Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım o kadar haklısın ki... ben sana ööle inanıyorum ki Allah'ın izniyle hepsi birden düzene gircek inşallah :Saruboceq: yalnız makarna mı yağlı mııııı(( yarından tezi yok:))) bitti makarna diye bişiy ok. yok makarna hehehe:)))

iş için de dua ediyorum vallahi. inşallah her şeyin hayırlısı olur da bir an önce yolumuz belli olur:Saruboceq:

resimlerini eklediğin arkadaşa tek bir şey diyorum işte irade budur azim budur insanoğlu çok güçlü yaa yeterki bu gücü ortaya çıkarmayı bilsin zararın neresinden dönülse kardır dediğim bu işte. bu adamın hayatı nasıl değişti bi sor anlatsın. bizimkinde daha neler olcak neler Allah'ın izniyle:Saruboceq:

yasafat küscem bak artık nerdesin yaffff bıraktıysan da rejimi gel toparlarız vazgeçme pes etme :mymeka: özledimmmmmm:teselli:

Son düzenleme:
bugün tüm gün dışardaydım ve bir kuş benden fazlasıyla beslenmiştir açlıktan ölüyom ama halen ölmediğime göre mide küüçülmesinde büyükkk gelişme var demektir zira eskiden bu kadar yemeği bir öğünün dörtte biri olarak tüketiyodum :CüvCüv:

sabah bir kk peynir domates bir haşlanmış yumurta öğlen dört dilim karpuz bir kk peynir akşam üç ızgara köfte az önce bir elma suyu da ihmal etmeseydim sabaha yarım kilo vermiş olurdum herhalde ehehehe hihoyyyt

bugün bir buçuk saat spor yaptım terledim iyi geldi

bu arada kızlar pazartesi sıvı detoksuna başlıyorum. bu hafta çarşamba da samsuna gidiorum ailemin yanına onlar yazlığa geçti ben de izin aldım iki haftalık. tez teslim süresi için bir hafta sıvı detoksu ve ardından gelecek rejime her gün iki saat yürüyüşü ve iki saat yüzmeyi ekliycem döndüğümde fotolarımı eklerim farka şaşırabiliriz inşallah:Saruboceq:

kızlar ödemlerim için böbrek ve kalp kontrolü istediler zira kasıklarıma kadar çıktı akannehirödem hafife alınmaması gereken bi sorunmuş herkese duyurulurr hayır ben biliyorum ödem olmasa iki kilo daha vermiş olcam da heheheeh :bbo:

Son düzenleme:
bu arada baharım yasafata ulaşamıyoruz malum ama benim kilo durumu (bildirememiştim bu hafta biliyosun) 125.5ten bi haftada 123.1 e yani iki kilo hedefi tamamdır. senin de tmam di mi tutturduk hedefi elele:)) geçen hafta tam kilonu hatırlamıyorum çünkü. şimdi bu hafta ben en az 120.9 olcam sen de 119.1 olcan di mi ok olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile yaaa 110lara mı inicen kuzum yaa harika!! bi psikolojik sınırı aşcan sen darısı bana:)))

Yok canım ben bu hafta 1 kilo verebildim :kedi: reegl olucam diyorum şişlik var ama henüz olmadı. Bu hafta bende memlekete geçiyorum 1 hafta-10 gün orda olacağım amcamla yengem sabah 5 te 1 saat yürüyüş yapıyorlarmış ohhh yeşillikler içinde bende onlara katılacağım kaydirigubbakcemile2 dönüşte de kuzenimi getireceğim bana burdaki yürüyüşlerimde yol arkadaşı olur her ne kadar kendisi 50 kilo olsa da kaydirigubbakcemile3 yürütecem banane aklinialirimsmile bu hafta 2 kilo hedefine ulaşmaya çalışacağım ama dediğim gibi regle göre kilo da değişiyor ama ben yine de rejimi bozmadan geçiricem reglimi zemuszemus Regl ardından 3-4 kilo vermiş olurum belki de zemuszemus Allahım ne güzel hayallerim var :dance:
Netbookumu ve wireless modemimi de götürüyorum tatile :) topicten koparsam rejimden de koparım gibi geliyor kaydirigubbakcemile3 10 gün sonra 1 ayım doluyor rejimde ve o zaman herşey daha güzel olacaaaakkkk kaydirigubbakcemile2

kızlar panik oldum biraz
ben rejime cuma günü başladım 110du tartı bu gün sabah çıktım 107 normal mi ilk günlerde bu kadar hızlı vermek saglıksız mı ne yiyim ne içim

kızlar panik oldum biraz
ben rejime cuma günü başladım 110du tartı bu gün sabah çıktım 107 normal mi ilk günlerde bu kadar hızlı vermek saglıksız mı ne yiyim ne içim

2 günde 3 kilo mu :1shok:
Baskülünde problem olabilir benim ki de başka yere koyunca başka başka tartıyor hatta halının üstünde 100 kilo diyor kaydirigubbakcemile3 endişelenmene gerek yok bence 2 günde 3 kilo vermek zor biraz.

ay sinirlerimi bozdu ya .kilo ver ayrı dert kilo al ayrı dert. ben iştahım yüzünden bi gündede alırdım 3 kiloyu ama verince korktum sagol bahar ewin heryerinde tartıyom kendimi halının üstü dahil kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 bende öyle ilk başladığımda her sabah baskül elimde en düz mekanı bulmaya çalışıyordum ama buldum bir yer ve hep aynı yerde tartılıyorum çünkü ona bakarsan benim odam da 124 diyor salonda 120 diyor holde 118 diyor kaydirigubbakcemile3 bir günde 3 kilo nasıl alırsın yer yer tartılırsan tabiki 3 kilo fazla çıkar onun için sabahları uyandığında ve tuvalet ihtiyacını gördükten sonra tartılman yeterli boshayallersmile yani ben öyle yapıyorum kaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinni

anladım canım çok sagol ama sabah 107ydikaydirigubbakcemile2 şimdi ölsem 107yi göremem içtiğim sular sayesinde
herhalde ilk gün yanlış bi yerde tartıldım

selam kızlar benide aranıza alırmısın
bende diyete başlamak istiyorum nasıl bir progarm uyguluyorsunuz benidme acil kilo vermem lazım çünkü bebek düşünüyoruz hamile kalmadna bir 15 kilo versme süper olur
şu an 95 kiloyum boyumda 172:gitme:

Amannnn derdine bak sevecen86 şakkıdı 15 kilo dediğin nedir ki sengözlerimebaksanab 2 ayda tamamdır aklinialirimsmile sıkma canını sadece rejime odaklan. gerçekten zayıflamak istersen zaten zayıflıyorsun hem senin zayıflamanın çokta güzel bir nedeni var oda seni motive edebilir :CüvCüv: günde 3 lt su içmeye çalış akşam 6-7 den sonra birşey yeme ve elinden geldiği kadar yürümeye çalış yerimseniben gerisi zaten büyük ihtimalle kilo kaybı yerimseniben başka şansı yok kiloların lmaz: inan sen iste ve olsun olumunekankayizsmile

öncelikle öğün sayın 5 veya altı olmalı canım ara öğünler meyva vb yiyebilirsin sabahları zengin olsun menün ve protein mutlaka almalısın her gün ya yumurta yada et ürünlerinden bir porsiyon tüketmeni tavsiye ederim ...ve tabiki yaglı yemeklerden yemek yok.... akşamları ve öğlen 4 yemek kaşıgı sebze yemeği tüketmen yeterli olacaktır... ekmek sayında öğünde 2 dilimi aşmasın yoğurt vb süt ürünlerini değiştirerek tüketebilirsin örneğin sabah peynir yerine süt içebilirsin bunları değiştir her gün hem sıkılmamış olursun hem farklı besin guruplarından beslenirsin
anne inşallah olursun güzelim ancakk sonrasında bebek düşündüğün için rejimine dikkat etmelisin ara öğünlerde badem veya ceviz içi siyah kuru üzüm öneririm inş 2 ayda hallolur kilon 2011de alırsın bebeğini kucagına 2011 senen senen olur inş kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil atıp kaynatıyorlarmış 1 haftada 2 kilo verdiğini yazmış bayan zayıflama kürlerinde okudum ama acaba yağ mı atıyordur yoksa su mu ? 3 haftada 7 kilo vermiş bayan bununla. Bende başlasam mı meyve çayı gibi oluyordur zarar verir mi acaba ?

canım bence bu kürde zararlı bişi yok ama uzun süreli kullanma derim yada bir hafta arayla falan kullan detox gibi olabilir ödemleri atar gbi duruyor ama kesin bişi söyleyemiyorum 3 haftadada 7 kilo süper yani yanında diyet yada spor mu yapmış bayan arkadaş

diyete girdigim ilk hafta ben 5 kilo vermiştim
seninkide gayet normal
kilo fazlalıgımız çok olunca haliyle gidende çok oluyor
bunun üstüne vucuttan su da gidiyor
birde bagırsaklar boşalıyorr az yeyince içindede az ihtiva bulunduruyoee :roflol:
töbe töbee
yani kendine sıkıntı yapma
iyi başlamışken asıl diyetine benceee

yediklerime dikkat ediyorum yazmış ama çikolata bile yiyorum kasmıyorum demiş birde günde 20 dakika yürüyormuş alkisalkisalkis

spor a başladım ama çok zorlanıyorum kızlar ...25 30 dk sonra mutluluk hormonu salgılıcan diolar bende mutluluk hormonu anca çikolata yiyince oluyo galiba:kaydirigubbakcemile2 durmak yok yola devam ne olursa olsun

spor a başladım ama çok zorlanıyorum kızlar ...25 30 dk sonra mutluluk hormonu salgılıcan diolar bende mutluluk hormonu anca çikolata yiyince oluyo galiba:kaydirigubbakcemile2 durmak yok yola devam ne olursa olsun

:) evet yoruluyor insan ama vucudun ısındıkça daha fazla hırslanıyorsun emin ol benim kadar çikolata yiyen biri olamaz ben gece yatarken çikolata elimde olurdu kahvaltı etmezdim günde bir öğün yemek yerdim diğerleri hep aburcuburdu ama 20 gündür günde 6 öğün yiyorum hatta annem sürekli sen hep yiyosun diyor kaydirigubbakcemile3 en önemli süre ilk 1 hafta canım ondan sonrası kendiliğinden geliyor.

Kızlllaaaarrrrr zayıflıyorum ben yaaaa inanamıyorum delikafadulden
Tamam baskül gösteriyordu kilo kaybını ama insan vucudunda farkedince çok daha heyecan verici oluyor aklinialirimsmile midem erimeye başladı ve sütyen kopçasının kenarlarındaki yağlarım artık elle tutulmuyor midem ve göbeğim yukarı doğru çıkıyor zemuszemus eriyorrruuuummmmm delikafadulden Çok mutluyum maşalllaahhh diiyorum kendime Allah nazardan saklasın ve devamını getirsin inşalllaaahhh :Saruboceq:

canım çok sevindim dahada gider kilolar azimle devam et daha neler neler farkediceksin kaydirigubbakcemile2 inş hepimiz saglıklı kilolarımıza kavuşuru:Saruboceq:z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…