Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kg mutsuzluk yapıyor, mutsuzluk gene kg yapiyor kisir döngü :d

Eşim yıllık izine çıktı.. kekler borekler cirit atıyor evde..eee ben yiyemiyorum diye onlara haksızlık yapamam tabı.. sabah 1 tabak kızartma yaptım..biber,domates,peynir,patates elimi bile sürmedim.. bende 65 kg olduğum çok cici elbiseleri düşünüyorum:))
Bende zayıflama hikayemi paylaşacağım insallah:))
Sizi seviyorum sağlıkla kalın.

Bikaç gündür düzensiz oluyor yemeklerim yaklaşık 3 aydır 3 öğün yemekten biraz sıkıldım galiba
Bikaç gün böyle devam edeyim
Az biraz farklı yediğimizde hemen artı görmek çok sinir bozucu
Bu hafta nerdeyse evden çıkmadım hiç haftaya en az 3 gün yürüyüş hedefim var nasipse

Benim şu adetim bitsin oruclara baslicam inşallah böylece 2 öğün beslenmiş olurum iftarda abartmazsam kiloda vermiş olurum. Artik akşam ezanı çok geç okumuyor iftarfan 2 saat sonra rahatlıkla spor yapilir. Spordan sonrada bi kahve keyfi ohhhh abur cubura zaman kalmadan sonra tumba yatak. Şimdi yazarken heveslendim. Pazartesi kahvaltı + akşam yemeği olarak başlayayım oruç tutmaya başlayana kadar vücudum alissin

İyi akşamlar bugünün menüsü
Kah1. 2 d. börek 1 yumueta yeşillik dom. 3 zeytin
Ara 3 kayısı 5. 10 badem sütlü kahve
Ara 1 armut çok az üzüm
Akşam taze fasülye 1 kaşık pilav yarm d ekmek
Ara çok az çekirdek kuru dut fıstık

Bravo sana hatun ne kadar hızlı ilerledin ya, neler yapıyorsunda gidiyor bu kilolar bizede fikir versene
Teşekkür ederim canım.aslinda klasik diyet yapıyorum.. sağlıklı şeyler yiyip akşam 6 dan sonra su bitki çayı hariç hiçbirşey tüketmiyorum.muhakkak hergün egzersiz de sart:)

İyi akşamlar kızlar Bıgünün menüsü hemen yazayım.
Kah menemen yarım d ekmek 3 zeytin az bal çökelek fıstık 2.3 fındık
Ara kuru kayısı badem fıstık
Akşam taze fasulye 3.5 çatal kavurma tursu
Yine fıstık.
Bu fıstıklar fıstık gibi olmamı engellemiş bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…