Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam hosgeldin. Benimde 7 aylik kizim var. Bende 110 kgyum. Ve motivasyonumu saglayamiyorum

Selam, Allah bağışlasın çocuklarımızı. Yalnız olmadığını görmek insana her zaman iyi gelir. O motivasyonu beraber sağlayalım burada :)
İnşallah. Başka cocuk var mi, bebek emiyor mu?
Ben emziriyorum. Ek gidaya az az başladık. Birde 3 yasinda kizim var

merhaba arkadaşlar huzurlu haftalar
cuma: 105.4
bugün 105

karar verip başlayalı dün itibari ile 2 ay oldu 3. aya girmiş oldum
Ne güzel kilo vermişsin tebrikler. Darısı başıma :))

Bu arada cuma yarışması olayını pek anlamadım ama o grupları tavsiye eder misiniz kızlar?

Ne güzel kilo vermişsin tebrikler. Darısı başıma :))

Bu arada cuma yarışması olayını pek anlamadım ama o grupları tavsiye eder misiniz kızlar?
Amin canim daha cook var benim de vermem gereken fazlalik. İnsallah ideal kilolarimiza ulasiriz.
Yarismayi şöyle tavsiye edebilirim menü paylasimi menü yorumu spor ve gunluk belirli mesaj sayilari gibi her takimin kendince kurallari var uyabilirim kararliyim iddialiyim dersen tavsiye ederim ama yok ben yavas yavas zorlanmadan ya da bir yere bagli kalmadan ilerlemek istiyorum dersen tavsiye etmem

Merhaba ben de katılmak istiyorum Kg 94.4 bu sabah. Her cuma tartı verecegiz ve menu paylasımı yapabilcekce yapacagız degıl mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…