Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar... bugün diyetisyen ziyaretim güzel geçti. 80'lere de çok az kaldı. umarım bu pazar baskülde psikolojik sınırı aşmış olurum...

canımcım neettiiiinnnn:)))) kaydirigubbakcemile canım bırakmak yok kaçamak kötü olmuş ama yola devam bak yaşananlardan ders almamız lazım ama di mi artık hayır demeyi öğrenmemiz lazım herkese... o pasta bu börek derken ay Allah korusunnn! tekrar almayalım kiloları... bu hafta iki kilo hedefni tutturcaz balım ok söz ölmek var dönmek yok ehehehe:))) olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan
valla bi zayıflrsan baharım ööle güselsin ki sana koruma tutmamıs gerekcek bu arada:)))zemuszemus

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Uçağa binmedim canım vazgeçtim galiba bilmiyorumkismile
Yarın memlekete gidebilirim ama otobüsle a.s Kpss başvuruusu yapıcam bugün hızlandırılmış bir kpss kursuna başlıyorum temmuzda aynı zamanda birde spor salonuna yazılacağım haftada 3 gün.

Aaaa bak şimdi aklıma geldi dün gece rüyamda seni gördüm çok zayıf ve çok güzel görünüyordun boyun biraz kısaydı ama olsun zayıftın sonuçta aklinialirimsmile Umarım zayıflar ve o kadar ince görünürsün.

Resimlerindeki fark bariz belli oluyor zaten Allah utandırmasın aynı şekilde devam edersin inşallah. :Saruboceq:

Bu hafta regl haftam 2 kilo vermeye çalışacağım olur umarım :Saruboceq:

Güzellik, koruma tutma olayına koptum kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni. zayıflıyım yeni bir hayat beni bekliyor kaydirigubbakcemile2 umarım herşey çok güzel olur hepimiz için.

rüyan inşallah hayırlısıyla çıkar canım benim nasılsa kıslamam zor biraz o noktada enişeye mahal yok şu anda:)))) hayatımızı tamamen değiştircek bu olay olumlu yönde canım inşallah inşallah inşallah
kpss kursu da hayırlı olsun dediğim gibi hem iş hem kilo halledilecek bu yıl!!!:))))
2010 yılının 31 aralık gecesi olabilecekleri içinde bulunabileceğimiz durumu hayal ediyorum da inşallah diyorum dostum:))))
zira oldukça üzgün bir haldeyim umuda ihtiyacım var hayallere sığınmaya ihtiycım var...

Son düzenleme:
bu arada birkaç gündür yazmamamın ve tatili erkene almamın bir nedeni daha var. ne yazıkki bir kez daha DOSTUM mesajı aldım.

şişman kızlar bilir, adam sizinle her şeyini paylaşır bööle her şeyi birlikte yapmaya başlarsınız falan hayatındaki bütün sıkıntıları tek tek halleder bütün yaralrını özenle sarar hayatındaki dağınıklığı toplarsınız bunu da sırf o sizi hergün arayıp soruyor sizinle zaman geçirmekten hoşlanıyor diye yaparsınız boshayallersmile işin garibi adam size bir başkasına gönderilse kesin ilnı aşk anlamına gelecek mesajlar çekiyordur sonraaaa birkaç arkadaşıyla tanıştıktan, o da birkaç kız arkadaşla tanıştıktan, yaralarını sarıp ayağa kalktıktan sonra bir mesaj alırsınız iyiki varsın DOSTUM :sinifsinif: yok ol geri zekalı yok ol akannehir

oyyy mutsuzluktan tatile koştum hayır benim bedenimle kendime duyduğum saygı arasında bir bağ yok yok olmasına yok da senin kriterlerin bu kadar demekki 1 tane kriterin var yanında olacak kadına dair... yazık ki yazık... ona da yazık asla hakettiği adamı bulamayacak olan bana da... :çok üzgünüm:

neyse ben çıkıyorum akşama gene yazabileceğim sanırım. bir an önce mücadeleyle yoğurulmuş hayatıma geri dönmeliyim zira. millet hapır hupur götürüyorken ben sırf metabolizmam ve hormonlarım desteğiyle oluşan durum nedeniyle otla besleniyor, milletin arkasında pireler uçuşuyorken taban tepiyor, iş yerinde benden on yüz bin milyon kere kere gerizekalılar önüme geçiyor, bir adamdan hoşlanmaktan korkup zor da olsa hoşlanmayı becerebildiğimde kendime deli gibi kızıyorken savaşmaya devam etmem gerek!!!

tatile geldiğim yerde rejimde olduğumu söylememe gerek bile duymadan "aaa çok zayıflamışsın" demesine rağmen aradan bir dakika geçtikten sonra "yine mi rejimdesin?" deyip alaycı bakışlar fırlatmalara şahit olunuyorken, ben yemiyorum teşekkürler deyişimde ay bırak ya tatildesin ye işte bak bırakıcan gene rejimi ama bunu yemediğine pişman olucan deniliyorken, ailemin hacca gideceklermiş de ona dua ediyorlarmış gibi içten ötesi içten "inşallah kızım hadi bu sefer ne olur" diye başlayan ay ne olmuştun öyle korkunç bişiydin diye devam eden üstelik sadece bir ay önce zayıflmaya başladığımdan bu sözlerinin bir ay öncesine delalet ettiğini farketmeyen sözlerinden, bir adamı sevebilme ihtimalini düşündü diye azp içinde kıvranıp kendini cezalandıran beynimden, o beyni o hale sokan alışkanlıklarımdan vs. vs. her şeyden uzaklaşıp bu sefer kendime inanarak savaşa dönemem gerek!!!! nasıl olacak bilmiyorum ama gerideki tüm köprüleri yaktım. olağanüstü beynim, savunma mekanizmam bi yolunu bulup yeniden inşa etmezse köprüleri o yola dönmiycem ama savaş çok acı veriyor savaş farkındalık yaratıyor. eskiden söylenenlerin yarısına kulak tıkamışım.onlarla ben de alay etmişim kendimle. artık be-ce-re-mi-yo-rum duymamayı görmemeyi bilmemeyi... değişmek acı veriyor...

Son düzenleme:
o yoldan dönmeyeceğin çok açık carnivale... hiç kimsenin sana inanmasına gerek yok... sen kendine inanıyorsun ya bence bu iş bitmiştir ve bence sen o kiloların yarısını böyle düşünmekle vermişsin bile...

canım ya ne kadar boşver desemde biliyorumki zor bir olay
hedefine odaklan tatlım hayatının merkezine kendini koy seni haketmeyen manken gibileri isteyenleri degilllllmaz:
bi ark benim yanımda rejimde degilsin der biri tatildesin pişman olursun der biri sen böyle tatlısın bırak kilo vermeyi der oysaaaaa kendileri 2 kilo alsalar hemen dikkat etmeye spora başlayan tiplerdir kulak asmamalıyız öyle laflara
bi arkadaşım 105 kiloydu şimdi 63 kilo ve çevresindeki erkek grubunda gözle görülür bir artış mevcut ama o hiçbirine yüz vermiyor neeedeeennn çünkü onların beyninden geçen manken kızlardan degil ....o kız azimli bir savaşçı yılmamış başarmış... biz kilo vermesekte versekte mankencilere(hastalık bu resmen manken gibi istiyorlar) yüz vermemeliyiz onları hayatımıza dahil etmemeliyiz...
carnivale sen özelsin silkin ve kendine gel
kahrolsun mankenciler:enbuyukkk:

kızlar aynı şeyleri yaşıyoruz ben şu an nişanlıyım ve ilk nişanladğımda söylediğim kişiler aaaa sendemi nişanlandın bee falan diyorlardı
sanki sevmeye evlenmeye hakkım yokmuş gibi
canım yanıyordu
çoğu kez nişanlımdan ayrılmayı bile düşündğm sana yakışmıyorum diye bırakıcaktım onu ama o beni bırakmadı saolsun
mesela ben şimdi saçlarımı boyatıcağımı söyledim düğünüme eltimin kızı diyorki o boyaya o kadar para vereceğine bi zayıflama hapı alda düğüne kilo ver diyor ban geçen gün
eve gittim nasıl ağladım annem olmasa nişanı mişanı atıcaktım

merhaba carnivale zeynep pregent....valla kacmadım sadece ınternetımı degıstırdım baska bır ınt gectım o da 2 haftamı aldı bırını kapatıp dıgerını acmak o yuzden yazamadım cıtoollll sakın benı lısteden atma bak kuserım sonrasırnaşık şey geldım en sonunda sakın darılma carnıvale yalnız cok utanıyorumohaoldumsmileen o ıkı kıloyu veremedım yuruyus yapamıyorum su sıralar ıs cok yogun bırde yemeye basladım ama ekmek pek yemıyorum alacagım dıye korktum ama almamısım allaha sukur devam edıyoruz okı sen neler yaptın verdın mı lısteye baktım ama goremedım zeynepcım sen neler yapıyosun yazlıkta ısler bıttı mı hepınızı opuyorum kocaman :1hug:bu arada ınsanın ınternetı yokken hayattan kopuk gıbı oluyomus ben bunca sene ınternetsız nasıl yasamısım ya

ya carnivale canımsın senın her yazdıgın benı o kadar cok etkılıyorkı bır o kadarda acıtıyor:gitme:

canım benim sakın üzülme. üzülmesi gereken biri varsa bu sözleri sana söyledikten sonra senin üzülebileceğini anlamayan o kuş beyinli eltinin kızıdır. böyle şeyler seni hırslandırsın, motive etsin, üzmesin ve emin ol sen bunu ciddiye alıp gerçekten kilo verirsen bugün seni üzen sözlere teşekkür bile edebilirsin. o yüzden tek yapman gereken kendine bi hedef koymak ve başlamak. çünkü başlamak bitirmenin yarısıdır. ben tam bir ay önce karar verdim ve şimdi bedenimden o 8 kilo gitti. yeter ki iste hepimiz destek oluruz sana.

cıcıcıgdem hıç uzulme bosver bır kendını bılmez ıçın nısan mı atılır onemlı olan nısanlının ve senın hıslerın bosver onu sen
ama sundan korkuyorum kı karnım doydugu ıçın kalbım hıç doymayacak:sinifsinif:

cicicigdem sakın üzülme
insanlar niye kiloya karışıyorki hele bide nişanlanlısı birşey söylemezken dıdısının dıdısıklava:
nişanlın belliki seni çok seviyor hem o mankenci degil takdiri hakeden bir beyefendi
sen evliliğine düğününe odaklan kimsenin ne dediğini düşünme canım kendi saglığın ve ilerde sahip olacağın çocukların için kilo vermeye çalışşş... önce bir doktora git belki bi saglık problemin vardır...
gel aramıza ve o eltinin kızınında kapa çenesiklava:

Canım arkadaşım :teselli: ne kadar iyi anlıyorum seni bilemezsin. Çünkü biz şişmanların yaşadıkları şeyler bile hep aynı oluyor :1no2: Ben de yaşadım malesef bu tarz şeyler... şişman olan her bayan da yaşamıştır zaten.
Sen şişmansın ya sevmeye hakkın yoktur ya da birini beğenmeye, hayaller kurman bile saçma karşılanır en yakın arkadaşların tarafından. Onun için her arkadaşın aşk hikayesini sana anlatırken sen ağzını açtığında senin mevzunu kapatıp yine kendisinkinden bahsetmeye başlar çünkü onlara göre biz sevemeyiz ve yoktur sevilmeye hakkımız...
Hiç beklemediğim ve en sevdiğim en iyi arkadaşlarımın sözleridir bunlar '' Bahar sen zayıfla seni kimseye kaptırmam... '' ya da '' Bahar sen zayıfla söz seninle çıkacağım '' var mı böyle bir hakaret şekli ya var mı bundan daha yerin dibine sokucu kelimeler ne demek sen zayıfla seninle çıkıcam yada seni alıcam bakalım ben bu şişman halimle sizi alıyormuyummmm ??? klava:
Peki ya şuna ne demeli ? ''Yüzün çok güzel'' ya da ''gözlerin yeter cümleleri'' ... Eee peki ya gerisi yani yüzümden ve gözümden sonrası ??? Resmen küfreder gibi ''yüzün çok güzel ama geri kalan kısmında iş yok !!! '' bu mudur yani ???
Bence çocukluktan verilmeli bu eğitim. Çocuklara şişmanlarla, aşırı zayıflarla,gözlüklülerle,çillilerle,kızıllarla, engellilerle dalga geçilmemesi gerektiği öğretilmeli ya da öğretiLebilmeLi. Aileler çocuklarına böyle öğretmeli. Yoksa bizim yaşımıza geldiğinde psikolojisinde oluşan kocaman yaralar olur. Çocukken arkamdan ''şişko patates ... '' gibi şeyler söylenirdi şimdiyse arkamdan ''deprem mi oluyor'' diyorlar. Bunlar insanı inciten şeyler ben çok incindim ve bu şekilde kalırsa incinmeye devam edeceğim işte bu yüzden zayıflamam lazım.
Zayıflayınca da hiçkimseyi beğenmiycem ve beni en şişman halimdeyken bile beğenip bana değer veren biriyle beraber olacağım. Zayıfladığım için güzel olduğum için bedenim güzel diye benimle beraber olmak isteyen birine taviz vermeyeceğim. Çünkü o adam beni haketmiyor. :umursamaz:

Carnivale canımmm umarım içindeki o kırıklık biran önce geçer. Hem belki 2011 e zayıflamış bir şekilde yanyana beraber gireriz =) seviyorum seni üzme kendini :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…