Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yani pek birşey yememişsin ki zaten kahvaltıda peynir yiyince yumurta yemiyorum ben yumurtayı da haftada 1 kez falan yiyorum zaten.

küçüücük çikolatadan birşey olmaz ben bugün yaşpasta yedim :gitme: (carnivale duymasın beni öldürecek :1no2: ) ama dayanamadım ya ben dışarı çıkınca dayanamıyorum nedense mafoldumben birdaha gitmiycem dışarı :umursamaz: hem hiçte güzel değildi yediğime değmedi yani senağlama doğumgünüme kadar ağzıma rejim harici birşey sürmüycem kendime söz verdim :çok üzgünüm:

sende benim gibisin dışarıya çıkınca o restaurantlar gözünü döndürüyorklava:
ama artık dur diyosun kendine ve hedefine ulaşıcaksın umutbaharcım
==ve neden kendimi aç hissetmediğimi tespit ettim galiba sabah yaptığım zengin kahvaltı (önceki günlere oranla) ve içtiğim sirkeli su bu ikisi birleşince acıkmıyor insan kaydirigubbakcemile2 ==
bu arada senin bu hafta yaptığın 2. kaçamak galiba kaydirigubbakcemile
kendine ceza ver klava:
akşam sadece salata ye canım bişi olmaz aklına 38 beden pantolanlar gelsin ve rejimine daha bir asıl

kizlar benide alin bi kez katildim ama bir turlu giremiyorum iki cocuk ev falan deyince giremiyorum anca aksam cocuklar uyuyunca girebiliyorum bende zayiflamak istyiorum esimden kilomla ilgili seyler duymaktan biktim ben istemiyomuyum sanki zayiflamak ama gelde anlat suan bile kizim kucagimda yazyiorum 94 kiloyum ve diyeteyte oldukca sanki daha cok yiyiorum anlamaadim bu isi ben

kızlaaarr sonunda yeniden kilo verdim.en son c.tesi 109.6 da takılıp kalmıştım.pazar 109.3 tü.vee bu sabah 108.6 ya çok ama çoookkk mutlu oldum.bi 90 lara insem

hoşgeldin canım
herzaman nete girmen gerekmiyo zaten akşamdan akşam girersin sende
hem çocukların peşinde koştururken kalori harcarsın
sen kendine uygun bi liste hazırla5 6 öğün olsun az ve sık ye işe yarar tatlıya ve hamurişlerine ara ver yatmadan 5 saat önce yeme içme olayına elveda de....
kocanında seni üzmeye hakkı yok o doğursaydı çocugu kimbilir kaç kilo olurdu
ama sen saglığın için vermelisin dilekciğim aramıza hoşgeldin:lepi:

Canım benim bu aralar özel hayatımda sıkıntılar var ondan bazen böyle olabiliyor ama rejimi bırakmam sözüm var kendime. Allah yardımcım olsun :Saruboceq:

sorma canım çok mutlu oldum çok istediğim bir eteğin üzerime olması çok sevindirdi beni aslında daha inceleblseydimde alsaydım daha iyiydi ama dayanamadım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz birkaçınız bebek istiyorsunuz allah gönlünüze göre versin bilirim yaşadığınız stresi ben senelerce sabahın 6 sında yürüyüşe giderdim gece herkez evinde otururken ben yollara düşerdim yürüyüşe spor salonlarına ...... allah muradımı verdi 12 senede anne oldum kızımda haftaya bir yaşına giriyor içim kıpır kıpır

bugün sbah
1 kk peynir
2 dl light ekmek
2 salatalık
5 biber

ara
1 magnum

öğlen
1 dl börek
karpuz
peynir

ara
yok

akşam
1 parça tafuk
salata

spor
25 dakka yürüyüş
30 dk koşu
100 bel çevirme
120 mekik
2 dakka bisiklet

Günaydın kızlarrr kaydirigubbakcemile2

Dünkü pastaya rağmen 300 gr vermişim çok mutluyummmm zemuszemus severek isteyerek yemedim ya ondan kilo yapmadı demek kaydirigubbakcemile3

ya canımcım ne desen haklısın valla:)))

tatile erken gittim evet evde net yok daha bağlatmadım haftada bir falan yazarım sanırım ancak ( :sinifsinif: amma velakin sizi unutmadım unutmammmmm:))) olumunekankayizsmile

uçak korkusu ne oldu meraktayım:)))
geçen hafta bir kilo verdiysen bu hafta tutturalım hedefi inşallah... :Saruboceq: hiçbişiyi dert etme asıl rejime ve spora:)) kaydirigubbakcemile2

yeni gelenler hoşgeldi:)) a.s.

ödemlerim bir güde tüm vücuttan atıldı. kasıklarıma kadar şişmiştim hatırlarsın veeeee bunun sonucu da artı iki kilo oldu delikafadulden halaaa regl olmadım ama artı iki kilo süper geldi :lepi:

kızlar bu arada geceden yarım litre suya bir elma kabuğunu koyun. ağzını hava almayacak şekilde sıkı kapatın sabah ilk iş o suyu için kabuğu yiyin acaip faydalı oluyo sindirim sistemine ve yağ çözmeye habarınız ola:))))

kızlar bu arada bişi dikkatimi çekti bu forumun en hızlı kilo veren üyesi benim yafuuu inşallah en hızlı geri alan üyesi de ben olmamkaydirigubbakcemile3 yaf rejim kolay gidiyorr spor tam gaz gidiyor yorulmuyorum ben eskisi gibi acıkmıyorum hiç ne oluyo bi anormallik var ama maşşallah diyoru m kendime ben aferin zeynep:)))) bu gidişle seni machi pichuya götürcem kızım yafff:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…