kocam tüm gün okulda olacak
oğlan yarım gün okulda olacak
ben işlerime-evime dyetime odaklanabileceğim
yarımm güüünnnnn tekimmmm
Çok geçmiş olsun canmAşk olsun canım ya ne zaman geri cevirdim ben seni
Kuzum biraz moral motivasyon yerlerde benim
Persembe agriyla kanlı idrar görünce soluğu hastanede aldım kum döküyormuşumo ağrı ölüyorum sandım mide bulantısı bitirdi beni...
Serum iğne,ultrason idrar testi yapıldı carsambaydi galiba tomografi cekilecek bobreklerde hafif şişme ve kanallarda genisleme varmış
Offf bayıldım mm
Sağol canım çok şükür dün öğleden sonra normale döndüm carsamba tomografi cekilecekPembe Lotus kum mesajını anlamamışım ben çok geçmiş olsun zordur kum dökmek
Ya cok uzuldum. Allah sifa versin en kisa zamanda.Sporcu onun oğlu ufak bi kaza işte ameliyat olucak
Sizede gecmis olsun gecmise cok bakamadim. Bende hamileyken kum döktüm ölüyorum sandim. Kanama oldu idrarda falan cok zor gerçektenSağol canım çok şükür dün öğleden sonra normale döndüm carsamba tomografi cekilecek
Gerçekten çok zordu
Ya cok uzuldum. Allah sifa versin en kisa zamanda.
Bizim yusra toparladi baya, istahsiz sadece. Birsey yedirirken hemen karnim agriyo diyo, bunu kullancak bir muddet belli ki.. ama ben toparlayamiyorum cok dagittim. Napicaz boyle
2gun abartmiyorum pihtili kırmızı idrar tuvalete gitmeye korkuyordum rabbim kimseye yasatmasin ağrısı mide bulantısı cabasiSizede gecmis olsun gecmise cok bakamadim. Bende hamileyken kum döktüm ölüyorum sandim. Kanama oldu idrarda falan cok zor gerçekten
Çok şükür olmadi ama evlendigim ilk sene de sistitten cok cektim. 2 kez kum döktüm. Gebelikler de de bobrek buyumesi oldu2gun abartmiyorum pihtili kırmızı idrar tuvalete gitmeye korkuyordum rabbim kimseye yasatmasin ağrısı mide bulantısı cabasi
Senin hamilelikten sonra tekrarladimi peki canım
Benimde en buyuk sorunum oKızlar bikaç gündür yürüyüşe çıkıyrm. Yediklerime dikkat edyrm ama tamamen diyet gibi beslwnmiyrm.sürekşi bişeyler yiyorym. Hiç boş durmuyor ağzım. Bii çözüm bulmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?