Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

paşanın yaşı uzun olsun annesi. pek tatlı maşallah. bahtı da güzel olsun. ayrıca belirtmeden geçemicem o nasıl bir hazırlık öyle. herşey muhteşem görünüyor. kaplumbağalı salata çok hoşuma gitti. çok yaratıcısınız.:)

meraba arkadaşlar izin verirseniz ben de aranıza katılıyorum 95 kiloyum 1.71 boyum geçen sene ağustostan eylüle kadar diyetisyene gitmiştim o zaman 90 kiloydum 1 ayda 6 kilo vermiştim..ama okulda çok sorunlarım oldu malesef 1 dönem de fazlasıyla geri aldım geri aldım bu benim suçum..2 gündür başlıcam diye kalkıyodum ama moralim çok bozuktu ama geçti artık inşallah.geçen sene diyetisyenim bana 1400 kalorilik diyet vermişti.internette vardır.3 litre su.1 saat yürüyüş ama şunu söylüyim ben geçen sene uymadım o yürüyüşe çok az uydum hep evdeydim dil öğrenmeye çalışıyodum buna rağmen 6 kilo verdim.belki şimdi daha fazla bile olur.birde yediğim yoğurt süt falan hepsini diyet kullanıyodum öyle emretmişti diyetisyenim.hazır herşey yasak falan.

Günayyyyddıııınnnnnn ...

Carnivale nerelerdesin yahu sesin çıkmıyor kaç gündür ? Tatile gittin de bizi unuttunmu acaba ???

ya biran önce regl olsam da bitse de tartılsaamm yaa streste kilo yapıyor uyuz oldum

günaydın kızlar nihayet günler sonra hafta sonu kilo vererek döndüm 117lere çıkmıştım iki haftadır aslında 2 hafta önce 115e düşmüştüm yani bugün 115 çıktım çok sevinçliyim dün denize gittik bol bol yüzdüm akşamüzeri biraz deniz kıyısında kaçırdım yemeği ama akşam eve gelince meyva ile geçiştrdim artık takıldım kaldım sinir oluyorum yaaaa sporda yapamıyorum ama bugün mekik çekmeye başlayacağım artırarak hergün haftaya boncuğumun doğum günü 105 olmak istiyordum o güne kadar ama artık mümkün değil

günaydın kızlar.... bu hafta regl haftamdı fazla spor da yapamadım. galiba kilo da veremedim. yarın diyetisyen günüm ak koyun kara koyun çıkacak ortaya. bi 80'li kilolara inebilsem büyük motivasyon olacak.
haftasonu eşimin ailesinin yanındaydık. lafa gelince kilo vermelisin derler. evlerinde diyetteyyim diye bi şey yemeyincee de, aaa biz de diyet yapma evinde diyet yap diyorlar. bu nasıl bi mantık anlamadım. ben yine de diyeti bozmadım. bi kere delersem diyeti hep delerim. sonuç olarak 3-5 kilo değil ki vermem gereken kilo. neden anlamıyorlar. neden bu yemek yedirmek ısrarı. sanki zaafiyet geçiriyorum.azıcık saygı, azıcık anlayış istiyorum. çok mu şey istiyorum. bana dokunmayın yapabiliyorken yapayım diyetimi.
kutsal diyet aşkına... bozmuyorum diyetimi... kimseye de bozdurmuyorum...

bu tarz bi çayı eşim gripken yapmıştım ben de bir kaç bardak içmiştim.inan ertesi sabah bağırsaklarımda hiç bir şey kalmamıştır heralde. metabolizmamı fena çalıştırmıştı.

ekincik aynen canım yaaaa yeri geldiğinde kilolusun derler sonrada ye bununla ne olacak ki derler anlamıyorlar ısrar ediyorlar . azen tutuyorum kendimi bazende tutamıyorum

dün denize gittik vallahi tam denizin kıyısında soyundum çok utandım incecik hatunları görünce yine zayıflayamadım bu yaz hersene yaza kadar zayıflarım inşallah diyorum .dün sevindiğim bir olay kendime göre kot etek buldum ykmde çok hoş oldu çok yakıştı fazlalıklarımı kapattı hep hayalimdi kot etek giymek inşallah haftaya kızımın doğumgününde giyeceğim çeker koyarım resmimizi

çok sevindim canım ya. bir mağazaya gittiğimde üzerime bir kıyafetin olması ve o kıyafeti beğenmem bile mucize olmuşken, bu kadar küçük şeyler nasıl da sevindiriyo bizi. Umarım daha nice güzel kot etekler alırsın ve gönlünce giyersin.

aynen ekincik benim içinde bir mucize.... bende hep üzerime olmayacak şeyleri begeniyorum... yaş 19 olunca malum neler giymek istiyor insan ama olmuyo... bizim nesilde bi ben böyleyim herhalde bana göre birşey üretilmiyo neyseki bu yaz zayıflayıp seneye dar paça kotumu giyicem kaydirigubbakcemile2

bunlar bizim daha da hırslanmamız için gerekli. hep şöyle düşünüyorum 27 yaşındayım bu yaşta istediklerimi giyemezsem ne zaman giyeceğim. bi de bu yaşları zayıf geçirmek varken neden kilolarımıza takık bi şekilde yaşıyoruz ki.sadece kendi hayatımızdan çalıyoruz. sizi bilmem ama ben de acayip özgüven sorunu yaratıyo kilolarım. bazen insan içine çıkmak istemiyorum wallahi. işte benim bunun sebebi. düşüncesizce yemek yemem. bunu kendime neden yaptım. bunu kendime neden yaşatıyorum.
aysehercim daha 19 yaşındasın ve başarmayı hakediyosun. o yüzden 20 yaşında sağlıklı bir kiloda bir genç kız olarak devam et hayatına. benim kendime yaşattıklarımı sen kendine yaşatma.

vereliniortak

çok güzel anlatmışsın canım bende 25 yaşındayım 83 kiloyum
çocukkende hep kiloluydum ama 18 20 yaş arası bir zayıfladım 58 60 gidiyodum hep
evlendim bir sene içinde 17 kilo aldım meğer hipotiroidim varmış
geçen gün bi tartıldım 83 84 olmuşum bütün moralim sıfır tabi kıyafetlerim olmuyo ve ben bebek düşünüyorum bunun için zayıflamam şart
dün rejime ve spoara başladım vermem gereken 25 kilo fazlalığı nasıl vericem bakalım hihoyyyt

bendede oluşturuyor tabi özgüven sorunu... sinirleniyorum insanların fiziki özelliklerine göre degerlendirmelerine ama bazen bende yapıyorum ne bilim güzel diyince aklıma zarif bayanlar geliyor insanın dogasında var güzeli bulma isteği... kişiler fiziki özellikleriyle toplumda kolayca kabul görebiliyolar... neden ben kendimi anlatmak için çaba harcarken insanlar güzeli dinlemek için çaba harcıyor :gitme:ay çok dolmuşum resmen sinirde kilo almama baş etken zaten neyseki i love kk

ArkadaŞlar benı de alın aranıza bende umutsuz vakayım. 100 kılo oldum korkudan baskÜle bıle Çıkamıyorum. ıstedıklerımı gıyemıyorum.tÜp bebek yapmam lazım ve bunun ıÇın de cıddı anlamda kılo vermem lazım ne yapmalıyım bana da yardımcı olun lÜtfen.bÜtÜn gÜn oturarak ÇalıŞıyorum.4 yılda tam 30 kılo aldım Çıldırıcammmm

gel canım aramıza
öncelikle baskülden korkmamalısın korkup çıkamazsan ne kadar aldığınıda göremezsin ama sen verdikçe morel alıcagın bi kaynak olarak gör şu aleti:hulya: motivasyonun ve seni sürekli diyette tutucak sebebinde var:CüvCüv: kendine güzel bi liste hazırla protein mevcut olsun listende zaten yaz ayındayız kilo vermende kolay olur spora gelince otobüsle gidip geliyorsan işe 3 4 durak önce in ve ewine yürü ben bi ara okulla ew arasında yürüyordum işe yarıyor kaydirigubbakcemile2 bebeğinide seneye alırsın kucagına inş.... sen üzme kendini üzüntü sitres kilo yapar unutma mutluluk hormonu salgılamana bakkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım ben de bebek istiyorum ama önce şu kilolardan kurtulmamız lazım. umarım hep birlikte birbirimize destek vererek başarıcaz.

:)) İyiyim tatlım sen nasılsın.??

Varmı oğluştan haber..

canım bende iyiyim..bugün görüştüm oğlumla sesi kısılmış bağırmaktan....zor konuşuyordu..
bütün gün...
şehitler ölmez vatan bölünmez..vatan sana canım feda turkbayragiturkbayragiturkbayragi diye bağırmaktan ses falan kalmamış...

neyse az kaldı 3 gün sonra ordayım..zemuszemus

kızlar menümü sizle paylaşmak istedim fazla geldi bana biraz çünkü aç degilimkaydirigubbakcemile3
sabah = domates salatalık 1 kk yagsız peynir haslanmış yumurta 5 tane zeytin 2 dilim kepek ekmegi
ara öğün= hindistancevizli çikolatalar var ya onlardan bir tane
öğle = haşlanmış semizotu ve yogurt
ara öğün=1 dilim karpuz
akşam= tavuklu bezelye 5 kaşık , yeşil salata (zeytinyağlı)
galiba gözümde büyüyen yediğim çikolata ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…