Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba hanimlar.
Ben saglikli yasam yolunda, milim sapma olmadan istikrarla yurumekteyim.
Hergun 2 mil leslie, 3 lt su, 1-2 fincan yesil cay, sabah oldukca zengin ve olculu kahvalti, oglen sebze ve bol yogurt, icim kiyilirsa kuru meyve-ceviz, aksamlari protein agirlikli bir yemek ve yogurt.
Herseyi yedigim icin, yoksunluk hissetmiyorum.
Yoksunluk hissetmedigim icin de bikkinlik olmuyor.
Daha once de yazmistim. Zaten benim sorunum yeme bozuklugu degil, saglik sebebiyle olusan hareketsizlikti.
Onu da leslie hanim cozdu...
Tartida kac kg gorursem goreyim, sagligim elverdikce aynen devam.
O yuzden tarti gunleri beni hic germiyor.
Kendimi hafiflemis ve saglikli hissediyor muyum, hissediyorum.
Cok sukur, bin sukur...
Herkese bu yolda azim, sabir, istikrar diliyorum.

Haklısın. Küçük bi burger yedim biraz da patates. Pişmanlığı yetti bana Tartıda artı yoktu sevindim en azından bugün misafir var yemeğe birsürü yemek hazırlıyorum ama yoook yenilebilecek şeylerden yiyebileceğim kadar yicem :) menü yazarım gece.
Geçmiş olsun koluna noldu?

Kuvvet kaybı var biraz boyun fıtığından da etkileniyor.

Misafirle diyet muhabbeti yapma az yemeye çalıştığın görünmesin işe güce hizmete dalıp yiyememiş kokudan tıkanmış gibi ol.
Gereksiz yorumlar üzüyor sonra insanı

Bende bu defa demiycem kimseye. Canim istemiyo deyip cikacam isin içinden

Bu bir savaş aşkta ve savaşta her yol mübahmış
Diyet yapiyorum deyince daha bir yuklenmeye basliyolar. En ufak kaçırman da başlıyorlar biraktinmi diyeti,yapamadin dimi vs. Cogu insan senin güçsüzlüğünden başarısızlığından zevk duyar. Bunun için onlara inat başarmalıyız. Bugunde hafif baş ağrısı devam ediyor

Toksin var bol bol atılırken ağrı normalmiş diye okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…