Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yusra dun gece hastalandı gelemiyorum buralara
Gecmis olsun canim...

Bu sabah degisiklik yaptim, mihalic peynirli tost yedim. Yumurta, badem, kuru uzum, yesil biber vs de var.
Tabi ki oncesinde limonlu ilik suyumu ictim...
Su saate kadar 5 bardak su ictim.
Leslie yapildi.
Su an dinleniyorum...

Ogle yemeginde kozlenmis patlican, kapya biberi ve yogurt yerim.

Dun acikmadim, arada sadece bir ceviz yedim...
Bugune Allah kerim.

Aksama azicik pirincli bol kiymali, bol sogan ve domatesli dolma yapacagim.
Yaninda da tabi ki yogurt...

Herkese kolay gelsin...

Gunaydin hanimlar...

Gune yine limonlu, pekmezli suyla basladim.
Bu sabah kahvaltida kuru yemisli, kuru meyveli musli yedim. Bir tane de haslanmis yumurta...

Oglende de taze fasulye ve yogurt yemeyi dusunuyorum.

Aksama da bol biber ve domatesli tavuk sote...

Elbette yanlarinda bolca ev yogurdu.
5 lt sutu oldugu gibi yogurt yaptim.

Aralarda yesil cayim, sade kahvem...

Leslie hanimla dostlugumuz da tam gaz devam.

Günaydın hanımlarr
Geçtiğimiz haftalardaki motivasyonum yok ama direniyorum, dikkat ediyorum. Dünün menüsü:
sabah: soğanlı yumurta, 2 ince dilim tb ekmek
Öğlen: 1 kırmızı biber bi de yeşil biber dolması, bol yoğurt
Ara: fıstık,kahve ve bitter çikolata 3 kare
Akşam: az sac kavurma, 2 kaşık pilav, yağsız salata.
Gece: 2 küçük incir
A
Böyle yazınca çok geliyor ama eski beslenme düzenimle kıyaslama yapıyorum sürekli ve ona göre iyi. Pirinç makarna vs tüketmek istemiyorum ama ev halkı için yapılan yemeklerle beslenmek zorunda kalıyorum çünkü 2 çocukla ayrı yemek yapacak vakit bulamıyorum

Bugün de bir yere gideceğim ikramlar vs olacak. Diyet yapmaya çalıştığımı söylemek istemiyorum, makul ölçülerde bir şeyler yiyip akşam dengelemeyi planlıyorum.

Yemek listen bence fena degil.
Cikolatayi bir kare yesen?
Dolma illa yiyeceksen, o da bir tane olabilir.
2 kasik pilav yerine de, sac kavurmayi bol tutsan gayet iyi...
Dun gece esim bir anda, oyle aciktim ki 1.5 ekmek yerim su an dedi...Veya ekmek kadayifi falan.
Tarcinli sut verdim hemen, sihirbaz gibisin bir tepsi tatli yemis gibi oldum dedi...

Sen de deneyebikirsin canim...

Selam kızlar ben de dikjat edyrm. 2 gün sabah 6.30 da yürüyüşe çıktm. Dizimib kenarında Bir şişlik çıktı.. Çok ağrılı bir de. Anneminkç gibi aynen.. Bu sabah çıkmadım leslie yapmaya çalışrm. Belki daha az yorar

günaydın kızlarrr 2 haftadır evde olunca sıkıldım. aynı zamanda da yoğundum. ama son 4 gündür sanırım fazlaca kendime döndüm. iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim. çok sorguluyorum kendimi. ruh halim bir tuhaf. demek ki fazlaca kendine dönmek iyi değilmiş
bu arada kilom 87. fazla almadım. aslında daha iyi olabilirdi ama malum 2 haftadır evdeyim. spor da yapmadım.

geçmiş olsun canım. dizinde şişlik varsa sakın zorlama. nedenini araştır. sorun çözülsün sonra devam edersin.

Etle çok aram yok, hiç olmadı hatta o yüzden pilavla ite kaka yiyorum :))) tatlı ihtiyacım çok olmuyor aslında ama tarçınlı süt kesinlikle işe yarıyor hatırlattığınız için teşekkürler :) kullanayım bunu

Bu sabah kucuk bi sandvic yedim
Sonra misafirliğe gittiğim yerde ikramlardan yedim
Akşam dengelemek adına salata yedim bi parça tavuk attım içine.
Şu an bu saatte deli gibi açımm ama direneceğim :))

Gunaydin. Yusra hastalanınca diyet olmadı tabi. Bugunden tezi yok dikkat edicem.
110.1dim sanki gecen cuma emin olamiyorum
110.5 bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…