Geçmiş olsunYusra dun gece hastalandı gelemiyorum buralara
Yusra dun gece hastalandı gelemiyorum buralara
Gecmis olsun canim...Yusra dun gece hastalandı gelemiyorum buralara
Geçmiş olsun cnmYusra dun gece hastalandı gelemiyorum buralara
Yemek listen bence fena degil.Günaydın hanımlarr
Geçtiğimiz haftalardaki motivasyonum yok ama direniyorum, dikkat ediyorum. Dünün menüsü:
sabah: soğanlı yumurta, 2 ince dilim tb ekmek
Öğlen: 1 kırmızı biber bi de yeşil biber dolması, bol yoğurt
Ara: fıstık,kahve ve bitter çikolata 3 kare
Akşam: az sac kavurma, 2 kaşık pilav, yağsız salata.
Gece: 2 küçük incir
A
Böyle yazınca çok geliyor ama eski beslenme düzenimle kıyaslama yapıyorum sürekli ve ona göre iyi. Pirinç makarna vs tüketmek istemiyorum ama ev halkı için yapılan yemeklerle beslenmek zorunda kalıyorum çünkü 2 çocukla ayrı yemek yapacak vakit bulamıyorum
Bugün de bir yere gideceğim ikramlar vs olacak. Diyet yapmaya çalıştığımı söylemek istemiyorum, makul ölçülerde bir şeyler yiyip akşam dengelemeyi planlıyorum.
Selam kızlar ben de dikjat edyrm. 2 gün sabah 6.30 da yürüyüşe çıktm. Dizimib kenarında Bir şişlik çıktı.. Çok ağrılı bir de. Anneminkç gibi aynen.. Bu sabah çıkmadım leslie yapmaya çalışrm. Belki daha az yorar
Geçmiş olsun bence zorlama birkaç gün dinlenSelam kızlar ben de dikjat edyrm. 2 gün sabah 6.30 da yürüyüşe çıktm. Dizimib kenarında Bir şişlik çıktı.. Çok ağrılı bir de. Anneminkç gibi aynen.. Bu sabah çıkmadım leslie yapmaya çalışrm. Belki daha az yorar
Etle çok aram yok, hiç olmadı hatta o yüzden pilavla ite kaka yiyorum :))) tatlı ihtiyacım çok olmuyor aslında ama tarçınlı süt kesinlikle işe yarıyor hatırlattığınız için teşekkürler :) kullanayım bunuYemek listen bence fena degil.
Cikolatayi bir kare yesen?
Dolma illa yiyeceksen, o da bir tane olabilir.
2 kasik pilav yerine de, sac kavurmayi bol tutsan gayet iyi...
Dun gece esim bir anda, oyle aciktim ki 1.5 ekmek yerim su an dedi...Veya ekmek kadayifi falan.
Tarcinli sut verdim hemen, sihirbaz gibisin bir tepsi tatli yemis gibi oldum dedi...
Sen de deneyebikirsin canim...
İyileşti mi artık önemli olan o ufak artı gider nasılsaGunaydin. Yusra hastalanınca diyet olmadı tabi. Bugunden tezi yok dikkat edicem.
110.1dim sanki gecen cuma emin olamiyorum
110.5 bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?