Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aç hissediyorum uyumaya çalışıyorum.

Niye bu kadar açım çünkü erken yedim çünkü tam alışamadım çünkü bi tşört aldım dar oldu ve sinirim çok bozuldu ne kadar uzun yolum var onu hatırladım.

Almıycam adam gibi inene kadar bişey.

Bu sinirle bütün mutfağı yerim girmiyorum mutfağa yersem bütün hafta beslediğim moralimi 10 dk da yerle bir ederim.

Yapmıycam.

Bende uyumadim. Bu saatte yersek en buyuk zarari yine bedenimize yapicaz. Yedigimizde ruhumuza bir faydasi olacak mi, hayır. İstersen süt iç. Ama bu gece dayan. Yarin cok guzel bir eksi gorebilirsin. O kiyafete şimdi degil ama belki 1 ay belki 2 ay sonra girebilirsin. Gardrobumda giyebilecegim birsey yok diyorum size. Ananem bile diyorki yaşın genç, neden buyuklerin giydiklerinden giyiyorsun. Diyemiyorum anane 58 beden kıyafet yok.

Çok iyi vermisisn bu hafta benim ugrasmadigim çok belli oluyor +400 geldim bu hafta bu misafirlik işleri hep böyle yapıyor insanı guncel 83.800

Uğraşmak değil uğramak

Bknz tdk

uğramak
(-e) 1. Yola devam etmek üzere, bir yerde kısa bir süre kalmak
2. Bir yerin yanından, yakınından, içinden geçmek

Yanlış okumuşum. Tamam daha düzenli uğrıycam en azından akşamdan akşama gelip menü paylaşçam oldu mu kaptanım
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 94
Bu hafta 92.9
Fark 1.1 kg

Asuman abla süper gidiyosun

Sana çok güveniyorum biliyorsun. İstersen herşeyi yaparsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…