Kg mutsuzluk yapıyor, mutsuzluk gene kg yapiyor kisir döngü :dGeçen hafta Güzel kilo vermişanz tebrikler kızlar. Başlamak yarılamaktr işi.Amine Busra ve Bonus . Mutluluğumuz için kilo vermeliyiz. Bir arkadaşm taşınacaktı ona börek yapmak için yufka aldm.şimdi fırında pişiyor. En son kaç ay önce börek yaptğmı bile hatrlamyrm. Bişeylerde gözüm kalınca diyet yapamyrm uzun vadede. Ölçülü yemeyi öğrennem lazım. Böreği tadımlık yicem kalanı buzluğa atacam.bol yeşillik domates çökelek yerim 1 yumurtayla
Ayni sayılırız bu sabah 110.1dim :) ilk hedef 99 olsun kasim sonuna kadarSelam kızlarrr
Tartımı aldım :)) Geçen hafta 112ydim bugün 110,3
Aynen öylee şu 2 basamaklılara geçersek psikolojik eşik resmen daha hırslı olabiliriz sanırım. Kasım sonu nolcak bakalım :))hadi inşallahAyni sayılırız bu sabah 110.1dim :) ilk hedef 99 olsun kasim sonuna kadar
Yoksa kış gelecek kabanlara giremicez :/ :)Aynen öylee şu 2 basamaklılara geçersek psikolojik eşik resmen daha hırslı olabiliriz sanırım. Kasım sonu nolcak bakalım :))hadi inşallah
Geçen kış hamileydim önü açık giydim montları bu yıl kapanacak onlar jahahaYoksa kış gelecek kabanlara giremicez :/ :)
Bravo sana hatun ne kadar hızlı ilerledin ya, neler yapıyorsunda gidiyor bu kilolar bizede fikir verseneKizzzz sizin bildirimlere bakıp kendimi yazmamisim ya ben
Geçen hafta 72.8
Güncel 71.9
Teşekkür ederim canım.aslinda klasik diyet yapıyorum.. sağlıklı şeyler yiyip akşam 6 dan sonra su bitki çayı hariç hiçbirşey tüketmiyorum.muhakkak hergün egzersiz de sart:)Bravo sana hatun ne kadar hızlı ilerledin ya, neler yapıyorsunda gidiyor bu kilolar bizede fikir versene
Regli ödem yapar. Yediğiniz yiyecekler de ödem yapar karbonhidratlı tuzlu bulgur vs. Çay kafeinSelam kizlar regl dönemi sonrası bir buçuk kilo normal midir yoksa kilomu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?