Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Namaria uğramıyorsun bu aralar, nasılsın seni de yarış topiklerine mi kaptırdık nasıl gidiyor
Merhaba canim iyiyim cok sukur ben basladigimdan beri yarismadayim aslinda burayla beraber goturuyordum ama yoğunluktan dolayı bu topikte cok yazamadim arkadaslar da cumadan cumaya bildirime gelenlerin bize faydasi yok dediler ben de biraktim burayi motivasyonlar bozulmasin diye
Sen nasilsin nasi gidiyor hayat ve diyet

Bu sabah bi degisiklik yaptik, peynirli omlet yedik. Cig sebzelerimiz, kuruyemis ve meyvelerimiz elbette vardi. 1 dilim tam bugday ekmek ve acik sekersiz cay.
Kahvalti uzerine sade Turk Kahvesi,
su saate kadar 4 bardak su ictim.
Oglende acili borani, aksama da etli araka ve yogurt yerim.

Yarışmada olduğunu bilmiyordum imza durumundan kilo verme işinin yolunda gittiiğini anlıyorum sevindim

Sadece cumaları değilde arada uğramak iyi oluyor yarışmaya liste yazmıyormusun burayada kopyalasan bizede motivasyon olur.

Degişiklik iyidir omlet iyi olmuş afiyet olsun

Beslenmen planlı programlı gidiyor yakın takipteyim örnek alıyorum bu sabahki ekside oldukça iyi tebrik ederim

Ekim ayı bana ve aileme hiç iyi gelmedi önce oğlum amelyat oldu eve geldik. iyileşme tedavi süreci uzun. yakında fizik tedaviye başlıyacak bekliyoruz

Geçen cumadan beri 1 haftadır hastayız evdeyim sıkıldım artık vürüs korkusuyla hastaneyede gittik ama bişey çıkmadı. evde olduğum için sağlıklı yemeklere yöneldim kendime ve evdekilere iyi bakmaya çalışıyorum büsürü vitamin takviyesi aldım kullanıyorum. Umarım işe yarar kızın sınıfında karantinadaydı oda okula başladı bugün bende bir duş alıp çıkıcam işe uğrıycam ölü toprağını üzerimizden atmam lazım ......

Canim hem yarisma grubuma aktif katilim hem kendi sayfam var dua gruplarim var kkda ayrica yogun is hayati evde yemek vs hepsini goturemiyorum maalesef
İnsallah hepimiz saglicakla vermeye devam ederiz

Selam hanımlar,
İşlerim çok yoğun çok gelemiyorum.
Pazartesi günü: 108,2
Bugün: 106,5
Fark: 1,7

Kaçamak bir iki ısırık dışında yok :) Günlük öğünümü 2'ye düşürdüm. Bir nevi aralıklı oruca döndü benim iş, güzel gitti bu hafta :)

İyi akşamlar
Bugünkü menüm
Kahvaltı: 1 ince dilim ekmek(uno denge),domates,salatalık,peynir,zeytin,acı biber,ceviz,bal,şekersiz çay
Ara:Hünnap,5 küçük zeytinli diyet bisküvi,az peynir
Akşam:Yarım dilim ekmek,kabak yemeği,yoğurt,acı biber
1,5 lt su,şekersiz çay
Dünden bugüne 1 kilo gitmiş ama ödemdir.
Bu grubun kuralları var mı?

Grubumuzda genelde günlük yediğimizi içtiğimizi, yapıyorsak sporumuzu paylaşıyoruz. cuma günleri tartı günümüz güncel kilo bilgimizi paylaşıyoruz. Arkadaşlar tablo hazırlıyorlar ama bu ara biraz dinlenmeye çekilip ara verdiler geleceklerdir.

Yarışmalardaki gibi katı kurallarımız yok genelde dayanışmaya dayalı bir gurup diyebilirim

Merhaba hanimlar...
Bugun musli gunumdu, tabi ki oncesinde pekmez+limonlu ilik suyumu ictim.
Oglende kefir icecegim.
Aksam yemegi yine protein agirlikli olur. Muhtemelen haslama et yerim, olmadi balik.
Sporu bugun yine deneyecegim.
Dengesizlik olursa birakirim.

Allah beterinden saklasin, cok gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…