Bugün bir fantazi yapıp şuraya menü yazayım:)
Kah 7 de 1 yumurta
12 de yoğurt sütlü yulaf 1 d ekmek 1 zeytin köz biber çökelek salatalık
Ara çok az üzüm
Akşam taze fasulye fırında beşamel soslu karnabahar kalan sosu da krep yapıp yedik:)
Sabah kahvaltım resimdeki gibi
Sonra turk kahvesi
13.30
Bir tabak karnabahar yemegi
16.00
Sehriyeli corba bir kucuk kase
19.40
Sehriyeli çorba
1 dilim ekmek
Ton balikli salata
Az karnabahar
2 yk makarna
Yatmadan sut içerim
İnşallah artik dogru yolu bulcaz. Turk kahvesi yanina kuru kayisi incir koycam. Çünkü mide titresim yollamaya basladi.
Ben baskasi icin cabalamaktan yoruldum. Kendim icin, sagligim icin basliyorum bu yola. Sadece kg vermek olarak degil. Baska seylerde yapcam inşallah. Mesela yuz bakimi ilgimi çekmeye basladi bu ara. Evdeyim disari cikmiyirum evet iki kucuk cocukla delirmelerdeyim. Ama bazi seyleri yapabilirim
Yaaaa o kilon gercek miiii, harikasin. Emziriyordun da degilmi. Topigine bakmıştım. Ama herseyi okuyacak vaktim yok. Kisaca neler yapiyosun anlatir misinİşte bu ya
Yok canım emzirmiyirum, emzirdigim dönemde öyle güzel kilo vermiştim ki çünkü emziren anneler her gün fazladan 500 kalori harcıyor, hele birde sağlıklı yemekler tercih edersen patır patır dökülür yağlar,Yaaaa o kilon gercek miiii, harikasin. Emziriyordun da degilmi. Topigine bakmıştım. Ama herseyi okuyacak vaktim yok. Kisaca neler yapiyosun anlatir misin
İnşallah devam ettirebilirim ve kalici olur. Verip almak olmasında uzun zamanda gitsin raziyimYok canım emzirmiyirum, emzirdigim dönemde öyle güzel kilo vermiştim ki çünkü emziren anneler her gün fazladan 500 kalori harcıyor, hele birde sağlıklı yemekler tercih edersen patır patır dökülür yağlar,
Ben iki ay önce başladım diyete, öncesinde nereden baslayacagimi bilemiyordum, sanki hayatımda hiç diyet yapmamış gibineyse sonuç güzel gidiyor.
Çok basit aslinda, ünlü şekerli yemedigin sürece çok güzel kilo vereceksin,
Menülerin dolu dolu olsun gözün gönlün doysun sakın aç kalma ama sağlıklı olsun.
En büyük hata birden bire yediklerini azaltmak oluyor, kaç öğün yiyeceksin dolu dolu ye ben hep öyle kilo verdim, inşallah basaracaksin, hatta sasiracaksin böyle diyet mi olur hem doyuyorum üstüne kilo veriyorum diyeİnşallah devam ettirebilirim ve kalici olur. Verip almak olmasında uzun zamanda gitsin raziyim
2019da diyet yaptigimda gercekten hic ac kalmadim. Ustune cok kacamak yaptigimda olmustu. Bende pco oldugu icin insulin direncide var. 3 ana 3 ara ogun yapmam sart. Uydurmaya calisiyorum, cocuklarla zor oluyo biraz fazla öğünEn büyük hata birden bire yediklerini azaltmak oluyor, kaç öğün yiyeceksin dolu dolu ye ben hep öyle kilo verdim, inşallah basaracaksin, hatta sasiracaksin böyle diyet mi olur hem doyuyorum üstüne kilo veriyorum diye
6 öğün bıkkınlık yapmaz mı, diyette önemli olan istikrar, bıkmadan devam edebilmek, 3 öğün dolu dolu yesen açlık hissetmezsin zaten, tabi yine de kendi kararın2019da diyet yaptigimda gercekten hic ac kalmadim. Ustune cok kacamak yaptigimda olmustu. Bende pco oldugu icin insulin direncide var. 3 ana 3 ara ogun yapmam sart. Uydurmaya calisiyorum, cocuklarla zor oluyo biraz fazla öğün
Ben 110 kgyum ama suan bunuda goz onune al6 öğün bıkkınlık yapmaz mı, diyette önemli olan istikrar, bıkmadan devam edebilmek, 3 öğün dolu dolu yesen açlık hissetmezsin zaten, tabi yine de kendi kararın
Öyleyiz çoğumuz okula gittim geldim pert oldum zaten belim çok ağrıyarak gittim.
Dinlendim uzandım aha yine saat geldi :)
Gunaydin hanimlar.
Bir kac gundur ayagimi incittigim icin leslie yapamadim.
Onun yerine yeni aldigimiz evde in cik yapmadan, bol bol temizlik yaptim.
Hareketsiz kalmamis oldum.
Olculu yemeye devam.
Dun ise guce dalip, suyu az icmistim.
Yatana kadar telafi ettim.
Bugun de yine limonlu suyla gune basladim.
Saglam bir kahvalti, uzerine sade kahve.
Ogle yemeginde barbunya ve yogurt.
Arada kuru dut ve ceviz.
Aksam yemeginde de kirmizi mercimek corbasi ve ton baligi yerim.
Saglikli ve mutlu gunler bizim olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?