Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Az yemek yok kısıtlamak yok senin doğru tercihlerin var inşallah.

O seni en çok üzen şahıs dönüp bi daha bakıcak sana ilerde.
İnşallah artik dogru yolu bulcaz. Turk kahvesi yanina kuru kayisi incir koycam. Çünkü mide titresim yollamaya basladi.

Ben baskasi icin cabalamaktan yoruldum. Kendim icin, sagligim icin basliyorum bu yola. Sadece kg vermek olarak degil. Baska seylerde yapcam inşallah. Mesela yuz bakimi ilgimi çekmeye basladi bu ara. Evdeyim disari cikmiyirum evet iki kucuk cocukla delirmelerdeyim. Ama bazi seyleri yapabilirim

Ha şöyle. Önce kadınız. Sonra anne sonra eş.

Onun için yapmıycaksın tabiki sonucunda o seni farklı görücek izliyceksin işte

Ha şöyle. Önce kadınız. Sonra anne sonra eş.

Onun için yapmıycaksın tabiki sonucunda o seni farklı görücek izliyceksin işte
Ya zapzayif cokta guzel kuzenimin aldatildigini duyduktan sonra hic bir seye inancım kalmadi. Halbuki imrenirdim ona eşi sık sık çiçek aliyor, gezdiriyor eglendiriyor. Kendinin haberi var mi onu da bilmiyorum. Yani hersey cicekle böceklede olmuyo demek ki. Allah adamlara akil fikir versin.

Bosver onu bunu kahve var mi kahve

Eklentiler

• IMG_20201012_112928.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 24
N Nana
Canım nasıl oldun memnunmusun ameliyattan
Arada gel sohbet edelim ❤
Memnun olmaz mı gözü ondan başkasını görmüyor N Nana

Minik doğru yere parmak basmış
Iyiyim canım çok şükür, 57.günümdeyim, iyileşme sürecim devam ediyor. Arada memişler nazlanıyor ama yine olsa yine yapardım ameliyatı diyorum. Sırt agrım bitti. Şimdiden bile incecik yastıkta yatıyorum rahat rahat. İyileşme sürecim tamamlandığı an keşke daha erken yatırsaydım diye kendi kendimi yiyeceğim zamana gireceğim.

Iyi olmana sevindim ❤ memislerden de mutlusun
Agrilarinda geçmiş çok şükür
Iyi yaptin daha ertelemedigine

Öyleyiz çoğumuz okula gittim geldim pert oldum zaten belim çok ağrıyarak gittim.
Dinlendim uzandım aha yine saat geldi :)

Selam kızlarrr
Hafta sonu diyet falan kalmadı ve sabah 111,4 çıktım. Moralimi bozmuyorum çünkü keyifli bir hafta sonuydu beni 1 hafta geriye attı ama olsun :)
Bugün pazartesi tabii kucuk tam buğday sandvicimi yaptım sabah, suyumu içiyorum şekersiz içeceklerimden keyif alıyorum ve devam diyete :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…