Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi sende basla yakin kglardayiz :)
Bende istiyorum canım. oğlumda geldi artık havalarda soğuyacak biraz vitaminli sağlıklı şeylere yönelmek istiyorum evde mutfağı bir düzene sokmaya çalışıyorum uzun zaman evde bir veya iki kişi oluyorduk herkes başının çaresine bakıyordu dışardan fesfut söylemeler filan.... 10 15 gün buzdolabı ile uğraştım sonunda sinirlenip gittim yeni aldım dolapsızlık kötü oldu pazara bile gidemedim.....

Ne kadar güzel anlamışsınız yaptıklarınızı hepsi de hepimizin yapması gerekenler. Böyle devam edin gönülden tebrik ediyorum. Azminize hayran kaldım

Hayırlı olsun dolabın güle güle kullan. Benimkinin dondurucu kısmında sorun var bir türlü halledemedler

Adaş güle güle kullan dolabımı
Sağlıklı beslenme kararın Harika

Evet hanimlar, aksam yemeginden iki saat sonra zencefil+zerdecal+tarcin karisimli yogurdumu da yedim. (laf aramizda tadi kötü. )
15 dk sonra yudum yudum su icmeye basladim.
Su an vucut isimin yukseldigini hissediyorum.
Hadi hayirlisi, sifa olsun insaallah.

Kesinlikle etkili bir karışım ama tadı gerçekten kötü:))

Gunaydin hanimlar...
Bu sabah musliyle kahvalti yaptim.
Ogle yemegiyle ara ogun muhtemelen birlesecek. Cunku aciktirmiyor..
Buyuk bir kase kepekli yogurt yerim.
Aksama da bol dereotlu ve maydonozlu ton baligi ve mercimek corbasi veya izgara kofte+yogurt...
Bugun de ayagimi zorlamamaya karar verdim, komsumla mahalleyi turlarim.

Herkese kolay gelsin...

Çok etkili oluyor gerçekten

Saglikli, huzurlu pazarlar..
Bugun kahvaltida bir zamanlar torunuma yaptigim yulafli ve booool yesillikli omlet yedim. Yaninda kuru meyve, kuruyemis, 2 zeytin, kapya biber ve acik cay...

Az once yesil cayimi da ictim.
Oglende yogurtlu semiz otu veya aci borani yerim.

Aksam da tas kebabi pisirecegim, yanina da yogurt.

Yarin saglikli yasam yuruyusumun bir ayi doluyor. Yine tartilacagim, bakalim toplamda kac kg gitmis.
Yogurt kurunun faydasi oldu mu vs...
Kendimi cok iyi hissediyorum onemli olan bu.

Selam hepinize..burası da baba ocağı gibi benim için,dönüp dolaşıp illa geliyorum:))
Eşim yıllık izindeydi biraz zaman geçirdik beraber iyi geldi açıkçası,ondan çok uğrayamadım.
Veee 6 li sayıları ucundan gördüm.sabah ki kilom 69.8 'di.. son 4 kilo bakalım..
Evet kendimi acayip hafiflemiş hissediyorum, hicbirseyim olmuyor ama o kadar iyi hissediyorum ki anlatamam.
Laf aramızda esimin de acayip hoşuna gidiyor,sürekli sarılıyor belin ne kadar inceldi falan diyor:))
Kendimi gençleşmiş hissediyorum 30 değil de 20 li yaşlarda gibiyim.buyuk kızım da "anne çok güzel prenses gibi oldun" diyor.onun hayanlideki prenses olmak bile yeter açıkçası bana.daha çok oynuyoruz,dans ediyoruz.cok şükür herşey yolunda.65 olunca öncesi sonrası yapacağım,ve o hikaye yazılacak insallah:)
Lütfen sizde ertelemeyin kendiniz için,çocuklarınız için.saglikla kalın.

Masallah canim, harikasin...
Bu kadar kilo ne kadar zamanda gitti?

Hayırlı haftalar
Hepimiz için güzel ve bol eksili bir hafta olur inşaAllah
Hafta sonu ödemiyle az artı olsam da iyi başladım haftaya
Bol limonlu su sonrasında 1 yumurta 7 zeytin domates salatalık biber lor peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği ile kahvaltı tamam

Zengin cesitli saglikli bir kahvalti yaptim.

Yesil cayimi ictim, sporumu yaptim.

1lt su icine dilimlenmis yarim yesil elma, cubuk tarcin, bir kac limon dilimi attim buzdolabina koydum.
Gun icinde 3 lt su iciyorum, 1 lt'si boyle olsun.

Ogle yemeginde buharda pismis brokoli ve yogurt yerim.

Aksama dek acikirsam da, ceviz ve bir tane kuru kayisi...

Aksam yemeginde etli kuru fasulye ve bol sebzeli bulgur pilavi pisirecegim, bir yemek kasigi tadimlik pilavdan yerim. Uzun zamandir tek cesit yemek yiyorum, o yuzden fazla geliyor.

Aksama yogurt kürüm de var.

Yagmur yagmazsa bir kac saat sonra soyle bir turlar gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…