Oylesine bir bakayim dedim bildirimine denk geldim canim cook mutlu oldumAklımdan geçtin valla canımsın
Oylesine bir bakayim dedim bildirimine denk geldim canim cook mutlu oldum
Kurtulacaksin canim insallah seni 2 li rakamlarda gorecegizBen bu sayılardan kurtulucam inşallah
Davetini aldim bende geldim ama cektigim resimi bulamadim :) bol yesillikli haslama yumurtali peynirli ogle yemegi yaninda ayranla :)
Harikasin, ben cumaya kadar tartilmicam. Cubku aksam tok tartilmalarda 113 gordum. Feci bir rakamla karşılaşmak istemiyorum. Bundan sonra abur cubur atistirmak yerine evdeki yemeklerden, yesilliklerden ve kuru meyvelerden yicem. Umarim bu cuma en azından 109 civarı görürümSize bim bardağımla limonlu sodalı suyumu göstereyim dedim.
Cuma 110,1
Pazartesi 108,9
Harikasin, ben cumaya kadar tartilmicam. Cubku aksam tok tartilmalarda 113 gordum. Feci bir rakamla karşılaşmak istemiyorum. Bundan sonra abur cubur atistirmak yerine evdeki yemeklerden, yesilliklerden ve kuru meyvelerden yicem. Umarim bu cuma en azından 109 civarı görürüm
Size bim bardağımla limonlu sodalı suyumu göstereyim dedim.
Cuma 110,1
Pazartesi 108,9
İste en zoru o zaten benim icin. Hem aliskanlik oldu hemde uykusuzluk vurdukça yiyorumTartılma boşver. Aynen öyle evdekilerini ye yemekte patateside olur pirincide olur yeterki ölçüsü olsun gece yemesi olmasın
İste en zoru o zaten benim icin. Hem aliskanlik oldu hemde uykusuzluk vurdukça yiyorum
İstemek lazim ugrasmak lazım lazimda lazim :)Kendini zorlamada büşracım zor bi dönem bebekli dönem.
Kafan hazır değilse bunu yapmaya çalışman iyice zorlaşıyor.
Ondan sonra gelsin yapamadımlar yenilgiler.
Hazır değilsen daha iyi olacağın bi süre belirle kendine öyle daha rahat olursun.
Hazır olmak istemeklede ilgili tabi ne kadar hazır olursak o kadar çok uğraşabilme gücümüz oluyo
Ben varim ama tam anlamiyla başlamış degilim. Siz emziriyomusunuzEmziren anne varmı diye merak etmiştim dün ama yok galiba
Ben varim ama tam anlamiyla başlamış degilim. Siz emziriyomusunuz
Kac aylik bebeğinizevet emziriyorum ama başladım mecburen kendimden çok rahatsız oluyorum artık
Kac aylik bebeğiniz
Mama takviyesi var mi, ek gida da baslar gerci artik.6 buçuk aylık
Gözümüz aydın cnm geçmiş olsun tekrarnegatif çıktı canım çok şükür.
Mama takviyesi var mi, ek gida da baslar gerci artik.
Bizde 7.5 aylığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?