ışin için çok sevindim umarım devlet tarafından istediğin şekilde olur :Saruboceq:
Ben inanıyorum zayıflayacağıma ama egzersizi ve yürüyüşü arttırmam lazım hatta haftaya bir haftalık kısa bi tatil yapacağım ardından erzuruma döndüğümde bir spor salonuna yazılmayıda düşünüyorum.
Kpss den atanabilirim umarım ama açıkçası şuanda önemsediğim tek şey zayıflamak iş güç umrumda değil ben psikolojik olarak iyi olmadan hiçbirşey beni mutlu etmeyecek ... :gitme:
bu arada baharım yasafata ulaşamıyoruz malum ama benim kilo durumu (bildirememiştim bu hafta biliyosun) 125.5ten bi haftada 123.1 e yani iki kilo hedefi tamamdır. senin de tmam di mi tutturduk hedefi elele:)) geçen hafta tam kilonu hatırlamıyorum çünkü. şimdi bu hafta ben en az 120.9 olcam sen de 119.1 olcan di mi ok olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile yaaa 110lara mı inicen kuzum yaa harika!! bi psikolojik sınırı aşcan sen darısı bana:)))
kızlar panik oldum biraz
ben rejime cuma günü başladım 110du tartı bu gün sabah çıktım 107 normal mi ilk günlerde bu kadar hızlı vermek saglıksız mı ne yiyim ne içim
ay sinirlerimi bozdu ya .kilo ver ayrı dert kilo al ayrı dert. ben iştahım yüzünden bi gündede alırdım 3 kiloyu ama verince korktum2 günde 3 kilo mu :1shok:
Baskülünde problem olabilir benim ki de başka yere koyunca başka başka tartıyor hatta halının üstünde 100 kilo diyor kaydirigubbakcemile3 endişelenmene gerek yok bence 2 günde 3 kilo vermek zor biraz.
ay sinirlerimi bozdu ya .kilo ver ayrı dert kilo al ayrı dert. ben iştahım yüzünden bi gündede alırdım 3 kiloyu ama verince korktumsagol bahar ewin heryerinde tartıyom kendimi halının üstü dahil kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 bende öyle ilk başladığımda her sabah baskül elimde en düz mekanı bulmaya çalışıyordum ama buldum bir yer ve hep aynı yerde tartılıyorum çünkü ona bakarsan benim odam da 124 diyor salonda 120 diyor holde 118 diyor kaydirigubbakcemile3 bir günde 3 kilo nasıl alırsın yer yer tartılırsan tabiki 3 kilo fazla çıkar onun için sabahları uyandığında ve tuvalet ihtiyacını gördükten sonra tartılman yeterli boshayallersmile yani ben öyle yapıyorum kaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinni
selam kızlar benide aranıza alırmısın
bende diyete başlamak istiyorum nasıl bir progarm uyguluyorsunuz benidme acil kilo vermem lazım çünkü bebek düşünüyoruz hamile kalmadna bir 15 kilo versme süper olur
şu an 95 kiloyum boyumda 172:gitme:
selam kızlar benide aranıza alırmısın
bende diyete başlamak istiyorum nasıl bir progarm uyguluyorsunuz benidme acil kilo vermem lazım çünkü bebek düşünüyoruz hamile kalmadna bir 15 kilo versme süper olur
şu an 95 kiloyum boyumda 172:gitme:
3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil atıp kaynatıyorlarmış 1 haftada 2 kilo verdiğini yazmış bayan zayıflama kürlerinde okudum ama acaba yağ mı atıyordur yoksa su mu ? 3 haftada 7 kilo vermiş bayan bununla. Bende başlasam mı meyve çayı gibi oluyordur zarar verir mi acaba ?
ay sinirlerimi bozdu ya .kilo ver ayrı dert kilo al ayrı dert. ben iştahım yüzünden bi gündede alırdım 3 kiloyu ama verince korktumsagol bahar ewin heryerinde tartıyom kendimi halının üstü dahil kaydirigubbakcemile2
canım bence bu kürde zararlı bişi yok ama uzun süreli kullanma derim yada bir hafta arayla falan kullan detox gibi olabilir ödemleri atar gbi duruyor ama kesin bişi söyleyemiyorum 3 haftadada 7 kilo süper yani yanında diyet yada spor mu yapmış bayan arkadaş
spor a başladım ama çok zorlanıyorum kızlar ...25 30 dk sonra mutluluk hormonu salgılıcan diolar bende mutluluk hormonu anca çikolata yiyince oluyo galiba:kaydirigubbakcemile2 durmak yok yola devam ne olursa olsun
Kızlllaaaarrrrr zayıflıyorum ben yaaaa inanamıyorum delikafadulden
Tamam baskül gösteriyordu kilo kaybını ama insan vucudunda farkedince çok daha heyecan verici oluyor aklinialirimsmile midem erimeye başladı ve sütyen kopçasının kenarlarındaki yağlarım artık elle tutulmuyor midem ve göbeğim yukarı doğru çıkıyor zemuszemus eriyorrruuuummmmm delikafadulden Çok mutluyum maşalllaahhh diiyorum kendimeAllah nazardan saklasın ve devamını getirsin inşalllaaahhh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?