Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar 2 gündür tartıda hiç eksi görmüyorum biraz moralim bozuldu açıkcası. Kaçamak vs de yok üstelik
Bugün:
Sabah: tam buğday küçük sandvic
Öğle: 1 dilim tb ekmek, közlenmiş patlıcan biber domatesli meze tarzı bi yemek
4 badem
Akşam: 4 köfte, 1 dilim tb ekmek ve yağsız salata

Bunlar dışında tükettiğim şey şekersiz çay ve sade kahve. Moralim bozuldu ama diyet bozulmayacak

Biz baya öğüne gectik artik. Ama sorun bebede degil bende. İstahimi kontrol edemiyorum duygusal aclik var

neler yediriyosun kaç öğün veriyosun birde sütün mü azdı baya öğünlere geçtiniz

Benim de 7 aylık kızım var o da istekli değil pek. Meyvelere ok ama sebzede sıkıntı çıkarıyo :))

aynen tatlı şeyleri daha çok istekli yiyo ama ben yedirmiyorum yaptığım yemeklerden ona uygun olanı çatallaezip tattırıyorum ilk başta buharda pişirip veriyodum sevmiyodu pek hatta öğürüyodu

evet emziriyorum ama başladım mecburen kendimden çok rahatsız oluyorum artık

Kaç kiloydun? Üzmeyin kendinizi bütün emziren bebekli anneler olarak.
O yoldan geçmiş bi arkadaşınız olarak keyfini çıkarın derim bu sayılı günlerin.

Yemeye yüklenmeyin tabi ama çirkim görmeyin kendinizi. Herşey olur düzelir veririz kiloları bu kendimize ettiğimiz kalır geriye

87.3 gördüm en son zaten boyumda kısa olduğu için tostombul bişey oldum insanların bakışlarından bıktım

Ben de aynı şekilde devam ediyorum şu an

Maşallah sporda yapmışsın. Suyu ne kadar içiyosun?

Sanırım artik süt yetmiyor canim. Yavas yavas kahvalti basladik ama her gun vermiyodum. Simdi iki gundur veriyorum. Yumurta sarisi peynir sadece. Dun ogleden sonra sebze puresi verdim. Aksam uzeri yogurtlu corba. En son saat 9 gibi yogurt verdim. Ogun dediysem kase kase yemiyor tabi cesit fazla ama miktarlar az. Biraz kilolu oldugu ici süt yetmiyor, biz yerken kendisi agliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…