Çok geçmiş olsun şimdi daha iyisin dimiii Allah beterinden korusun2gun abartmiyorum pihtili kırmızı idrar tuvalete gitmeye korkuyordum rabbim kimseye yasatmasin ağrısı mide bulantısı cabasi
Senin hamilelikten sonra tekrarladimi peki canım
Süper bence gözün aydınkocam tüm gün okulda olacak
oğlan yarım gün okulda olacak
ben işlerime-evime dyetime odaklanabileceğim
yarımm güüünnnnn tekimmmm
Allah sifa versin kolaylıklar versinSağolun kızlar oğlum yarın dizinden amelyat olucak, iyileşme güçlendirme evresi 8 ayı bulacak
Gunaydin +90 ailem. Bu sabah erken kalktik. Guzelce kahvaltimizi yaptik. Birazdan bir turk kahvesi icelim :)
Sağol canım öğleden sonra amelyat bugün buralardayımAllah sifa versin kolaylıklar versin
İnşallah artik dogru yolu bulcaz. Turk kahvesi yanina kuru kayisi incir koycam. Çünkü mide titresim yollamaya basladi.Az yemek yok kısıtlamak yok senin doğru tercihlerin var inşallah.
O seni en çok üzen şahıs dönüp bi daha bakıcak sana ilerde.
İnsallah sorunsuz gecsin ablaSağol canım öğleden sonra amelyat bugün buralardayım
İnşallah artik dogru yolu bulcaz. Turk kahvesi yanina kuru kayisi incir koycam. Çünkü mide titresim yollamaya basladi.
Ben baskasi icin cabalamaktan yoruldum. Kendim icin, sagligim icin basliyorum bu yola. Sadece kg vermek olarak degil. Baska seylerde yapcam inşallah. Mesela yuz bakimi ilgimi çekmeye basladi bu ara. Evdeyim disari cikmiyirum evet iki kucuk cocukla delirmelerdeyim. Ama bazi seyleri yapabilirim
Ya zapzayif cokta guzel kuzenimin aldatildigini duyduktan sonra hic bir seye inancım kalmadi. Halbuki imrenirdim ona eşi sık sık çiçek aliyor, gezdiriyor eglendiriyor. Kendinin haberi var mi onu da bilmiyorum. Yani hersey cicekle böceklede olmuyo demek ki. Allah adamlara akil fikir versin.Ha şöyle. Önce kadınız. Sonra anne sonra eş.
Onun için yapmıycaksın tabiki sonucunda o seni farklı görücek izliyceksin işte
İkindi de ne yesem. Firinda karnabahar var önceki gunden. Ondan aksammi yesem ikindidemi. Bide ton balikli salata var. Hangisini önce yesem
Günayyydınn ❤
Huzurlu haftalar ❤
Eki Görüntüle 2703495
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
Amine Busra
Bulamiyorum
60kiloyum
Tgcervanne0133
CanTorun
BastetKK
huzurunmeraklisi
Iyi olmana sevindim ❤ memislerden de mutlusunMinik doğru yere parmak basmış
Iyiyim canım çok şükür, 57.günümdeyim, iyileşme sürecim devam ediyor. Arada memişler nazlanıyor ama yine olsa yine yapardım ameliyatı diyorum. Sırt agrım bitti. Şimdiden bile incecik yastıkta yatıyorum rahat rahat. İyileşme sürecim tamamlandığı an keşke daha erken yatırsaydım diye kendi kendimi yiyeceğim zamana gireceğim.
gün aydın mı aca
fazla hayal kurmuşum okullar açılıyor diye
okula gitmem - gelmem yeniden gidip gelmem derken günümünü büyük kısmı ölüyor
ne zaman ibilgisayar başına gececeğim ne zaman işler yetişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?