Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aha pilav yememişsin bengisu

Sabah kahvaltım resimdeki gibi
Sonra turk kahvesi

13.30
Bir tabak karnabahar yemegi

16.00
Sehriyeli corba bir kucuk kase

19.40
Sehriyeli çorba
1 dilim ekmek
Ton balikli salata
Az karnabahar
2 yk makarna

Yatmadan sut içerim

Eklentiler

• IMG_20201012_112928.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20201012_090813_N.webp
    37 KB · Görüntüleme: 18
Sabah kahvaltım resimdeki gibi
Sonra turk kahvesi

13.30
Bir tabak karnabahar yemegi

16.00
Sehriyeli corba bir kucuk kase

19.40
Sehriyeli çorba
1 dilim ekmek
Ton balikli salata
Az karnabahar
2 yk makarna

Yatmadan sut içerim

Alışırken iyi ama yemekleri birleştirsen daha iyi.
Çorba karnabahar yoğurt şeklinde.
Tek başına sebze yemeği bize uygun değil büşra mutlaka bişey olmalı yanında.

İşte bu ya

Yaaaa o kilon gercek miiii, harikasin. Emziriyordun da degilmi. Topigine bakmıştım. Ama herseyi okuyacak vaktim yok. Kisaca neler yapiyosun anlatir misin
Yok canım emzirmiyirum, emzirdigim dönemde öyle güzel kilo vermiştim ki çünkü emziren anneler her gün fazladan 500 kalori harcıyor, hele birde sağlıklı yemekler tercih edersen patır patır dökülür yağlar,
Ben iki ay önce başladım diyete, öncesinde nereden baslayacagimi bilemiyordum, sanki hayatımda hiç diyet yapmamış gibi neyse sonuç güzel gidiyor.

Çok basit aslinda, unlu şekerli yemedigin sürece çok güzel kilo vereceksin,

Menülerin dolu dolu olsun gözün gönlün doysun sakın aç kalma ama sağlıklı olsun.

İnşallah devam ettirebilirim ve kalici olur. Verip almak olmasında uzun zamanda gitsin raziyim

İnşallah devam ettirebilirim ve kalici olur. Verip almak olmasında uzun zamanda gitsin raziyim
En büyük hata birden bire yediklerini azaltmak oluyor, kaç öğün yiyeceksin dolu dolu ye ben hep öyle kilo verdim, inşallah basaracaksin, hatta sasiracaksin böyle diyet mi olur hem doyuyorum üstüne kilo veriyorum diye

En büyük hata birden bire yediklerini azaltmak oluyor, kaç öğün yiyeceksin dolu dolu ye ben hep öyle kilo verdim, inşallah basaracaksin, hatta sasiracaksin böyle diyet mi olur hem doyuyorum üstüne kilo veriyorum diye
2019da diyet yaptigimda gercekten hic ac kalmadim. Ustune cok kacamak yaptigimda olmustu. Bende pco oldugu icin insulin direncide var. 3 ana 3 ara ogun yapmam sart. Uydurmaya calisiyorum, cocuklarla zor oluyo biraz fazla öğün

2019da diyet yaptigimda gercekten hic ac kalmadim. Ustune cok kacamak yaptigimda olmustu. Bende pco oldugu icin insulin direncide var. 3 ana 3 ara ogun yapmam sart. Uydurmaya calisiyorum, cocuklarla zor oluyo biraz fazla öğün
6 öğün bıkkınlık yapmaz mı, diyette önemli olan istikrar, bıkmadan devam edebilmek, 3 öğün dolu dolu yesen açlık hissetmezsin zaten, tabi yine de kendi kararın

6 öğün bıkkınlık yapmaz mı, diyette önemli olan istikrar, bıkmadan devam edebilmek, 3 öğün dolu dolu yesen açlık hissetmezsin zaten, tabi yine de kendi kararın
Ben 110 kgyum ama suan bunuda goz onune al sen benim hedefimdeki kgdasin. Bastan ogun fazla tutup zamanla azaltirim. Dedigim gibi bende insulin direncide var

Iyi geceler herkese nasilsiniz görüşmeyeli umarım herkes çok iyidir, valla başla bırak yüzüm yok hiç gelmeye bu kez 8 li rakamları görmeden gelmiycem araniza kilo bildirmiycem o yüzden hadi hayırlısı

Sabah: kucuk tam buğday sandvic
Ara: eti formun tahıllı buğday patlağından yedim yarım paket, 1 kare bitter, kahve
Akşam: kıymalı bezelye, az pilav, yoğurt
Ara: yarım mandalina, 1 avuç balık kraker
Gece: 1 bardak süt

Gunaydin hanimlar.
Bir kac gundur ayagimi incittigim icin leslie yapamadim.
Onun yerine yeni aldigimiz evde in cik yapmadan, bol bol temizlik yaptim.
Hareketsiz kalmamis oldum.
Olculu yemeye devam.
Dun ise guce dalip, suyu az icmistim.
Yatana kadar telafi ettim.

Bugun de yine limonlu suyla gune basladim.
Saglam bir kahvalti, uzerine sade kahve.
Ogle yemeginde barbunya ve yogurt.
Arada kuru dut ve ceviz.
Aksam yemeginde de kirmizi mercimek corbasi ve ton baligi yerim.
Saglikli ve mutlu gunler bizim olsun...

Daha iyi mi ayağın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…