Allah şifa versin canımDun gece esimin babannesi fenalasmis yogun bakima almislar. Bugun moralim pek yok. Daha dun aksam görmüştük... Ne olacagimiz hic belli degil hayatta
Bende diyorum bu kızı kendime neden yakın hissediyorum kahvalti takımımız bile aynı zevkler ortakmis demek :)Eki Görüntüle 2694514
Buyrun kahvaltıya
Azmin daim olsun
Sorgulamak lazım
Nasılsın iyimisin
Cok şükür iyiyiz diyelim nilüm tek derdimiz kilo verememek
Ooo afiyet olsun güzel başlangıç
Kınadım seni kın :)Günayyydınnn ❤
Eki Görüntüle 2694532
Eşime kısır hazırlıyodum yanında götürcek diye sabah bende kısırla kahvaltı yapmış oldum
@Nur1835
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@Minik Meleklerim
@Beyazkugu87
@LeonOcean
Amine Busra
@HasibeG
@Namaria
@60kiloyum
Tgcervanne0133
@yst38
@huzurunmeraklisi
ISILDURU
BastetKK
Şimdilik kaçak Göcek yok :)Napiyonuz kızlar nasıl gidiyor diyet niyet işleri
Napiyonuz kızlar nasıl gidiyor diyet niyet işleri
3 çocuğu olan bi arkadaşım var,sezeryan doğum hepsi de maşallah fıstık gibi..konuştuk nasıl kilo almıyorsun diye,çocuklardan yemek yiyecek vaktım mi kalıyor diyor??
Kendi adıma ben,rahat yemek için önce çocuklarımın karnını doyururum,sonra keyif alarak yemeğiimi yerim asla taviz vermem yani:))
Bi sıkınti var yani bu iste:))
Zayıflar daha az acikiyor. Mide kucuk ki zaten. Benim gorumcemde oyle diyor 62 den 58e düşmüş calismaktan yorgun dusup yemek yemiyorum diyor. Oysa ben suan cok açim 2 incir yemistim hemdeÖyle zayıf ve çok iş yapan birini görmüştüm evleri 3 katlı temizlik vs yoruluyorum yemek aklıma gelmiyo diyodu yorgunluktan uyuya kalıyomuş.
Şimdi sorarım size açken uyunur mu?
Zayıflar daha az acikiyor. Mide kucuk ki zaten. Benim gorumcemde oyle diyor 62 den 58e düşmüş calismaktan yorgun dusup yemek yemiyorum diyor. Oysa ben suan cok açim 2 incir yemistim hemde
Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin yani yarısı geçmiş zaten kalanı güzel olur umarım :))
Ben dün çok iyi idare ettim az kalori sebepli baş ağrımı :)))
Bu sabah küçük tam buğday sandvic yedim şimdi sade kahvemi içiyorum :)
Verilecek o kadar çok kilom var ki sabah tartıda yarım kilo eksik gördüm düne göre. Ödemdir çoğu ama motive etti
Midem tepiniyo şuan ne yesem bilmiyorumBende 2 incir yemiş idim artık geçmişte kaldı incirler
Öğle yemeği? Önce suyumuzu içelimMidem tepiniyo şuan ne yesem bilmiyorum
Su iciyorum zaten bol. Ogle yemegi yok. Ama aklima geldi simdi ton balik vardi dolapta bakayım biÖğle yemeği? Önce suyumuzu içelim
Kahvaltın çok azmış yarın daha güzel ye lütfen.Su iciyorum zaten bol. Ogle yemegi yok. Ama aklima geldi simdi ton balik vardi dolapta bakayım bi
Değilizz :) bugün yok epey iyiyim artık alışır bence vucut. Kahve ve bol su da yardımcı oluyor ağrıya :)Verecek çok kilomuz var evet ama yalnız değiliz.
Baş ağrısı var mı bugünde?
Gece acıkınca evde ekmek yok diye gece vakti kokorecciye gitmiş bi insanım ben..ac tövbe uyumamam,uyku tutmaz beni..uykum gelsin diye saygidim kuzuları,çevirme olarak görürüm valla:))))Öyle zayıf ve çok iş yapan birini görmüştüm evleri 3 katlı temizlik vs yoruluyorum yemek aklıma gelmiyo diyodu yorgunluktan uyuya kalıyomuş.
Şimdi sorarım size açken uyunur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?