Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin yani yarısı geçmiş zaten kalanı güzel olur umarım :))
Ben dün çok iyi idare ettim az kalori sebepli baş ağrımı :)))
Bu sabah küçük tam buğday sandvic yedim şimdi sade kahvemi içiyorum :)
Verilecek o kadar çok kilom var ki sabah tartıda yarım kilo eksik gördüm düne göre. Ödemdir çoğu ama motive etti

3 çocuğu olan bi arkadaşım var,sezeryan doğum hepsi de maşallah fıstık gibi..konuştuk nasıl kilo almıyorsun diye,çocuklardan yemek yiyecek vaktım mi kalıyor diyor??
Kendi adıma ben,rahat yemek için önce çocuklarımın karnını doyururum,sonra keyif alarak yemeğiimi yerim asla taviz vermem yani:))
Bi sıkınti var yani bu iste:))

Bende diyorum bu kızı kendime neden yakın hissediyorum kahvalti takımımız bile aynı zevkler ortakmis demek :)
Azmin daim olsun

Sorgulamak lazım
Nasılsın iyimisin
Cok şükür iyiyiz diyelim nilüm tek derdimiz kilo verememek

Ooo afiyet olsun güzel başlangıç
Kınadım seni kın :)

Öyle zayıf ve çok iş yapan birini görmüştüm evleri 3 katlı temizlik vs yoruluyorum yemek aklıma gelmiyo diyodu yorgunluktan uyuya kalıyomuş.
Şimdi sorarım size açken uyunur mu?

Öyle zayıf ve çok iş yapan birini görmüştüm evleri 3 katlı temizlik vs yoruluyorum yemek aklıma gelmiyo diyodu yorgunluktan uyuya kalıyomuş.
Zayıflar daha az acikiyor. Mide kucuk ki zaten. Benim gorumcemde oyle diyor 62 den 58e düşmüş calismaktan yorgun dusup yemek yemiyorum diyor. Oysa ben suan cok açim 2 incir yemistim hemde

Verecek çok kilomuz var evet ama yalnız değiliz.
Baş ağrısı var mı bugünde?

Gece acıkınca evde ekmek yok diye gece vakti kokorecciye gitmiş bi insanım ben..ac tövbe uyumamam,uyku tutmaz beni..uykum gelsin diye saygidim kuzuları,çevirme olarak görürüm valla:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…