Selam hosgeldin. Benimde 7 aylik kizim var. Bende 110 kgyum. Ve motivasyonumu saglayamiyorumSelam kızlar,
Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 7 ay önce 2. kızımı dünyaya getirdim :) Hayatım boyunca hep kilolu biriydim. Düğünümden önce dukanla biraz vermiştim fakat şu an zirvedeyimArtık belim bacaklarım ağrıyor, bir şeyler yapmam gerekiyor. Stres vs. beni sürekli yemek yemeye itiyor ve motivasyona ihtiyacım var. Sizlerin bana da yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Beni de aranıza kabul eder misiniz Boyum 177 ve kilom şu an 117 civarı
Selam, Allah bağışlasın çocuklarımızı. Yalnız olmadığını görmek insana her zaman iyi gelir. O motivasyonu beraber sağlayalım burada :)Selam hosgeldin. Benimde 7 aylik kizim var. Bende 110 kgyum. Ve motivasyonumu saglayamiyorum
Çok mutlu oldum seni görünceBir mutlu haftalarda benden o vakit
İnşallah. Başka cocuk var mi, bebek emiyor mu?Selam, Allah bağışlasın çocuklarımızı. Yalnız olmadığını görmek insana her zaman iyi gelir. O motivasyonu beraber sağlayalım burada :)
Mutlu haftalar, ozlemisiz seniBir mutlu haftalarda benden o vakit
Çok mutlu oldum seni görünce
Hacı sen buraya uğrarmıydın
Mutlu haftalar, ozlemisiz seni
Teşekkür ederim, iyiyiz cok şükür. Yuvarlanıp gidiyoruzBende seni görünce .eski günleri hatırladım
He eyle bakım dedim
Ben de özledim canım
Nasılsın kızlar nasıl
Bende var 10 senedir hala zayıflatmadı beni25 eylül 'de Bim e eliptik bisiklet geliyor 1100 tl fiyatı,ilgilenenlere duyurulur:))
Ne güzel kilo vermişsin tebrikler. Darısı başıma :))merhaba arkadaşlar huzurlu haftalar
cuma: 105.4
bugün 105
karar verip başlayalı dün itibari ile 2 ay oldu 3. aya girmiş oldum
Amin canim daha cook var benim de vermem gereken fazlalik. İnsallah ideal kilolarimiza ulasiriz.Ne güzel kilo vermişsin tebrikler. Darısı başıma :))
Bu arada cuma yarışması olayını pek anlamadım ama o grupları tavsiye eder misiniz kızlar?
Merhaba ben de katılmak istiyorum Kg 94.4 bu sabah. Her cuma tartı verecegiz ve menu paylasımı yapabilcekce yapacagız degıl mı?Hoşgeldin canım benim..burada hepimizin yemek için bahaneleri var malesef..herkes birbirine destek oluyor,bizi en iyi biz anlıyoruz.umarim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.her gün menünü paylaşmayı,cuma günleri kilo bildirmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?