- 8 Mart 2020
- 5.766
- 27.982
- 548
Gördüysen çeki düzen ver kendine canım sonu gelmiyor 90 görmedenHerkes herşey bana karşı zaten
Haklısın. Küçük bi burger yedim biraz da patates. Pişmanlığı yetti banaBastetKK çekinme ne yediğini yaz bilelim.
Donra onu telafi etmek için bi daha olmasın diye ne yaptığınıda yaz birlikte yapalım.
Burda tek amacımız mükemmel liste çıkarmak değil her zorluğa karşı pes etmemek.
Haklısın. Küçük bi burger yedim biraz da patates. Pişmanlığı yetti banaTartıda artı yoktu sevindim en azından bugün misafir var yemeğe birsürü yemek hazırlıyorum ama yoook yenilebilecek şeylerden yiyebileceğim kadar yicem :) menü yazarım gece.
Geçmiş olsun koluna noldu?
Aynen aynen söylemem dediğin gibi yapcam :)))Kuvvet kaybı var biraz boyun fıtığından da etkileniyor.
Misafirle diyet muhabbeti yapma az yemeye çalıştığın görünmesin işe güce hizmete dalıp yiyememiş kokudan tıkanmış gibi ol.
Gereksiz yorumlar üzüyor sonra insanı
Bende bu defa demiycem kimseye. Canim istemiyo deyip cikacam isin içindenKuvvet kaybı var biraz boyun fıtığından da etkileniyor.
Misafirle diyet muhabbeti yapma az yemeye çalıştığın görünmesin işe güce hizmete dalıp yiyememiş kokudan tıkanmış gibi ol.
Gereksiz yorumlar üzüyor sonra insanı
Bende bu defa demiycem kimseye. Canim istemiyo deyip cikacam isin içinden
Diyet yapiyorum deyince daha bir yuklenmeye basliyolar. En ufak kaçırman da başlıyorlar biraktinmi diyeti,yapamadin dimi vs. Cogu insan senin güçsüzlüğünden başarısızlığından zevk duyar. Bunun için onlara inat başarmalıyız. Bugunde hafif baş ağrısı devam ediyorBu bir savaş aşkta ve savaşta her yol mübahmış
Diyet yapiyorum deyince daha bir yuklenmeye basliyolar. En ufak kaçırman da başlıyorlar biraktinmi diyeti,yapamadin dimi vs. Cogu insan senin güçsüzlüğünden başarısızlığından zevk duyar. Bunun için onlara inat başarmalıyız. Bugunde hafif baş ağrısı devam ediyor
Uğraşmak değil uğramakAhaaa kafam kırıldı.Bonus dan kafama kaya geldi. Neyle uğraşmıyomuşum acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?