Tarcinli süt ictim direniyorum. Aclik değil,aliskanlik bu
Yok yemekten sonra meyve fasli oldu. Ac değilim. Ama başım çatliyo. Sanirim bir parol alicam. Umarim gece cocuklar uyanmazErken yediysen uyuman lazm artık olmuyosa 2 küp peynir falan yiyebilirsin
O zaman yarina detoks suyu hazirla :)Ben bu akşam suç işledim(( kesin cezamı neyse pişmanım dışardan yedim
Sabah menemen 2 dilim tb ekmek
Öğlen 5-6 badem
Akşamı hiç yazamıyorum bile pişmanım(
Suyla mı besleniim çekin vurun beni hahahahaO zaman yarina detoks suyu hazirla :)
Suyun yanina detoks hazirla. Salatalik, limon, evde maydanoz varsa o da olabilir. Yada kabuk tarcin, maydanoz limon olur sabaha beklesin. Gun icinde iç. Yarinda beslenmene normal dikkat etSuyla mı besleniim çekin vurun beni hahahaha
Tamamm :)) Biz senle hemen hemen aynı kilodaymışız. Verelim kız şunları :)Suyun yanina detoks hazirla. Salatalik, limon, evde maydanoz varsa o da olabilir. Yada kabuk tarcin, maydanoz limon olur sabaha beklesin. Gun icinde iç. Yarinda beslenmene normal dikkat et
Basladik bi yerden insallah veririz :)Tamamm :)) Biz senle hemen hemen aynı kilodaymışız. Verelim kız şunları :)
Havlardsn bence yoksa bizde sıkinti yokDayanamadim. İyi gitmiyorum ama sabah baslayip aksam bozuyorum...
Havadan sudan değil mesele bizim en ufak birseyden etkilenip kendimizi yemege vermemizden kaynaklıHavlardsn bence yoksa bizde sıkinti yok
Niyeki
Niyeki79 kiloyami düştün yoksa
85kiloyu Gördünmü diye yazmaya elim gitmediöyle bir umut ordan gozukuyor mu
Herkes herşey bana karşı zaten85kiloyu Gördünmü diye yazmaya elim gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?