O kadar incelmiştim ki hiç bi makine kullanmadan hiçbişeye şartlanmamak lazım.İnşallah faydasini gorursun. Bastan bir hevesle başla zaten sonra kg verdikce devami gelir
Bazen destek gerekiyor işte. Sonucta almissin artik iyi dusun cok guzel olsunO kadar incelmiştim ki hiç bi makine kullanmadan hiçbişeye şartlanmamak lazım.
Bazen destek gerekiyor işte. Sonucta almissin artik iyi dusun cok guzel olsun
Almiyim o zaman ben hic. Zaten yerinde durmuyo yusraEşim benden çok heveslendi o istedi zaten :)
Küçük çocukla yürüyüş bandı kullanılmıyor üstüne çıkıyor durmuyor uyurkende ses yapıyor makine
Elbet cikicaz ama umarim cok geç olmaz. İnan sabahlari kendimi kaziyarak kalkiyorum yataktan. Hic uyumamişim dinlenmemişim gibiAmine Busra allah gönlüne göre versin büş elbet çıkıcaz bu saçma durumdan bu halimizi hatırlıycaz senle
Elbet cikicaz ama umarim cok geç olmaz. İnan sabahlari kendimi kaziyarak kalkiyorum yataktan. Hic uyumamişim dinlenmemişim gibi
Beslenme kadar uykuda önemli, benim yerime de uyuyunBeslenmenin çok etkisi var tabi.
Güzel bi kahvaltı yapalım yemeğimiz olsun meyvemizide yeriz daha nolsun
Beslenme kadar uykuda önemli, benim yerime de uyuyunhadi iyi geceler
Daha iki gün önce kendi koşu bandı mi sattım canım.evet aktif kullanım da muhteşem ise yarıyor ama iki çocukla mümkün değil kullanabilmek.ortada kazulet gibi duruyordu bende sattım:))Bunun faydasi olur mu gercekten. Esimde 2.el yuruyus bandi bakayim sana dedi. Ama cesaret edemiyorum ya düzenli kullanmazsam bu sefer kavga sebebi :/
merhaba arkadaşlar huzurlu haftalar
cuma: 105.4
bugün 105
karar verip başlayalı dün itibari ile 2 ay oldu 3. aya girmiş oldum
Bende var 10 senedir hala zayıflatmadı beni
Eki Görüntüle 2694514
Buyrun kahvaltıya
Bebek uyuyor obur cadi uyutmuyorBebeğin var kuzum olucak o kadar hepimiz geçtik o yoldan :)) bu uykusuzluğu tatmak için çırpınanlar var ahh ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?