Cok baski yapmadigim icin iyiye gidiyor.Daha iyi mi ayağın?
Geçmiş olsunCok baski yapmadigim icin iyiye gidiyor.
Leslie o yyzden yapmiyorum.
Ama hareketsiz kalmamak icin de, yormayacak sekilde calisiyorum.
Cok sukur agri sizi yok...
Fiyat uygun olunca, yatirim amacli aldik canim. Tesekkur ederim...Geçmiş olsun
Eviniz de hayırlı olsun güle güle oturun
Bana birakma diyosun sen nereye birakip gidiyorsunBi süre gelemiycem kimseye sormayın diye yazdım.
Sonra görüşürüz inşallah.
Geçmiş olsun. Eviniz de hayırlı olsun. Tebrik ederim iyi gidiyorsunuzFiyat uygun olunca, yatirim amacli aldik canim. Tesekkur ederim...
Hasibe ben basladim gel gene birlik olalımSlm kizlar
Perşembe iş çıkışı temizlik yaptım, cuma kızları yakidim çamaşır işlerimi hallettim, cumartesi günü annemi İzmir'e goturduk pazar günü döndük, pazartesi işten gelince basım ağrıyordu erkenden yattım uyudum, bugüne anca gelebildim. Bir kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum ama akşamları dayanamayıp yine bir şeyler kaciriyorum. Sıkıldım artık bu durumdan
Bonus teşekkür ederim canım etiketlemissin ama ben gelemedim. Şimdide sen bir sureligine gitmişsin
Çok sakinledik dimiSelam hic ses cikmiyor buralardan uzuluyorum. Aksam gecmis mesajlara baktim. 3 yildir buradayim. Tamam 2. Dogumu yaptim ama bir arpa boy yol gitmedigim gibi neredeyse 10 kg fazlam var o zamandanda. Birseyler yapalim artik birlik olalim?
Tgcervanne0133 sen nerelerdesin. İyi kg verdin arada gaz ver bize
Maalesef hic verim kalmadi burda.. diyet işi motivasyon isi. Hani bir iki kisinin motivasyonu olmaz diğerleri onu toparlar. Ama burda toparlicak kimse de yok gibi. Yine de burda bir aileyiz. Benden cok daha eski olanlar var. Ben burayi asla birakmam. Biliyorum onlarda birakmaz gelirler yine...Çok sakinledik dimi
Herşey çok güzel olsun o zaman N Nana sen destekle biziMaalesef hic verim kalmadi burda.. diyet işi motivasyon isi. Hani bir iki kisinin motivasyonu olmaz diğerleri onu toparlar. Ama burda toparlicak kimse de yok gibi. Yine de burda bir aileyiz. Benden cok daha eski olanlar var. Ben burayi asla birakmam. Biliyorum onlarda birakmaz gelirler yine...
Boyle durumlarda yudum yudum icilen su ise yariyor...Aç desem ac degilim. Tok desem tokta degilim ne yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?