Günaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤
Bozmuyorum dikkat ediyorum elimden geldikçe yazamadım kafam çok doluydu inş yazıcam bi düşünüp.
İyimisiniz? Aman pazar diye çok kaçırmayın.
@Nur1835
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
@Minik Meleklerim
@Beyazkugu87
@aijoo
@HasibeG
@Namaria
60kiloyum
Tgcervanne0133
@yst38
@huzurunmeraklisi
ISILDURU
@CanTorun
Çok güzel bi eksi gördüm cumaya göre çok sevindim
harika. motive olmuşsundur ne güzel.
Ne zaman çıkıcak sonucun?
negatif çıktı canım çok şükür.
Çok şükür sevindim
Merhaba.. bende size katılmak istiyorum şart vs varmı cuma zayıflama yarışması grupların da ki gibi??
Daha çok küçükmüş üstüne gitmeden unutturabilirsin bazı çocuklarda duyuyorum bende arada görünce öyle yapma annecim düzgün otur falan de geçerDaha 4 canım.. neden yapıyor,daha erken değil mu bu tür şeyler için bilemedim..
Canlarım merhaba geçmiş yapamadım kilom 91.5 idi artmadıysa tabi çünkü yerlermiş kilo gitmiyor çok can sıkıcı neyseki evdeyiz kimse görmüyor diyip avutuyorum kendimi sizler nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir benim kaynanam geldi işte böyleyken böyle
Günlük menü bildirimi,içtiğin su miktarı,yaptıgın sporu hergün yazıyorsun.. Cuma günleri de bi önceki hafta ve güncel kilo bildirimi yapıyorsun canimGünlük menü su spor bildirimi ve cuma günleri tartı mı paylaşıcaz
Tamam inşaallah yarından itibaren başlıyorum bu gruba diyete salı günü girdimGünlük menü bildirimi,içtiğin su miktarı,yaptıgın sporu hergün yazıyorsun.. Cuma günleri de bi önceki hafta ve güncel kilo bildirimi yapıyorsun canim
İlk mesajda kurallar yok ama kurallar nasıl?
Hoşgeldin canım o zaman aramiza..Tamam inşaallah yarından itibaren başlıyorum bu gruba diyete salı günü girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?