Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım. Ne belirtilerin var? Varsa bike kolay atlayrsn inş
Günaydın
Mthn83 temiz çıkar sonuç inşâAllah
Bonus hoşgeldin :)
Selam kızlar nasılsınız?? Mthn83 sen nasılsın canım?? Test sonucun ne oldu?
Hayırlı sabahlar
Hafta sonu çok güzel geçer inşâAllah
Ben eksi gördüm mutlu oldum darısı hepimize
Mthn83 test sonucunu söyledin mi ben mi kaçırdım
Çok özür dilerim kizlar.
İyiyim şükür. Negatif çıktı ama korkusu yetiyor biliyorsunuz.
Bu aralar çocuğun özel durumları ile uğraştım.
Günüm geçti hamilemiyim diye kaygıya kaldım. Ruhen ve bedenen yorgunum. Sürekli aglamakliyim. İyi hissetmiyorum.
Bu hafta yıllık izne ayrıldım. Adet oldum ama bu hafta toplamam gerek

Biz guclu kadinlariz. Guc icimizde biliyosun. Sen ki onca kg vermiş birisin herseyin ustesinden gelebilirsin

Geçmiş olsun şükür negatif çıkmış
Hayat işte ne mücadele ne sıkıntı bitmiyor

Hayırlı olsun tebrikler
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım

İyi akşamlar.

Gelmedim gelemedim belkide gelmek istemiyorum bilmiyorum.
Sizlerle asla alakası yok hepinizi uzun zamandır tanıyorum ve seviyorum bunu zaten biliyosunuz.

Burası artık bana mecburiyet gibi oldu yoruldum bişeyler yapamamaktan ama yapıyomuş gibi olmaktan.

2 haftadır tartılmıyorum bilmiyorum bişey birazda böyle olsun.

Vermek zorundayım...
vericem inş....
ha gayret.....diye diye ittire ittire kendimi yedim bitirdim.
Yok işte olmadı.
Çocuk gibi aldanıp durdum uğraşayım dedim bırakmiyim dedim.
Ümidi kesmedim ama ümitte vadetmedim.
Demek ki yeteri kadar ümidim yokmuş isteğim yokmuş yeteri kadar kafamı takmamışım verme konusuna.
İşin sırf üzülme kısmını iyi becermişim.
Kimse kendimi sıktığım kadar sıkmadı beni bu konuda.

Şimdi napıcam bende bilmiyorum hiç düşünmüyorum da.
Vermek zorunda değilsin kabullen böyle yaşa diyemiyorum onuda yemiyor tabiki.

Atomu parçalamayı falanda beklemiyorum.
Atmam gereken adımlar çok zorda değil biliyorum.
Ama işte bu kendini tek buna sıkıştırmak var ya bu yedi beni.
Herşeyi kiloya bağlamak her duygusal anda ilk olarak diyeti yaktım.
Diyet diyet diyet başka bişey yok sanki hayatta.
İnsan değilim kadın değilim sanki zayıf olmadan.

Bunca dert sıkıntı açlık kıtlık varken benim gidip buna takılmam olacak iş değil.

Bunu sizden başka kimsenin anlaması mümkün değil.

canım benzer döngüleri yıllardır yaşıyorum bu sefer kararlıyım bu sefer olacak vs. vs. ne oluyor biraz verip gene kendimi yemeye veriyordum.
bizimkisi duygusal açlık içimizdeki boşlukları yiyerek doldurmaya çalışıyoruz ne o boşluklar doluyor ne biz mutlu oluyoruz kendimizi kandırıyoruz anlık aslında.
sana tavsiyem bir kağıt al eline neden kilo vermek istediğinin nedenlerini sırala, altına da vermiş olduğun kilodaki halinla nasıl görüneceğini neler hissedeceğini yaz başka bir kağıda da şu anki görünüşünü ve ruh halini yaz.
ne işe yarayacak bu ne diyebilirsin ama inan çok işe yarayacak bende yaramıştı en azından.
biz her halimizle güzeliz ama bize kilolarımızdan dolayı insan muamelesi yapmadı insanlar. belki olduğumuz gibi kabul görsek kendi isteğimizle çabalamadan destek alarak ideal kilomuza ulaşacaktık ama maalesef öyle bir toplumda yaşamıyoruz.
biz kendimiz için bişey yapmazsak kimse bizim için kılını kıpırdatmaz bunlara tutunarak sadece kendi ruh sağlığımız için bile sağlıklı beslenmeliyiz.
kendini hiçbir yere gelme zorunluluğnda hissetme mola ver buraya da. daha çok isteklerine odaklan canım kendini tanımaya çalış nacizane tavsiyelerim bunlar.
Allah ferahlık versin hepimize inşallah

Başka konularda da dusundugum birsey bu. İnsanin kendiyle ilgili oldugu birseyi kabullenmesi cok zor. Bu kg almis yada vermis olmak, sagliginin bozulup hastalanmış olman. Bazen insan saçını kestirip pişman oluyor o halini kabullenemiyor. Hele kadinlar... Tam duygulariyla yasadiklari icin erkekler gibi duz mantık olamiyoruz. Duygulara yenik düşüp yemeye veriyoruz. Çünkü baska aktivitelere ayiracak vaktimiz yok, psikolojik gücümüz yok. Kendimizi hep bir yerden yetersiz hissediyoruz. Ben de ayni girdaptayim. Geldim demistim ama yine gelemedim işte. Kendimi tam olarak ne zaman hazir hissedip uygulamaya koyabilecegimi bilmiyorum. Her gece yataga yattigimda sagima donunce aynayla yuzlesiyorum. Bu ben değilim. Bu yuz benim değil. Bu kocaman beden ben degilim diyorum. Ama benim işte kabullenemiyorum.. her gece zayif uyansam bir gun bende zayif olsam diye hayallerle yasiyorum o kadar..

Sadece bedenden ibaretmiyiz ki büşra ya niye bunu yapıyoruz bu yüzden böyle girdapta hisler.
Yoksa allah aşkına hayatta en büyük dert bu mu? Tabiki değil.

Kilo önemsiz bişeyde değil güzelliğimiz gidiyor tabiki ondan ibaret değiliz ama güzelliği temsil ediyorsun kadın olarak.
Allahın verdiği güzelliği biz bozduk ben bozuk yaratılmadım ki.

Öyle bi bekleyiş işte bendeki.
Özel durumlarımız da problemler oldukça bizde de bu kafa oldukça bir türlü düze çıkamıycaz.
Sende bu yüzden toplayamıyorsun kendini çünkü başka bi yerde çok daha önemli bi boşluk var.

Bu her kadında var kiminde o an eş kiminde evlat kiminde aile anne baba kardeş.

Boşluğum oyle buyukki aslinda. Keşke psikolojik destek alabilseydim. Kapattigim cukurlara girip kendimi bulmak cok istiyorum. Ama imkanim yok.. hepimizin oldugunuda biliyorum. Ama insan kendi ekseninde dönemeyince başka birini aydinlatamiyor

Biz guclu kadinlariz. Guc icimizde biliyosun. Sen ki onca kg vermiş birisin herseyin ustesinden gelebilirsin
İnşallah canım her kadın içinde güçlüdür.
Geçmiş olsun şükür negatif çıkmış
Hayat işte ne mücadele ne sıkıntı bitmiyor
Aynen ablam
Teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun canım
Sağol canım
Bu hafta bı kadına gittim. Bı tür zayıflama ameliyatı olmuş. Karın derisi sarkmış. İncelen deri göbek fıtığı ile yırtılmış . Hem fıtık ameliyatı hem deri toplama ameliyatı olmuş. Üstüne korona olmuş. Üstüne dikişler enflasyon almış.
Geçtim annemde bende bıçak altına yattık olduk bu ameliyatı. Güzellik de estetik de ne dersen de. Ben ideal kiloma hiç inemedim. 72-73 gördüm en düşük. Annem 80li rakamları gördü. Bugün benim kilom 77-78 arası annemin 100 olmuş. Çaylar diyetler vs vs herşeyi elinin altında. Bana veya çevreye sunacak hiçbir bahanesi yok. Ondan güzellik vs beklediğimiz de yok. Ama ne ediyorsak kendimize ediyoruz.
Bugün küçüğü götürdüğüm Dr bu çocukta kazanılmış haz var ve bunu bıraktırmak en zoru dedi. ( Bu kimisi için alkol kimisi sigara kimisi Internet kimisi yemek) bundan haz almayı bıraktırmak (tuvaletini yeme bizim sıkıntımız) en zoru dedi. Kızmayın sadece hayır deyin dedi. Yani kızma kendine. Bı çocuk için nasıl net oluyorsak kendimiz içinde olmalıyız. Kararlı bı şekilde hayır demeliyiz. Ama bunu yazmak yapmak kadar kolay değil.
Ne demeli başka bilmiyorum

Selam kızlar,
Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 7 ay önce 2. kızımı dünyaya getirdim :) Hayatım boyunca hep kilolu biriydim. Düğünümden önce dukanla biraz vermiştim fakat şu an zirvedeyim Artık belim bacaklarım ağrıyor, bir şeyler yapmam gerekiyor. Stres vs. beni sürekli yemek yemeye itiyor ve motivasyona ihtiyacım var. Sizlerin bana da yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Beni de aranıza kabul eder misiniz Boyum 177 ve kilom şu an 117 civarı

Hoşgeldin canım benim..burada hepimizin yemek için bahaneleri var malesef..herkes birbirine destek oluyor,bizi en iyi biz anlıyoruz.umarim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.her gün menünü paylaşmayı,cuma günleri kilo bildirmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…