Neler yapiyosun. Bende biraz merak saldim ama hic bilgim olmayinca ellemiyorumSelam ugrayamiyorum ama.birakmis değilim.. bu ara cilt bakımıyla bozmuş durumdayım..yaş 30 olunca,cilt alarm vermeye başladı.. Kilo alip vermeler de etkili tabı.. sağlıklı bi gün olsun
huzurunmeraklisi şipşak nerdesin gelirsen seni tanımıyomuş gibi yapıcam
İki gündür ona dikkat etmiyorum pek 1,5 falandır. Normalde 3 içiyodum bugun dikkat edeyimBastetKK sen suyu nasıl içiyosun?
kaç kilo ki şu an birde sadece anne sütümü aldı şimdiye kadarSanırım artik süt yetmiyor canim. Yavas yavas kahvalti basladik ama her gun vermiyodum. Simdi iki gundur veriyorum. Yumurta sarisi peynir sadece. Dun ogleden sonra sebze puresi verdim. Aksam uzeri yogurtlu corba. En son saat 9 gibi yogurt verdim. Ogun dediysem kase kase yemiyor tabi cesit fazla ama miktarlar az. Biraz kilolu oldugu ici süt yetmiyor, biz yerken kendisi agliyo
6 aya kadar anne sutu aldi. Sadece ilk 8 gün küvözde kaldiginda mama takviyeside olmustu. 9.2 kg şuankaç kilo ki şu an birde sadece anne sütümü aldı şimdiye kadar
Maşallah ama mama vermeyi düşünüyor musun peki6 aya kadar anne sutu aldi. Sadece ilk 8 gün küvözde kaldiginda mama takviyeside olmustu. 9.2 kg şuan
Bu noktadan sonra vermem herhalde. Ek gidayla iyi gidiyor şuanMaşallah ama mama vermeyi düşünüyor musun peki
Bende bi başlayasaydım doğru düzgün vermiyorım daha çok emziriyorumBu noktadan sonra vermem herhalde. Ek gidayla iyi gidiyor şuan
Bende 7 aydan sonra öğün basladim. 6. Ay tadımlarla geciyor. Diyete uyabiliyomusunuzBende bi başlayasaydım doğru düzgün vermiyorım daha çok emziriyorum
Ne diyetiBende 7 aydan sonra öğün basladim. 6. Ay tadımlarla geciyor. Diyete uyabiliyomusunuz
Kendiniz diyet yapmıyormusunuzNe diyeti
Gözün aydın sevindim
Kendi adıma takip mesafesi, el sabunlama, maske ve Bu ara bağışıklığı kuvvetli tutmak lazım, başkada yapıcak bişey yok sanki
çok teşekkür ederim kızlarrrGözümüz aydın cnm geçmiş olsun tekrar
Ben de öyleylim ama zayıflıcaz! Herkes başarabiliyosa neyimiz eksik ayol biz de taş gibi olcazz :)))şişman ve mutsuzum üüüüüüüüüüü
Ben de izliyorum ya çok iyi diziİyi akşamlar kızlar
Masumlar apartmanı başladı ona takıldım bu ara fena bir dizi
Ben de öyleylim ama zayıflıcaz! Herkes başarabiliyosa neyimiz eksik ayol biz de taş gibi olcazz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?