Erimişsin hatun senBende geliyorum bakıyorum kimse yok sessizce gidiyorum..benim diyetim yolunda sayılır,eskisi kadar kasmasam da.
Darisi başta sen olmak üzere isteyen tüm hatunlara nasip olsun:))Erimişsin hatun sen
Sürekli yazıyordum aslında ama kimselr olmayınca yazmaktan vazgeçtim.faydasi olacaksa yazarım tabi yineÇok iyi liste yazsana benim doğru düzgün listem olmuyor o yüzden yazamıyorum
Tebrikler güzel gitmiş MaşaAllah kilolarSürekli yazıyordum aslında ama kimselr olmayınca yazmaktan vazgeçtim.faydasi olacaksa yazarım tabi yine
İnşallah canim. Yilbasina 14 hafta varmis. İstenirse 7 kg ila 21 kg arasi verilebilirmiş. Diyetisyen yazmışDarisi başta sen olmak üzere isteyen tüm hatunlara nasip olsun:))
Aferin kız sana ne ara indin bu kadar bravo vallaIki hafta önce 76.6
Güncel 74.2
3 buçuk ay oldu,neredeyse kaçamaksız ilerlerdim 90 kıloydm başladığımda.zor oldu biraz ama sende biliyorsun ki tartıda eksiler gelmeye başlayınca asla vazgeçmiyor inan.Aferin kız sana ne ara indin bu kadar bravo valla
Beslenmemizdeki en büyük hatamz. Öğün dışında bir öğünden daha fazla yiyoruz atıştıarak. Tavsiyem ne yediğimizin farkında olmak. Her yediğinin fotosunu mu çeksen kontrol için.kendim de uygulsam çok iyi olacakGeç kahvaltı yaptım açtım ekmek bal ve tereyağı fazla kaçtı
İşteykende bilmiyorum bileniniz var mı bizim kafemiz var, hergün ordayım. çoğu zaman atıyorum kabak yemeği varsa bile patates kızartması, hamur kızarması, mantı....... vs hep bulunuyor ve açlıkla ellim gidip geliyor tamamen kendime hakim olduğum zamanlarda oluyor ama bu ara yine cozutum özelikle görüşmelerim yoğunsa arada gidip gelip yiyorum
Gerçekten zor o kokuların icinde çalışmak saglıklı yemek olsa, kendime yaptırsam bile ellim gecen hafta çok patates kızartmalarına .......vs. filan gitti
Evet haklısın şunu yiycem bunu yiycem diye önceden planlı programlı olmayınca, geçte yiyince saçmalıyorumBeslenmemizdeki en büyük hatamz. Öğün dışında bir öğünden daha fazla yiyoruz atıştıarak. Tavsiyem ne yediğimizin farkında olmak. Her yediğinin fotosunu mu çeksen kontrol için.kendim de uygulsam çok iyi olacak
Ne kadar güzel bende kendime kahvaltı hazırlıyorum avakadolu , hunalp lıHayırlı sabahlar
Hafta sonu çok güzel geçer inşâAllah
Ben eksi gördüm mutlu oldum darısı hepimize
Mthn83 test sonucunu söyledin mi ben mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?