Bende istiyorum canım. oğlumda geldi artık havalarda soğuyacak biraz vitaminli sağlıklı şeylere yönelmek istiyorum evde mutfağı bir düzene sokmaya çalışıyorum uzun zaman evde bir veya iki kişi oluyorduk herkes başının çaresine bakıyordu dışardan fesfut söylemeler filan.... 10 15 gün buzdolabı ile uğraştım sonunda sinirlenip gittim yeni aldım dolapsızlık kötü oldu pazara bile gidemedim.....Hadi sende basla yakin kglardayiz :)
Ne kadar güzel anlamışsınız yaptıklarınızı hepsi de hepimizin yapması gerekenler. Böyle devam edin gönülden tebrik ediyorum. Azminize hayran kaldımSaglikli yasam yolunda bir aydir ne yaptim, ne yapmadim...
Beyaz ekmegi ve tum beyaz unlu mamulleri hayatimdan cikardim. Zaten duskunlugum de yoktu.
Tam bugday ekmegini az da olsa yiyoruz.
Rafine seker de tamamen hayatimdan cikti.
Tatli ihtiyacimi kuru meyvelerden karsiliyorum.
Abur cubur aliskanligim zaten hic yoktu.
Kuruyemisi daha ozenli ve surekli yemeye basladim.
Baligi az yerdim.
Simdilerde haftada iki kere yemeye calisiyorum.
Yogurdu ve sutu zaten cok severdim.
Sut hakkimin da cogunlugunu yogurttan yana kullanmaya basladim.
Ise guce dalip, yemek yemeyi unuttugum cok olurdu. Bu da bir sonraki ogun fazla kalori demekti.
Artik bu konuda daha dikkatliyim, ogun atlamiyorum...
Bu yaz sekersiz sade sodaya takmistim. Kemik erimesine yol actigini okudugumdan beri, haftada 1 veya 2 sise icmeye basladim...
Gune limonlu ve pekmezli ilik suyla baslamayi aliskanlik edindim.
Hastalanana kadar zaten hareketli bir hayatim vardi. Kipir kipir bir torun buyuttum...
Disariya cikip yuruyemiyorsam, leslie hanimla yururum dedim ve ona basladim.
Onu da yapamiyorsam, hareketsiz kalmamak icin ev isi yaptim.
Onu da yapamadiysam, disarida gezinti yaptim. Yatmaktan, oturmaktan iyidir.
Bu aksamdan itibaren pazartesi ve cuma aksamlari, yogurt kurunu de hayatima sokuyorum.
Butun bu gayretin karsiligi, 4.hafta sonunda bana -5,2 kg olarak dondu.
Aslinda rakamlar onemli degil.
Kendimi hafiflemis ve zinde hissediyorum, bu cok daha onemli...
Aceleci olmadan, sabirla ilerlemeye devam...
Benim de geçen hafta öyle oldu canım bu hafta daha dikkatli olacağm.Selamm
Pazartesi: 111,4'tü iyi yediğim bi hafta sonu ardından
bugün: 109,2
Bir hafta geriye götürdü beni hafta sonu demiştim, öyle oldu. Bu hafta sonu yok ama :)
Hayırlı olsun dolabın güle güle kullan. Benimkinin dondurucu kısmında sorun var bir türlü halledemedlerBende istiyorum canım. oğlumda geldi artık havalarda soğuyacak biraz vitaminli sağlıklı şeylere yönelmek istiyorum evde mutfağı bir düzene sokmaya çalışıyorum uzun zaman evde bir veya iki kişi oluyorduk herkes başının çaresine bakıyordu dışardan fesfut söylemeler filan.... 10 15 gün buzdolabı ile uğraştım sonunda sinirlenip gittim yeni aldım dolapsızlık kötü oldu pazara bile gidemedim.....
Adaş güle güle kullan dolabımıBende istiyorum canım. oğlumda geldi artık havalarda soğuyacak biraz vitaminli sağlıklı şeylere yönelmek istiyorum evde mutfağı bir düzene sokmaya çalışıyorum uzun zaman evde bir veya iki kişi oluyorduk herkes başının çaresine bakıyordu dışardan fesfut söylemeler filan.... 10 15 gün buzdolabı ile uğraştım sonunda sinirlenip gittim yeni aldım dolapsızlık kötü oldu pazara bile gidemedim.....
Kesinlikle etkili bir karışım ama tadı gerçekten kötü:))Evet hanimlar, aksam yemeginden iki saat sonra zencefil+zerdecal+tarcin karisimli yogurdumu da yedim. (laf aramizda tadi kötü.)
15 dk sonra yudum yudum su icmeye basladim.
Su an vucut isimin yukseldigini hissediyorum.
Hadi hayirlisi, sifa olsun insaallah.
Çok etkili oluyor gerçektenEvet hanimlar, aksam yemeginden iki saat sonra zencefil+zerdecal+tarcin karisimli yogurdumu da yedim. (laf aramizda tadi kötü.)
15 dk sonra yudum yudum su icmeye basladim.
Su an vucut isimin yukseldigini hissediyorum.
Hadi hayirlisi, sifa olsun insaallah.
Masallah canim, harikasin...Selam hepinize..burası da baba ocağı gibi benim için,dönüp dolaşıp illa geliyorum:))
Eşim yıllık izindeydi biraz zaman geçirdik beraber iyi geldi açıkçası,ondan çok uğrayamadım.
Veee 6 li sayıları ucundan gördüm.sabah ki kilom 69.8 'di.. son 4 kilo bakalım..
Evet kendimi acayip hafiflemiş hissediyorum, hicbirseyim olmuyor ama o kadar iyi hissediyorum ki anlatamam.
Laf aramızda esimin de acayip hoşuna gidiyor,sürekli sarılıyor belin ne kadar inceldi falan diyor:))
Kendimi gençleşmiş hissediyorum 30 değil de 20 li yaşlarda gibiyim.buyuk kızım da "anne çok güzel prenses gibi oldun" diyor.onun hayanlideki prenses olmak bile yeter açıkçası bana.daha çok oynuyoruz,dans ediyoruz.cok şükür herşey yolunda.65 olunca öncesi sonrası yapacağım,ve o hikaye yazılacak insallah:)
Lütfen sizde ertelemeyin kendiniz için,çocuklarınız için.saglikla kalın.
Teşekkür ederim. 5 ay oldu başlayalı,neredeyse sıfır kacamakla devam ediyorum:))Masallah canim, harikasin...
Bu kadar kilo ne kadar zamanda gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?