Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tabrik ederim Bonus senin gibi bende artık kararlı bi şekilde baslayabilsem artık

Şişman geçirdik yazı bari kışa eksik girelim minik hadi tut bi ucundan bak aijo bebekle uğraşmaya çalışıyo sende bişeyler yap.

Dolu dolu ye az yeme ama abur cubur hamur yeme

Şişman geçirdik yazı bari kışa eksik girelim minik hadi tut bi ucundan bak aijo bebekle uğraşmaya çalışıyo sende bişeyler yap.

Dolu dolu ye az yeme ama abur cubur hamur yeme
Beni hamur majvediyor abur cubur çikolata bende pek olmaz zaten

Geçen hafta Güzel kilo vermişanz tebrikler kızlar. Başlamak yarılamaktr işi. Amine Busra ve Bonus . Mutluluğumuz için kilo vermeliyiz. Bir arkadaşm taşınacaktı ona börek yapmak için yufka aldm.şimdi fırında pişiyor. En son kaç ay önce börek yaptğmı bile hatrlamyrm. Bişeylerde gözüm kalınca diyet yapamyrm uzun vadede. Ölçülü yemeyi öğrennem lazım. Böreği tadımlık yicem kalanı buzluğa atacam.bol yeşillik domates çökelek yerim 1 yumurtayla

Slm kizlar
Sabahtan hastane işimi hallettim. Bugün hiç bir şey yapmadan oturasim var hiç ev işi yapasim yok. Eşim de ise gitti 4 te çıkacakmış gelince su almaya gidicez belki bi kahve içeriz bir yerlerde
Gece için demedim zaten :)
Oooo bu bir teklif mi
İyi olur aslinda yoksa yoksa eliptik bana ben ona baka baka ikimizde durduk yerde paslanicaz. Nasıl yapicaz kim kimi geçerse mi yoksa günlük bir süre belirleyip yapıp yapmadığınız mi kontrol edelim
Eline sağlık cnm
HAFTANIN BİRİNCİSİ
CanTorun

HAFTANIN İKİNCİSİ
Bonus

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ

asumanzeynep
Tebrik ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…