Haftanın başarılılarını kutluyorum tebrikler arkadaşlar
Beni hamur majvediyor abur cubur çikolata bende pek olmaz zatenŞişman geçirdik yazı bari kışa eksik girelim minik hadi tut bi ucundan bak aijo bebekle uğraşmaya çalışıyo sende bişeyler yap.
Dolu dolu ye az yeme ama abur cubur hamur yeme
Ben uyku alamiyorum hep ...gece 12 de yattım uyanır uyanmaz geldim ama yatsam uyurum yaniGeneli çok uyumuyorum zaten de bazende baya az uyuyorum 6 saatten fazla kalayım yatakta sırtım ağrıyo
Beyin sapi deformasyonuna bagli olarak, denge bozuklugu var. Vertigo da yasayabiliyorum.Bence zorlamadan leslie 2ye devam edin Vertigo vardi dimi
Selam kızlarrr
Tartımı aldım :)) Geçen hafta 112ydim bugün 110,3
Oooo bu bir teklif miGece için demedim zaten :)
Eline sağlık cnm
+90 GRUBU KİLO TABLOSU
LİSTEDEKİLER GEÇEN HAFTA BU HAFTA FARK SPOR Bonus 110,1 108,8 -1,4 130 dk asumanzeynep 94 92,9 -1,1 74FRIDA 110,2 ? Nur1835 70,1 69,7 -0,4 Amine Busra 110,2 Bulamiyorum 101 102,3 +1,3 bengisu022 89,8 ? Tgcervanne0133 72,8 ? Minik Duduklu Tencere 83,2 83,8 +0,6 @Beyazkugu87 78,2 ? CanTorun 93,9 92,3 -1,6 BastetKK 112,4 ?
Yeni tablo yaptım
4 haftalık değil artıl sadece geçen hafta ve bu hafta ve sporumuz yazıcak.
Yapmayanlara kocaman yok yazıcam. Bildirimlere daha dikkat edin eksikler var 4-5 kişi.
Tebrik ederim kızlar
Hayır aynı. Komşuya vermiştim dün yoktu evde komşudan geri aldım yani :))Yeni tartı mı?
Kimse yazmıyor deyip gelmemezlik yapma bize ornek ol canımKizzzz sizin bildirimlere bakıp kendimi yazmamisim ya ben
Geçen hafta 72.8
Güncel 71.9
Dolapta bekleyen olmayan kiyafetlerde kendini hayal ederek :)Sıcak simit poğça kokusuna nasıl dayanır insan?
Dar gelen haşemayı düşünerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?