- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Sen var cok severim. Ama diyet icin başlamadan kafamda bitiremiyorum :/İyi akşamlar
Gene ben :)) ve gene gelin yeniden başlayalım mesajım.
Ne diyeyim ki uzak kaliyim biraz çok yıprandım ruhen kilo konusunda desemde tamamen bırakamadım bırakamıyorum
Hepimizin ihtiyacı var buna. Aklım burda yapamadıklarımda.
O zaman diyorum ki öhö:
Diyet var yaparsanız, ben var severseniz :)
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
Namaria
60kiloyum
Tgcervanne0133
Mthn83
huzurunmeraklisi
ISILDURU
Bunun faydasi olur mu gercekten. Esimde 2.el yuruyus bandi bakayim sana dedi. Ama cesaret edemiyorum ya düzenli kullanmazsam bu sefer kavga sebebi :/25 eylül 'de Bim e eliptik bisiklet geliyor 1100 tl fiyatı,ilgilenenlere duyurulur:))
Severiz seniİyi akşamlar
Ne diyeyim ki uzak kaliyim biraz çok yıprandım ruhen kilo konusunda desemde tamamen bırakamadım bırakamıyorum
O zaman diyorum ki öhö:
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
Namaria
60kiloyum
Tgcervanne0133
Mthn83
huzurunmeraklisi
ISILDURU
Iyi akşamlar canım bendede biraz motivasyon düşüklüğü varİyi akşamlar
O zaman diyorum ki öhö:
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
Namaria
60kiloyum
Tgcervanne0133
Mthn83
huzurunmeraklisi
ISILDURU
İyi kalpli güzel insanİyi akşamlar
O zaman diyorum ki öhö:
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
Namaria
60kiloyum
Tgcervanne0133
Mthn83
huzurunmeraklisi
ISILDURU
Cooki mi yaptın dur o önemliHadi hadi silkelenelim bak 1 haftadır karnım kocaman hiç kilo gitmedi şeytan diyor poğaça yaptın cooki yaptın ye gitsin nasılsa veremiyorsun kendimi zor tutuyorum gelin elimi ağzımı tutun azcik gaz verin hırslanalim
Bunun faydasi olur mu gercekten. Esimde 2.el yuruyus bandi bakayim sana dedi. Ama cesaret edemiyorum ya düzenli kullanmazsam bu sefer kavga sebebi :/
O zaman eliptik bakayim bende. Kullaninca hepsi faydali tabi. Kullanmak onemli. Cocuklarla disari cikmak imkansizBende aldım eliptik yarın gelicek inş faydalı olur kullanırsan hepsi faydalı olur tabiki
O zaman eliptik bakayim bende. Kullaninca hepsi faydali tabi. Kullanmak onemli. Cocuklarla disari cikmak imkansiz
Senin neyin var kuzum?Iyi akşamlar canım bendede biraz motivasyon düşüklüğü var
Evet ama ikiside cok kucuk. Esim yalnız bakamaz. Zaten suan calisiyo cok yoruluyo. Eliptik nerden ve hangi model aldınBen biliyosun hep yazdım ufak kız uykudayken babası işe gitmeden çıktım yürüyüşe.
2-3 yaşındaydı seninki ufak farklı tabi.
Şöyle diyim büşra dışarda tek yürümek kilo vermekten çok ruhen iyi geliyor.
Yürüyüş ruhuma lesli vucuduma iyi gelmişti o zaman
Babamiz sabah 6da ise gidiyor benim 5te cikmam lazimBen biliyosun hep yazdım ufak kız uykudayken babası işe gitmeden çıktım yürüyüşe.
2-3 yaşındaydı seninki ufak farklı tabi.
Şöyle diyim büşra dışarda tek yürümek kilo vermekten çok ruhen iyi geliyor.
Yürüyüş ruhuma lesli vucuduma iyi gelmişti o zaman
Kontrol tartisinda artı çıktım 1kilo kadar bi ileri 2geri yoruldum cuma cumartesi kacamaklarim vardı hemen tartiya yansiyo ödem fln değil bayaga kilo kaluyoda gitmiyoSenin neyin var kuzum?
Babamiz sabah 6da ise gidiyor benim 5te cikmam lazim
Decatlondan aldım ben çok kolay bi alet değil az az başlıycazEvet ama ikiside cok kucuk. Esim yalnız bakamaz. Zaten suan calisiyo cok yoruluyo. Eliptik nerden ve hangi model aldın
İnşallah faydasini gorursun. Bastan bir hevesle başla zaten sonra kg verdikce devami gelirDecatlondan aldım ben çok kolay bi alet değil az az başlıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?