- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.995
- 698
SıkayimEvet sabitim pazartesi den itibaren cocguu okila bırakıp geleceğim 3-4 km yol yapacağın bir gidiş gelişte onunla birlikte boğazı sokayım diyorum
Çok güzel olurdu ama nasılBi çılgınlık yapsak 10 ekimden 10 kasıma 10 kilo versek ya
Sabitmisin bu hafta yani?
Sıkayim
Her etiket yaptigimda sen bana cevap vermek istemeyen hamsi simdi bana acil cevap veriyosunİnşallah böyle ümüğünden
Her etiket yaptigimda sen bana cevap vermek istemeyen hamsi simdi bana acil cevap veriyosun
Takımdan da verdimVaybeeeeee cevap verdi ben şok
Allah razi olsunTakımdan da verdim
Çok güzel olurdu ama nasıl
İnşallah böyle ümüğünden
Yarissak yaYani mümkün mü desem belki
Aşk olsun canım ya ne zaman geri cevirdim ben seniYarissak ya@Beyazkugu87da iş yok
Çok geçmiş olsunAşk olsun canım ya ne zaman geri cevirdim ben seni
Kuzum biraz moral motivasyon yerlerde benim
Persembe agriyla kanlı idrar görünce soluğu hastanede aldım kum döküyormuşumo ağrı ölüyorum sandım mide bulantısı bitirdi beni...
Serum iğne,ultrason idrar testi yapıldı carsambaydi galiba tomografi cekilecek bobreklerde hafif şişme ve kanallarda genisleme varmış
Severim tabi seniÇok geçmiş olsun
Ben seni gaza getirmek için hafife aldım canısıyoksa biliyorum seversin beni ❤
Halledersin sen iyiles de gel yeneyim azıcık seniSeverim tabi senitakimdan izne ayrildim bu hafta bugün fazlasiyla kacamak yaptim pazartesi arti garanti yani
Allah şifa versinAşk olsun canım ya ne zaman geri cevirdim ben seni
Kuzum biraz moral motivasyon yerlerde benim
Persembe agriyla kanlı idrar görünce soluğu hastanede aldım kum döküyormuşumo ağrı ölüyorum sandım mide bulantısı bitirdi beni...
Serum iğne,ultrason idrar testi yapıldı carsambaydi galiba tomografi cekilecek bobreklerde hafif şişme ve kanallarda genisleme varmış
yuuuuppiiiiiiii pazartesi okullar açılıyooooooooooooo
Sana noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?