Biz baya öğüne gectik artik. Ama sorun bebede degil bende. İstahimi kontrol edemiyorum duygusal aclik varyok sadece emziriyorum ek gıda da aZar azar başladım ama pekde istekli yemiyo açıkçası. Sizin durum ne ?
Benim de 7 aylık kızım var o da istekli değil pek. Meyvelere ok ama sebzede sıkıntı çıkarıyo :))yok sadece emziriyorum ek gıda da aZar azar başladım ama pekde istekli yemiyo açıkçası. Sizin durum ne ?
Biz baya öğüne gectik artik. Ama sorun bebede degil bende. İstahimi kontrol edemiyorum duygusal aclik var
Benim de 7 aylık kızım var o da istekli değil pek. Meyvelere ok ama sebzede sıkıntı çıkarıyo :))
evet emziriyorum ama başladım mecburen kendimden çok rahatsız oluyorum artık
87.3 gördüm en son zaten boyumda kısa olduğu için tostombul bişey oldum insanların bakışlarından bıktımKaç kiloydun? Üzmeyin kendinizi bütün emziren bebekli anneler olarak.
O yoldan geçmiş bi arkadaşınız olarak keyfini çıkarın derim bu sayılı günlerin.
Yemeye yüklenmeyin tabi ama çirkim görmeyin kendinizi. Herşey olur düzelir veririz kiloları bu kendimize ettiğimiz kalır geriye
Günayydınn ❤
Herşey yolunda sakiniz devam ediyoruz değil mi?
Menü yazıcam yorgundum akşam bakamadım.
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
Amine Busra
Bulamiyorum
Namaria
60kiloyum
Tgcervanne0133
Mthn83
huzurunmeraklisi
ISILDURU
BastetKK
CanTorun
incebellihatun
Ben de aynı şekilde devam ediyorum şu anneler yediriyosun kaç öğün veriyosun birde sütün mü azdı baya öğünlere geçtiniz
aynen tatlı şeyleri daha çok istekli yiyo ama ben yedirmiyorum yaptığım yemeklerden ona uygun olanı çatallaezip tattırıyorum ilk başta buharda pişirip veriyodum sevmiyodu pek hatta öğürüyodu
Yok yok kaybetme. Makine gibi olmuyo ki hergün şu kadar gitsin diyelim.Yaa bu kadar istikrara yine +200 gr çıktım. Motivasyonumu kaybediyorum
87.3 gördüm en son zaten boyumda kısa olduğu için tostombul bişey oldum insanların bakışlarından bıktım
Menümü bildireyim
kahvaltım ⤵
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 çay bardağı kadar ceviz & gün kurusu
Akşam yemeğim⤵
2 kase sütlü ıspanak çorbası
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 su bardağı kadar taze üzüm
spor olarak da 30 dakika leslie
3 litreMaşallah sporda yapmışsın. Suyu ne kadar içiyosun?
Sanırım artik süt yetmiyor canim. Yavas yavas kahvalti basladik ama her gun vermiyodum. Simdi iki gundur veriyorum. Yumurta sarisi peynir sadece. Dun ogleden sonra sebze puresi verdim. Aksam uzeri yogurtlu corba. En son saat 9 gibi yogurt verdim. Ogun dediysem kase kase yemiyor tabi cesit fazla ama miktarlar az. Biraz kilolu oldugu ici süt yetmiyor, biz yerken kendisi agliyoneler yediriyosun kaç öğün veriyosun birde sütün mü azdı baya öğünlere geçtiniz
aynen tatlı şeyleri daha çok istekli yiyo ama ben yedirmiyorum yaptığım yemeklerden ona uygun olanı çatallaezip tattırıyorum ilk başta buharda pişirip veriyodum sevmiyodu pek hatta öğürüyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?