg vermek mi 1 yilda sagligima kavusup kilo vermek mi? Hemen geri alma ihtimalim her zaman olacagindan bunu hazmederek yayarak yapmak daha iyi değil mi?
Beyaz ekmegi makarna ve pirinci keserek başliyorum. Tatli zaafim var. Kuru meyve ve yas meyvelerle kesmeye calisacagim. İki hafta bu programimi uygulayip istedigim bir sonucu alirsam kaynimin dogumgununde pasta yemeye hak kazanırım
Ne çıktı canım sonucun inşallah bir sıkıntı yokturSelam kizlar. Bugün kendimden şüphelendim. Test vermeye gittim. Yarın çıkacak inşallah
Hayırlı olsunİyi geceler kizlar
Bugün iş yerinde birim değişikliğim oldu. Servis sorumlu hemşiresi görevimden ayrıldım. Hastane kalite koordinatörü oldum. Allah utandırmasın. İnşaallah hakkıyla görevimi yerine getiririm. Yeni duzenime uyum sağlar sağlamaz ilk iş beslenmeme el atmak olacak.
Ne çıktı canım sonucun inşallah bir sıkıntı yoktur
Hayirli olsun canimİyi geceler kizlar
Bugün iş yerinde birim değişikliğim oldu. Servis sorumlu hemşiresi görevimden ayrıldım. Hastane kalite koordinatörü oldum. Allah utandırmasın. İnşaallah hakkıyla görevimi yerine getiririm. Yeni duzenime uyum sağlar sağlamaz ilk iş beslenmeme el atmak olacak.
Hayırlı olsun başarılar dilerimİyi geceler kizlar
O anda salatalik ya da kuru meyve yesen. Bende oyleyim hatta cok fazlasi. Tabak tabak yiyordum. Bugun 110.2 ile başladim. Telefonuma kaydettim. Aclik degilde yeme istegi gelince meyve kuru meyve yada salatalik yicemhala doyma hissi ile cebelleşiyorum
yedim o yemeği, aslında o kadar yemekle o karnımın doyması lazım
ama sanki eksik yemişim gibi, sonra aklım mutfağa gidiyor
yemiyorum ama o akıl gitmesi beni çok rahatsız ediyor
O anda salatalik ya da kuru meyve yesen. Bende oyleyim hatta cok fazlasi. Tabak tabak yiyordum. Bugun 110.2 ile başladim. Telefonuma kaydettim. Aclik degilde yeme istegi gelince meyve kuru meyve yada salatalik yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?