kızlar uzun süredir girmedim
dün akşam oğluşumun doğum gününü yaptık haliyle biraz bozdum diyet işini 11 kg verdim kaldı bakalım yarından itbaren devam inşallah bi aksilik yoktur özledim sizleri oğluşumun doğum günü linkini atıyorum bakmak isteyen olursa hem fotolarımıda görmüş olursunuz öptüm çok
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13819385#post13819385
3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil atıp kaynatıyorlarmış 1 haftada 2 kilo verdiğini yazmış bayan zayıflama kürlerinde okudum ama acaba yağ mı atıyordur yoksa su mu ? 3 haftada 7 kilo vermiş bayan bununla. Bende başlasam mı meyve çayı gibi oluyordur zarar verir mi acaba ?
ekincik aynen canım yaaaa yeri geldiğinde kilolusun derler sonrada ye bununla ne olacak ki derler anlamıyorlar ısrar ediyorlar . azen tutuyorum kendimi bazende tutamıyorum
dün denize gittik vallahi tam denizin kıyısında soyundum çok utandım incecik hatunları görünce yine zayıflayamadım bu yaz hersene yaza kadar zayıflarım inşallah diyorum .dün sevindiğim bir olay kendime göre kot etek buldum ykmde çok hoş oldu çok yakıştı fazlalıklarımı kapattı hep hayalimdi kot etek giymek inşallah haftaya kızımın doğumgününde giyeceğim çeker koyarım resmimizi
çok sevindim canım ya. bir mağazaya gittiğimde üzerime bir kıyafetin olması ve o kıyafeti beğenmem bile mucize olmuşken, bu kadar küçük şeyler nasıl da sevindiriyo bizi. Umarım daha nice güzel kot etekler alırsın ve gönlünce giyersin.
aynen ekincik benim içinde bir mucize.... bende hep üzerime olmayacak şeyleri begeniyorum... yaş 19 olunca malum neler giymek istiyor insan ama olmuyo... bizim nesilde bi ben böyleyim herhalde bana göre birşey üretilmiyo neyseki bu yaz zayıflayıp seneye dar paça kotumu giyicem kaydirigubbakcemile2
bunlar bizim daha da hırslanmamız için gerekli. hep şöyle düşünüyorum 27 yaşındayım bu yaşta istediklerimi giyemezsem ne zaman giyeceğim. bi de bu yaşları zayıf geçirmek varken neden kilolarımıza takık bi şekilde yaşıyoruz ki.sadece kendi hayatımızdan çalıyoruz. sizi bilmem ama ben de acayip özgüven sorunu yaratıyo kilolarım. bazen insan içine çıkmak istemiyorum wallahi. işte benim bunun sebebi. düşüncesizce yemek yemem. bunu kendime neden yaptım. bunu kendime neden yaşatıyorum.
aysehercim daha 19 yaşındasın ve başarmayı hakediyosun. o yüzden 20 yaşında sağlıklı bir kiloda bir genç kız olarak devam et hayatına. benim kendime yaşattıklarımı sen kendine yaşatma.
bunlar bizim daha da hırslanmamız için gerekli. hep şöyle düşünüyorum 27 yaşındayım bu yaşta istediklerimi giyemezsem ne zaman giyeceğim. bi de bu yaşları zayıf geçirmek varken neden kilolarımıza takık bi şekilde yaşıyoruz ki.sadece kendi hayatımızdan çalıyoruz. sizi bilmem ama ben de acayip özgüven sorunu yaratıyo kilolarım. bazen insan içine çıkmak istemiyorum wallahi. işte benim bunun sebebi. düşüncesizce yemek yemem. bunu kendime neden yaptım. bunu kendime neden yaşatıyorum.
aysehercim daha 19 yaşındasın ve başarmayı hakediyosun. o yüzden 20 yaşında sağlıklı bir kiloda bir genç kız olarak devam et hayatına. benim kendime yaşattıklarımı sen kendine yaşatma.
ArkadaŞlar benİ de alın aranıza bende umutsuz vakayım. 100 kİlo oldum korkudan baskÜle bİle Çıkamıyorum. İstedİklerİmİ gİyemİyorum.tÜp bebek yapmam lazım ve bunun İÇİn de cİddİ anlamda kİlo vermem lazım ne yapmalıyım bana da yardımcı olun lÜtfen.bÜtÜn gÜn oturarak ÇalıŞıyorum.4 yılda tam 30 kİlo aldım Çıldırıcammmm
vereliniortak
çok güzel anlatmışsın canım bende 25 yaşındayım 83 kiloyum
çocukkende hep kiloluydum ama 18 20 yaş arası bir zayıfladım 58 60 gidiyodum hep
evlendim bir sene içinde 17 kilo aldım meğer hipotiroidim varmış
geçen gün bi tartıldım 83 84 olmuşum bütün moralim sıfır tabi kıyafetlerim olmuyo ve ben bebek düşünüyorum bunun için zayıflamam şart
dün rejime ve spoara başladım vermem gereken 25 kilo fazlalığı nasıl vericem bakalım hihoyyyt
selam kızlar...yeni gelenler hoşgeldiniz..
yenacım seni görüyorum aşağıda...nasılsın...
:)) İyiyim tatlım sen nasılsın.??
Varmı oğluştan haber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?