Aklima ayna grubunun ölünce sevemezsem seni şarkısı geldi, ne alakaysa
Aklima ayna grubunun ölünce sevemezsem seni şarkısı geldi, ne alakaysa
111.1 ile gunaydin
Dayanamadim. İyi gitmiyorum ama sabah baslayip aksam bozuyorum...Tartılmıycaktın
Dayanamadim. İyi gitmiyorum ama sabah baslayip aksam bozuyorum...
Kabul ediyorum ama uygulamak yok. Of bilmiyorum ya. Her gece yattigimda zayiflamis olmayi hayal ediyorum...Ama hiç söz dinlemiyosun büşra. Kaç yaş büyüğüm senden kızıyorum artık.
Sana diyorum ki bırak yapma bişey bu durumdaysan. Tek hissettiğin yapamamak çünkü.
Bu mesaj beynine gide gide bişey yapamazsın zaten.
Bi durup sakinleşmen herşeyi kabul etme lazım.
Yeteri kadar istek heves gelmedi demek ki.Kabul ediyorum ama uygulamak yok. Of bilmiyorum ya. Her gece yattigimda zayiflamis olmayi hayal ediyorum...
Biliyorum. Zaten ancak buraya acabiliyorum kendimi. Buradaki dostluk baki biliyorum. Dun belki bir yildir ilk kez sacimi duzlestirdim. Bugunde kaşlarimi alicam. Dedigin cok dogru aynaya baktikca kendimi cok berbat hissediyorum. Birde tüylenme problemide var.Şunuda diyim bu şekilde senin için yazan birinide bulamazsın.
Bişey yapmak isteyip yapamadığında bunuda düşün olur mu?
Tam vazgeçicekken ben bunu düşündüm çünkü.
Biliyorum. Zaten ancak buraya acabiliyorum kendimi. Buradaki dostluk baki biliyorum. Dun belki bir yildir ilk kez sacimi duzlestirdim. Bugunde kaşlarimi alicam. Dedigin cok dogru aynaya baktikca kendimi cok berbat hissediyorum. Birde tüylenme problemide var.
Dun gece hicbirsey yemedim. 3 gun dayansam zincir kırılır.. en kotusude ne yapman gerektigini bilip yapamamak
2 3 5 ne zaman uyanirsam yiyodum. En son saat 11 gibi yogurt yicem yada süt icicem eskisi gibiİki ağda bandına bakar tüy sorun etme onu.
Gece yemek dediğin ne? Saat 2-3 mü yoksa 10-11 mi?
2 3 5 ne zaman uyanirsam yiyodum. En son saat 11 gibi yogurt yicem yada süt icicem eskisi gibi
Ayy aynı bende öyleydim sinirden ne yapacağımı şaşırırdım2 3 5 ne zaman uyanirsam yiyodum. En son saat 11 gibi yogurt yicem yada süt icicem eskisi gibi
Sinir stres hep var ama yemek cozum değil aslinda baska cozumler bulmaliyizAyy aynı bende öyleydim sinirden ne yapacağımı şaşırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?