Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meyve o hissimi bastırmıyor, illa ki kuru ya da tuzlu bir şey olması gerekiyor
ama 2 gündür bir tık daha iyiyim, bu hafta adepte olma haftam diye bakıyorum
Benimde oyle olacak. Ama irademizi korumamiz lazim baska yolu yok. Suan bu fikre girdigimden beri daha iyi hissediyorum. Ne yemek istedigimin yada istemedigimin farkindayim en azindan

merhaba kızlar. 2 öğünü bu sefer yapamadım. çok yoğunum. bazı sorunlar var. olmadı. pazartesiden itibaren işyerine yemek gelecek. ondan yiyeceğim. evden taşımak zor geliyor artık. bir süre böyle yiyeceğim. sabahla akşamı da ayarlarım artık.

Günaydın

Zencefil
Elma sirkesi
Tarçın
Limon
Bazen ballı sıcak su

Sezonunu açmış bulunmaktayım, sabah içtim.
Havalar yakında soğumaya başlar birazda bağşıklık sistemimizi yükseltmek istiyorum hem vürüse karşı hem genel. dünde D vitamini kulanmaya başladık bu konuda vitamin filanda alıcamda ne alsam diye bakıyorum. forumda kovit başlığı vardır ama bulamadım

Sizlerin önerilerinede açığım

Geç kahvaltı yaptım açtım ekmek bal ve tereyağı fazla kaçtı

İşteykende bilmiyorum bileniniz var mı bizim kafemiz var, hergün ordayım. çoğu zaman atıyorum kabak yemeği varsa bile patates kızartması, hamur kızarması, mantı....... vs hep bulunuyor ve açlıkla ellim gidip geliyor tamamen kendime hakim olduğum zamanlarda oluyor ama bu ara yine cozutum özelikle görüşmelerim yoğunsa arada gidip gelip yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…